2021. március 31., szerda

Webshop szemle : Notino #3

Nem mostanában volt az utolsó webshop ajánló  posztom , sőt nagyon rég volt már ilyen , na de most hoztam egy újabb Webshop szemlés bejegyzést. Egyébként a régebbi posztokban írtam a Make Up Plázáról és az Akciósillat webáruházról is lessétek meg azokat a posztokat is. 
Viszont ma a Notino -ról lesz szó , bár ezt a webshopot szerintem senkinek sem kell bemutatni. 😊

2021. március 30., kedd

Drogériás Kincsek #3

Folytatnám a Drogériás Kincsek című sorozatom , amelyben olyan termékeket ajánlanék figyelmetekbe amiket szerintem érdemes leemelni a Drogériák polcairól . Az első ilyen jellegű posztom a Drogériás kincsek 1500 ft alatt  volt melyben többek közt szerepeltek Miss Sporty, Rimmel , Lovely termékek . A második ilyen posztomban megmutattam a kedvenceim a Maybelline , Bourjois , Max Factor stb...  márkáktól , ez a poszt a Drogériás kincsek 3000 ft alatt címet kapta. Most pedig olyan termékeket hoztam Nektek amelyeket már többször újra vásároltam magam is , vagy éppen először használtam  de nagyon elégedett vagyok velük. 

2021. március 29., hétfő

Faberlic termékek

Egy kedves ismerősöm , Orsi nem rég mesélte , hogy csatlakozott tanácsadóként egy számomra eddig ismeretlen céghez , amely a Faberlic . Bevallom eddig én valóban még csak nem is hallottam erről a márkáról . Épp ezért nagyon örültem mikor is meglepett pár termékkel , hogy kipróbálhassam őket . Innen is köszönöm szépen Orsi ! 😊 Természetesen a termékekkel kapcsolatos tapasztalataim nem fogom titokban tartani , így most megosztok Veletek is pár infót. 

2021. március 28., vasárnap

Makeup Revolution Re -Loaded Newtrals 3 paletta

Itt a blogon már több Revolution márkával kapcsolatos poszt is született , az első ilyen posztom  itt  találjátok . Aztán egy későbbi posztomban írtam a Revolution Re- Loaded Velvet Rose palettáról , a legutóbbi posztom pedig amely a márkához kapcsolódik a Revolution Re- Loaded Iconic 3.0 palettáról szólt . Most pedig mutatom a Newtrals 3 palettámat , ami ha az árnyalatokat tekintjük az egyik kedvencem , főként ősszel . 

2021. március 24., szerda

Mixa testápoló

Ha testápolásról van szó én sokkal inkább előnyben részesítem a könnyedebb állagú testápoló termékeket , amelyek hamar beszívódnak. Viszont ahogy beköszöntenek a hidegebb , szelesebb idők az én bőröm is igényli a sűrűbb , testesebb állagú termékeket , amelyeknek a hidratáló hatása is erősebb. Még Januárban szereztem be a Mixa testápolóját , viszont csak nem rég kezdtem el használni, mivel volt több másik testápolóm már felbontva. Mivel a Mixa arcápolóit nagyon megszerettem így mindenképp kiakartam próbálni tőlük egy testápolási terméket is. 

2021. március 20., szombat

Makeup Revolution Re- Loaded Iconic 3.0

A Revolution " kollekciómból " már mutattam Nektek jó pár palettát , azonban most is hoztam egyet , sőt még ezenkívül is lesz még egy Revolution paletta amit a figyelmetekbe ajánlanék. 😊😀 Itt megjegyzem , hogy amennyiben olyan palettát kerestek amelyeknek a minősége megfelelő lehet a mindennapok során , sőt akár egy -egy alkalmi sminkhez is , ráadásul nagyon baráti áron elérhetők akkor mindenképpen nézzetek szét a Revolution -nél mivel rengeteg palettájuk van , amelyek között van olyan amely tényleg kimagaslóan jó minőségű. 😍

2021. március 16., kedd

Makeup Revolution Re- Loaded Velvet Rose paletta

 Már született egy másik bejegyzés a birtokomban lévő Revolution palettákról , azt a posztot itt találjátok. Instán viszont megígértem, hogy megmutatom Nektek a másik 3 palettát is amelyet megvásároltam a márkától . Mindegyik palettát használom a mindennapok során , de akár egy-egy alkalomra is tökéletes választásnak bizonyulnak. A paletták mindegyike a Re - Loaded sorozatból van , annak idején én értelemszerűen azokat választottam amelyek színvilága a legközelebb állt hozzám 😊

2021. március 14., vasárnap

Avon szerzemények a Márciusi katalógusból

Egy előző posztomban már mutattam Nektek az Avon Márciusi katalógusából néhány jó kis ajánlatot , azt a posztom ide kattintva tudjátok megtekinteni . A bejegyzés  után én is gyorsan leadtam egy rendelést az Avon honlapján keresztül , sőt már meg is érkezett  hozzám  a csomagom 😍 Tehát ha kíváncsiak vagytok én miket szereztem be az Avontól Márciusban akkor görgessetek tovább ...😉

