2020. március 28., szombat

Oriflame parfüm : Giordani Gold Essenza

Jelentem a legeslegkedvencebb illatom 😍😍😍 Első szaglásra szerelem volt, igen a mi kettőnk kapcsolata örökre szól, le nem cserélném soha másra 😀😀

Oriflame Pure Skin termékek


Én az Oriflame Novage termékeit használom egyébként már jó ideje, viszont vannak olyan termékek amelyekről egyszerűen nem vagyok hajlandó lemondani. Ezek a termékek pedig a Pure Skin arctisztítók, arctonik és az arcmaszk. Tehát ebben a bejegyzésben róluk lesz szó többek között..

2020. március 26., csütörtök

Oriflame Optimals Hydra Matte

Ebben a bejegyzésben kettő arcápolási terméket hoztam. Kettő Optimals terméket , még hozzá a Hydra Matte termék családból. Ezeket a termékeket zsíros bőrre ajánlják , viszont az Optimals kínálata hatalmas. Bármely bőrtípussal is rendelkezel,  kedvedre válogathatsz. Az Optimals külön -külön termék családokat kínál zsíros-, száraz,- kombinált , stb.. bőrtípusúak számára. 

Oriflame Wellness Shake

Az Oriflame -nél nem csak kozmetikumokra csaphatunk le, hanem Wellness termékeket is rendelhetünk magunknak.
A Wellness női packot én már több mint egy éve szedem , és imádom 💓💓 de erről majd egy külön bejegyzéssel jövök. Most a shake ről hoztam nektek egy kis beszámolót / tapasztalatot.

2020. március 17., kedd

Oriflame The One sminkfixáló

Ma az egyik kedvenc The One termékem hoztam nektek 😉 Az Everlasting sminkrögzítő permetet.
Ez a termék teljesen lenyűgözött, egyszerűen imádom.
A csomagolása az nem túl nagy szám egyszerű fekete műanyag, a márka és a termék neve szürke felirattal szerepel rajta, ugye a megszokott The One stílus :)


Oriflame Giordani Gold bronzosító gyöngyök

Most a Giordani Gold meseszép Rose Petal arcpirosító gyöngyeiről és a ragyogást fokozó gyöngyökről hoztam nektek egy bejegyzést. :) 

Oriflame Amber Elixir EDP

Amber Elixir = Borostyán Elixír 

Szerintem bátran kijelenthetem, hogy az Oriflame legütősebb, legtestesebb illatáról van szó. 

Oriflame Giordani Gold alapozók

A Giordani Gold az Oriflame prémium minőségű smink márkája. Rengeteg termék áll rendelkezésünkre, a primer-től a szebbnél szebb ajakrúzsokig, sőt még alapozó árnyalat módosító is szerepel a kínálatban. 😊 Én most az általam már letesztelt alapozókról mesélnék nektek.
Megsúgom a Giordani Gold alapozók nagy része kedvenc nálam, némelyiket már többször újra vásároltam .
Tehát , ha érdekel én mit gondolok, milyen tapasztalatom volt ezekről a termékekről ... olvass tovább 😊

Oriflame Novage peeling

Manapság már annyi kozmetikai termék, kezelés van, hogy ember legyen a talpán aki ezeket követni tudja. Komolyan mondom, hogy ha elolvasok egy cikket, vagy épp egy olyan oldalra tévedek ahol lányok,nők arról számolnak be, hogy éppen milyen kezelésen vannak túl,

Oriflame Novage arcmaszk

Ebben a bejegyzésben egy nagyon szuper terméket hoztam nektek. A kedvenc éjszakai arcmaszkom :)  a Novage Intense skin recharge regeneráló éjszakai arcmaszkját. 

Oriflame Eleo

Amikor megjelent ez a termék  árát kicsit borsosnak találtam, ahhoz képest, hogy egy 50 ml -es termékről van szó. A kíváncsiságom viszont legyőzött és beruháztam rá , gondoltam egy próbát megér.

Oriflame Optimals Even Out termékek

Ebben a bejegyzésben az Oriflame Optimals termékeiről lesz szó, azon belül az Even Out termékekről . Ezek a termékek pigmentált bőrre ajánlottak. Mivel nekem is van pár pattanás után megmaradt barna foltocskám, hegem, így természetes volt, hogy beszerzem az összeset, és egymást hatását kiegészítve, felerősítve használjam őket.

Oriflame parfüm : Dare To Shine

Ismét egy illatot hoztam. 😊 A Dare To Shine EDT a bejegyzés főszereplője. 
Egy igazán tavaszi, virágos, gyümölcsös illat. 

Oriflame parfüm : Volare

Aki ismeri az Oriflame-et , az ismeri a Volare EDP-t. Az egyik legrégebbi illat náluk , és hát méltán népszerű. 😊Ezt a parfümöt két éve rendeltem meg először anyukámnak ajándékba. A katalógusban olvastam, hogy a fő domináns illat benne a rózsa, épp ezért azt gondoltam, hogy ez talán az idősebb generáció illata. ( mármint nem tiniknek szánták a megalkotók ) 

Love Nature termékek # 3 - Hajápolók

Ebben a bejegyzésben a Love Nature hajápolási termékeiről mesélnék nektek. 
Az előző bejegyzéseimben szó eset az Arcápolókról és górcső alá kerültek már a Love Nature arcmaszkok is.  Természetesen a tisztálkodásról sem feledkezünk meg, hiszen próbáltam már a márkától tusfürdőket is 

Love Nature termékek #2 - Arcmaszkok

Az előző posztom a Love Nature arcápolókról szólt . Ami talán picit negatívra sikeredett 😕 és azt gondolhatjátok, hogy a Love Nature termékekről nekem csak rossz véleményem lehet. Na ezt most megcáfolom 😀 mert igenis van a Love Nature -nél olyan arcápolási termék , mely előtt még én is megemelem a kalapom 😉😁 sőt nem is egy, hanem 3 ! 

Oriflame Love Nature termékek # 1

Mivel évekkel ezelőtt regisztráltam az Oriflame-hez Törzsvásárlóként, így természetesnek tartom, hogy sok terméküket kipróbáljam / használjam. Különben miért regisztráltam volna ?? 😄😄Rengeteg termék lett kedvenc az évek alatt, és természetesen bele futottam olyan termékekbe is amelyek nem igazán jöttek be, vagy csak egyszerűen nem nekem való.