2022. március 5., szombat

🛒 Pink Panda Haul 🛒

Végre eljött ez a pillanat is , hogy itt is megmutassam a Pink Panda rendelésem . Be fogom linkelni a termékeket , melyek még elérhetők a webshop -ban , így ha esetleg valamelyik megtetszik nektek is könnyű dolgotok lesz. 😍 Továbbá a Mystery Bag - et is megkukkantjuk közelebbről.  Na mutatom a szépségeket ... 

2022. március 4., péntek

🛒 Rossmann Haul 🛒

Ahogy ígértem elhoztam most nektek a Rossmann - os szerzeményeimet is. 😊 Itt is találkoztam ám jó kis akciókkal , szóval nagyon megéri benézni  ... biztos ami biztos Dove hajápolókból én feltankoltam 😁 Az árakat tekintve,  a 2022. 02. 28 - 2022. 03. 11. -ig érvényben lévő akciós árakat fogom feltüntetni. 

2022. március 3., csütörtök

🛒 DM Haul 🛍 🛍

Annyira elvagyok maradva a posztokkal , hogy az csak na ... de igyekszem magam utol érni. Most egy DM - es szerzeményes poszttal készültem , holnap pedig hozom a Rossmann haul - t 😉😊Mivel most elég sok termék van mindkét drogériában kiárusításban így hátha még időben le tudtok csapni a kedvencekre, bár érdemes sietni. 

2022. március 2., szerda

Termékek melyeket elhasználtam mostanában ...

Emlékeztek még ? Régebben rendszeresen volt havi Elfogytak posztom , aztán ez valamiért elmaradt. Viszont így egy csomó termékről melyekről nem készül termékteszt típusú  bejegyzés nem esik szó ...😕Arról nem beszélve , hogy sajnos megesik velem, hogy valamit megveszek , félre rakom , megfeledkezem róla majd azt gondolom , hogy abból a terméktípusból nincs nekem itthon és veszek egy másikat majd egy újabbat , végül ráeszmélek, hogy jé hisz van nekem itthon még ilyenem is 😅 na ez a gyűjtögetés meg pazarlás.