2021. március 12., péntek

2021. március 10., szerda

Tabu : Telefon/ internet függők

Ti mennyi időt töltötök a telefonotok nyomkodásával ? Mire használjátok a telefont? Telefonhívásra kizárólag vagy éppenséggel amit csak lehet mindent ezen intéztek ? Ma már egyszerűen elképzelhetetlennek tűnik telefon és internet nélkül élni. Amit egyrészt megértek hiszen én is naponta több órát  használom, sőt a reggeli kávémat a telefonom társaságában fogyasztom el, miközben átolvasom az e-maileimet. Rengeteg előnye van annak, hogy ma már számtalan dolgot tudunk elintézni csupán a telefonunk segítségével.

2021. március 8., hétfő

Farmasi unboxing

Régebben hallottam már a Farmasi -ról , azonban néhány körömlakkon kívül más nem próbáltam a márkától. Mostanában viszont egyre több ismerősömtől hallom, hogy használja a termékeit és nagyon elégedettek is a márkával. Így úgy gondoltam mivel szeretek új termékeket tesztelgetni, hogy én is kipróbálom ezeket az agyondicsért csodákat 😊 .

2021. március 7., vasárnap

Avon márciusi katalógus ajánlatai

Mivel többen jeleztétek felém , hogy szoktatok különböző MLM módszerrel értékesített kozmetikai termékeket vásárolni , és nagyon szívesen olvasnátok ezekről több termékteszt posztot illetve segítsek ,, rátalálni " a kihagyhatatlan ajánlatokra , így mivel nekem olyan jó szívem van 💔😊 úgy döntöttem, hogy a blogon rendszeresen lesznek ilyen jellegű posztok. Amikor is megmutatom Nektek a katalógusok legjobb ajánlatait , én miket szerezek be amikor is én magam is rendelek , na meg persze az elmaradhatatlan terméktesztek is fognak jönni. 😃
Kezdjük is rögtön az Avon -ál miből is élünk ...

2021. március 6., szombat

Tudom mit veszel meg Márciusban ( 2021 ) 😉😊

Hamarosan beköszönt meteorológiai Tavasz 😍 reméljük ez hamarosan megmutatkozik az Időjárásban is.  Végre elpakolhatjuk a téli ruhákat, legalábbis egy pár hónapra . 😊 Egyre több márka is jelzi ezt számunkra , mivel folyamatosan rukkolnak elő a tavaszi kollekciójukkal . Ha kíváncsi vagy ezekre , akkor mindenképp görgess tovább... 😉 Na nézzük miből élünk 😊 

2021. március 4., csütörtök

Elfogytak ( 2021. Február )

Sokat gondolkoztam rajta , hogy legyen e egyáltalán több Elfogytak poszt a blogon , mivel általában a Terméktesztes posztjaimban leírom egy-egy termékről a véleményem és az esetek 80-90 százalékában ez nem igazán szokott változni addigra mire elhasználom az adott kozmetikumot. Aztán végül is arra jutottam, hogy csak megmutatom havonta , hogy milyen termékeket használtam el előző hónapban illetve melyek azok amelyeket el sem használok mivel annyira nem vált be. 

2021. március 2., kedd

L'Oreal arckrémek

 L'Oreal Triple Active termékekhez volt már szerencsém , újra is vettem őket az őszi Glamour -napokon ,viszont azok mellett még a kosaramban landolt a képen látható Age Specialist termék családból egy nappali és egy éjszakai hidratáló krém is amelyet a 35 év feletti hölgyek részére ajánl a márka. Én nem vagyok még 35 + -os ( van addig még 3 évem 😋) de egyébként sem szoktam annyira oda figyelni ezekre a dolgokra , ha 45 év feletti hölgyek részére ajánlanák akkor sem érdekelne , ha egyszer működik egy termék. Nyilván azért olyan termékeket nem veszek meg amelyeket tiniknek gyártanak, ahhoz én már túl öreg vagyok. 😄

2021. március 1., hétfő

Neutrogena hydro boost termékek

Nos tavaly év végén elterveztem, hogy sokkal több időt fordítok a blogra, hiszen nagyon szeretem a cikkeket gyártani Nektek. Sajnos ez idáig ez nem nagyon jött össze , mivel mindig közbe jön valami, mindig akad valami más teendőm , mindig csak menni kell dolgozni...mindig, mindig van valami. De  most akkor is megírom a Neutrogena termékekkel kapcsolatos véleményem amit már igazából jó párszor elkezdtem , de mindig 😂 (oké ezt a szót nem írom le többször )  félbe marad. Rengeteg terméktesztes posztom vár a sorára , már nem férek konkrétan a termékektől , de most erőt veszek magamon és igyekszem ezeket közzé tenni előbb vagy utóbb. Remélem szeretitek az ilyen jellegű bejegyzéseket , mivel az elkövetkezendő időszakba lesz egy jó pár.