2020. november 2., hétfő

Körömlakk kollekcióm + szelektálás

Aki találkozott már a blogon Haul poszttal az tudja , hogy minden bevásárlásom alkalmával a kosaramba kerül legalább egy körömlakk. 😋 Egyszerűen nem tudok ellenállni a lakkoknak , pedig mostanában nem is nagyon lakkoztam a körmeim. Most viszont eldöntöttem , hogy igenis több időt szánok a körmeimre ezentúl , mert azt már tapasztaltam, hogy ha kilakkozom őket akkor erősebbek is lesznek, ami az én körmeimre igencsak rá fér . 😌 



Ma a nem rég vásárolt szerzeményeim rendezgettem a helyükre , és eszembe jutott, hogy csinálok egy bejegyzést róluk amiben nagyjából megmutatom nektek milyenek vannak a birtokomban , néhányat ki is selejteztem rögtön . Akad viszont olyan is amelyet már nagyon rég használtam , viszont még nincs beszáradva és működő képesnek tűnik, azoknak adok még egy esély , viszont ha még sem működnek már úgy mint anno akkor tőlük is búcsút veszek hamarosan. 


Ők lennének tehát a lakkjaim ömlesztve . 
Lentebb mutatom mely márkától vannak , név szerint most nem sorolnám fel őket mert akkor soha nem ér végett ez a poszt , na meg nagyon sok olyan lakkom van amelyek limitált kiadások voltak illetve már nem is kaphatók.  

Kezdem az Oriflame lakkokkal , mivel ezekből irtó sok van. 


Ezek mind-mind The One  körömápolók .  Van köztük hidratáló folyadék, körömágybőr ápoló , körömnövekedés-serkentő , fényes és matt fedőlakkok , körömvédők, körömerősítők , körömlakk javító , lehúzható alap stb... 



Ezek Giordani Gold körömlakkok , amelyek már régóta nem elérhetőek , de nekem ahogy látjátok van még néhány . Ezek hihetetlenül gyönyörű árnyalatban voltak kaphatók , viszont az árukat ( akciósan 1300 ft körül mozogtak ) egyáltalán nem érték meg, lassan száradnak , és sajnos kell belőlük vagy 3 réteg , hogy szépen fedjenek. 


The One tartós körömlakkokból szinte az összes  árnyalatot meg volt nekem , nagy részét elhasználtam, rengeteget elajándékoztam , a képen láthatók pedig még a birtokomban vannak. Szeretem őket , mert tartósak , szépen fednek már egy rétegben is , de két réteggel szép igazán az eredmény, és pár perc alatt kopogósra száradnak. Sajnos ezeket a lakkokat már nem lehet rendelni az Oriflame-től. 



Ezek limitált kiadású termékek voltak , az első barna lakkot kivéve , amely a Gloss N Wear lakk a The One tartós lakkok utódja , a minősége viszont sokkal rosszabb . Ez a tipikus eset az Oriflame -nél amikor is van egy termék ami teljesen jól működik, lecserélik egy tovább fejlesztett verzióra , amiről a használatot követően kiderül , hogy a nyomába sem ér az elődjének. Valószínűleg ezek a lakkok másoknak sem nyerték el a tetszésüket, mivel néhány hónap elteltével már ezeket is lecserélte az Oriflame. 
A többi lakk pedig azt hiszem Karácsony környékén volt elérhető , limitált kiadásban. 



Na és igen , ők lennének a jelenleg elérhető verziók az Orifalme kínálatában , az Ultimate Gel lakkok  . Sajnos ezeket még nem próbáltam ki , így véleményt nem tudok róluk mondani , de biztosan beszámolók róluk a közel jövőben. 


Itt néhány Colourbox körömlakk látható , amelyeknek csak azért van joguk még itt lenni a kollekciómban mert nagyon szépek az árnyalatok , viszont a minőségük annál rosszabb.  Az utolsó lakk ( a ducibb ) a Colourbox elődje volt , azt hiszem Pure Colour. A Pure Colour termékeket lecserélték , Colourbox termékekre , majd a Colourboxot is lecserélték tavaly az On Colour termékekre. 


Íme ők lennének az On Colour lakkok. Őket viszont imádom, már írtam is róluk bejegyzést. Itt olvashatjátok



Essence lakkom jelenleg nincs . 😮 De tervezem , hogy beszerzek párat. A körömlakk szárító csepp viszont mindig megtalálható nálam. 


Az Eveline körömerősítőit szeretem , ezt ami a képen látható biztosan beszerzem újra. 


Van még itt egy ősrégi Rimmel Super Gel lakk. 


Van itt pár RdelYoung lakk is , ezeket szeretem , azonban a megújult verziókról , a Rival Loves Me lakkokról eddig nem sok jót hallottam. 


A Lovely lakkokat is szeretettel használom. 


Nem okozok nagy meglepetést azzal, hogy oda vagyok a Miss Sporty lakkokért. 


A Moyra körömerősítőt és ezt a gyönyörű lila árnyalatot nem rég szereztem be , eddig tetszenek .


Továbbá van néhány Aden és Adena lakkom is. 


Az Avon Mark kollekcióból egy darab lakkom van, viszont szerzek majd a jövőben többet be tőlük , mert nagyon jó minőségűek. 


Ők Farmasi lakkok 


Ezek pedig Lidl Cien lakkok 


Néhány Lora lakk 


A Sissy márkától a fedőlakkokat szeretem , a sima körömlakkok nem igazán jönnek be. Ennek a lilának viszont annyira nagyon szép színe van, hogy muszáj volt belőle többet beszereznem . Igen a lila lakkoknak nem tudok nemet mondani. 


Ez a Vollaré körömlakk is új szerzemény , őt még nem volt szerencsém tesztelni. 


Ezeket a Mini lakkokat 160 ft -ért szereztem be . Akár hiszitek akár nem jól fednek, hamar száradnak és egy 3-4 napig lepattogzás nélkül a körmeimen vannak. 


Aztán itt van néhány olyan lakk  , amelyeket innen -onnan szereztem be , a legtöbbnek már a márkajelzése is lekopott , így fogalmam sincs milyen lakkok. 


Őket tudom , hogy Kínai boltban vásároltam . Csak úgy ,mert nem tudtam nélkülük eljönni , bár nem is használom őket egyáltalán....



A bejegyzés végéhez közeledve pedig mutatom, hogy melyektől búcsúzom. 


Ezek az Oriflame körömápolók elfogytak , beszáradtak. Az utolsó körömlakk javítót kb.: 2 alkalommal használtam , azon kívül, hogy összemossa , elmázolja , leszedi a körömlakkot azon kívül mást nem tud, így a többiekkel együtt kuka. 


Francia manikűr szett, mennek mert teljesen besűrűsödtek és egyébként sem használom őket. 


Az Eveline körömerősítő elfogyott , a Farmasi totál beszáradt ahogyan a Colourbox is. 


Ezek a lakkok évek óta nincsenek használva. 


Ahogyan ezek sem, így mennek. 

Na igen van egy pár lakkom, amelyeket mostanában eléggé elhanyagoltam . Viszont ezen változtatok a közel jövőben. 

Ti melyik márka körömlakkjait használjátok ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése