2020. november 17., kedd

Mit rejt a Balea Adventi Kalendárium ?

Ebben a bejegyzésben kiderül ! 😊 Nos mutattam már nektek a Catrice DIY adventi kalendárium-át , mutattam már az Essence DIY adventi kalendárium-ot most pedig mutatom a dm -ben kapható Balea Adventi Kalendáriumát. Ha szeretnétek ti is egy ilyet , akkor rohanjatok el a legközelebbi dm-be mert még elérhetőek , nehogy ezek is elfogyjanak. 😊 Ez a szépségnaptár 24 mini csodát tartalmaz , az ára pedig 7000 ft. 

2020. november 16., hétfő

Essence DIY adventi kalendárium

Nem rég megmutattam nektek a Catrice DIY adventi kalendáriumát , most pedig mutatom milyen termékek kaptak helyett az Essence kalendáriumban. Bevallom nem igazán használok Essence termékeket , sőt igazából egyetlen termékük van a birtokomban , a körömlakk szárító szérum. Ennek az oka az, hogy évekkel ezelőtt kipróbáltam néhány Essence terméket , amelyektől őszintén szólva nem igazán voltam elájulva, és el is ment a kedvem a további próbálkozásoktól.

2020. november 15., vasárnap

Catrice DIY Adventi Kalendárium 2020

Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a Catrice DIY adventi kalendáriumot, amelyet a Notino webshop -ból rendeltem. Nem tudom , hogy a kalendárium elérhető e még valahol , mert hihetetlenül gyorsan fogyott. Amit nem csodálok hiszen egyszerűen csodálatos. 

2020. november 8., vasárnap

Joy - Napi ajánló

 A Glamour -Napokat sosem hagyom ki , a Joy -napok viszont már évek óta elmaradtak nálam.  Nyilván ennek az az oka, hogy a Glamour -Napokon beszerzek mindent amire szükségem van , vagy épp előzőleg kinéztem magamnak. Idén viszont úgy döntöttem, hogy kihasználom a Joy -Napok által nyújtott kedvezményeket és ehhez be is szereztem a Joy magazint.

2020. november 7., szombat

Házi praktikák - avagy tisztítószer fillérekből

 Az áruházak polcai roskadoznak a különböző tisztítószerektől , hihetetlen mennyiségű csodaszer áll rendelkezésünkre ahhoz , hogy megteremthessük  otthonunkban  a megfelelő higiéniát. Megjegyzem én is vásárolom ezeket , egyáltalán nem vagyok ellenük . Viszont vannak olyan hétköznapi ,,csodaszerek " mindannyiunk otthonában , amellyel kiválthatjuk bármely  drága és agyon reklámozott tisztítószerünk . Ráadásul ezek fillérekbe kerülnek , sőt igazából valószínűleg meg is találhatóak a lakásban , ahogy már azt az előbb említettem. 

2020. november 4., szerda

Beauty Adventi Kalendárium börze

Igen tudom, hogy volt már Beauty Adventi Kalendáriumos posztom , viszont még mindig tudok újat mutatni 😁 remélem nem bánjátok. 
Őszintén szólva én már nagyon vártam ezt az időszakot , mert már régóta szemezgettem ezekkel a kalendáriumokkal amelyek édesség helyett szépségápolási , dekorkozmetikai stb... termékeket rejtenek , és most végre már nagy részük rendelhető. A márkák folyamatosan rukkolnak elő a kalendáriumaikkal , tehát érdemes résen lenni. Azért is mert egyik napról a másikra kerülnek a különböző webshopokba, üzletekbe , másrészt pedig hihetetlenül gyorsan fogynak.

2020. november 3., kedd

Elfogytak ( 2020. Október )

Megint csak kiürült néhány flakon , eltelt újra egy hónap . Tehát mi következik ebből ? Természetesen egy újabb Elfogytak bejegyzés. 😉 Az előzőt, a Szeptemberi elfogytak bejegyzést itt olvashatjátok el. Most viszont mutatom , milyen termékeket végeztem ki Október folyamán. Ha kíváncsiak vagytok rá  miket használtam el , melyek azok amelyeket szívesen újra vásárolnék , esetleg van e köztük olyan amit semmiképp nem vennék újra , akkor görgessetek tovább...

2020. november 2., hétfő

Körömlakk kollekcióm + szelektálás

Aki találkozott már a blogon Haul poszttal az tudja , hogy minden bevásárlásom alkalmával a kosaramba kerül legalább egy körömlakk. 😋 Egyszerűen nem tudok ellenállni a lakkoknak , pedig mostanában nem is nagyon lakkoztam a körmeim. Most viszont eldöntöttem , hogy igenis több időt szánok a körmeimre ezentúl , mert azt már tapasztaltam, hogy ha kilakkozom őket akkor erősebbek is lesznek, ami az én körmeimre igencsak rá fér . 😌