2020. március 17., kedd

Oriflame Eleo

Amikor megjelent ez a termék  árát kicsit borsosnak találtam, ahhoz képest, hogy egy 50 ml -es termékről van szó. A kíváncsiságom viszont legyőzött és beruháztam rá , gondoltam egy próbát megér.


Eleo night elixir éjszakai hajolaj





😊Már még amiatt is, mert az én hajam a töveknél hamar zsírosodik, viszont a végei szárazak. 2- 3 havonta járok fodrászhoz, hogy vágassak a végekből, de így sem vagyok elégedett, rettenetesen hamar kócosodik, dehidratált lesz a vége. 
Emellett nagyon kevés olyan termék van, amelyet szeret a hajam, őszintén megmondom, az Oriflame samponok nekem nem igazán jönnek be, mások viszont szeretik. 
A hajvégápoló -olajak viszont nagyon szoktak tetszeni, emiatt döntöttem úgy, hogy az Eleo újdonságát is letesztelem 😊

És akkor térjünk is át a termékre... 
Szóval maga a csomagolás egy sötét lilás-kékes kemény műanyag flakonba van maga a termék, az összképet eléggé rontja a gagyi műanyag kupak, na de hát nem ez a lényeg, habár az árát tekintve lehetett volna kicsit elegánsabb a csomagolás. 



A terméknek elég híg az állaga, olyan szilikonos , selymes tapintású ..😂 nem tudom jobban leírni..értitek. 
Az illata nagyon kellemes, nem tolakodó, nem érzed órák múlva is magadon, nem zavaró. 

Én hajmosás után , a törölköző száraz hajamra , pontosabban a végekre szoktam egy olyan 2-3 pumpányit felkenni. Szépen eloszlatható, nem zsíros, szépen beissza a terméket a hajam , és kijelentem, tényleg nem hagy nyomot a párnán !!! 😊 Másnap viszont, szép fényes, selymes, és egészségesebbnek tűnik a hajam. Könnyen fésülhető, könnyen formázható, nem száll, nem kócos hatású. 



Szóval az van, hogy sokallottam az árát, keveselltem a terméket...viszont azt kell, hogy mondjam minden pénzt megér. Annyira szereti a hajam és én is 😄, hogy ez mindenképp újra vevős , sőt állandó termék lesz nálam. 

Ja igen, azt majd nem elfelejtettem, hogy ez az 50 ml, nem is bizonyul olyan kevésnek, mivel már 2 hónapja használom, heti 2 alkalommal és még kb.: a negyede meg van a terméknek. 


Ajánlom mindenkinek, akinek száraz, töredezettek a hajvégei, vagy csak egy kis kényeztetésre van szüksége a hajkoronájának vagy épp szeretné megelőzni a haj sérüléseket 😉

Akciósan olyan 2000 ft-ért rendelhető. 

Ti próbáltátok már ?


Rena




    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése