2022. május 24., kedd

AVON Encanto Gorgeous termékek

 Az Encanto Georgeous újdonságai még a márciusi katalógusban debütáltak , akkor mutattam is nektek az Instagramon , viszont most egy kicsit mesélnék róluk részletesebben is . 

2022. május 12., csütörtök

Avon májusi katalógus 2022.

🅰🆅🅾🅽  🅱🅴🅰🆄🆃🆈  🅽🅴🆆

Azt kell, hogy mondjam az Avon  májusban feladta a leckét ... nekem legalábbis , mivel olyan újdonságokkal kecsegtetnek bennünket ... hogy most tényleg azt érzem, hogy szívem szerint mindet beszerezném. Ebben csak a pénztárcám gátol meg 😂 na meg az , hogy én azért nem az az ember vagyok aki csak évente egyszer csábul el egy-egy beauty termék iránt ...mondhatnám , hogy sajnos , de nem mondom , mert miért ne engedhetném meg magamnak, hogy olyan dolgokkal halmozzam el magam , melyek örömet okoznak ? Túl rövid az élet ahhoz , hogy minden jót és szépet megvonjuk magunktól , a Covid -ot meg a háborút nem is említve ... de ezt felejtsük is el , tudjátok amikor ide tévedtek , erre a kis időre még egy posztom olvasod , addig minden szép és jó. 💕 Ha már szép és jó ... na lássuk mivel is rukkolt elő az Avon ...

2022. május 7., szombat

Eveline termékteszt ( smink )

Még április elején érkezett hozzám egy Eveline csomag , melyben helyet kaptak smink, arc - és testápolási termékek is. Úgy döntöttem , hogy kategória szerint haladok és külön - külön, több posztban  osztom meg veletek a tapasztalataim . A termékeket az Eveline Cosmetics biztosította részemre , tehát nem a saját pénzemen vásároltam őket ! Ez azonban nem befolyásol abban, hogy az őszinte véleményem, tapasztalataim osszam meg veletek. 

2022. május 6., péntek

Uriage újdonságok ( Fényvédők )

Képzeljétek az Uriage Bariésun termékcsalád megújult . Nálam pont most fogyott ki a fényvédő ,szóval pont jókor robbantak be az újdonságok . Egyébként  hihetetlen nagy mázlim volt, mivel én kinéztem magamnak egyet , erre a következő pillanatban megláttam, hogy az áprilisi Pixiboxban pont az a fényvédő lapul... tehát már emiatt is meg kellett , hogy rendeljem a Pixit. Na de a Pixibox tartalmáról majd egy másik bejegyzésben mesélek. Most nézzük az Uriage mit újított be... 

2022. május 2., hétfő

Elfogytak ! 2022. Április

Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő már Május van 😮 még most kezdődött a 2022 - es év de lassan oda érünk , hogy a fele már el is telt ... Nem rég posztoltam ki a Márciusi elfogytak - os posztom erre már itt az Áprilisi . Na de mivel megállapítottuk , hogy az idő az hihetetlen gyorsan telik . rá is térek a lényegre és mutatom mi fogyott el nálam.