2020. május 27., szerda

Webshop szemle : Make Up Plaza #1

Elérkeztünk a Webshop szemle sorozat első részéhez, melyben a Make Up Plázát nézzük meg kicsit közelebbről. Nekem egyik kedvenc webshopom egyébként a Make Up Plaza, már többször rendeltem tőlük, és eddig sosem kellett csalódnom :) 

Berlinger Haus szerzemények + ajándékok

Az előző bejegyzésemben megmutattam nektek, miket vásároltam a Pepco-ban . Ebben a bejegyzésben pedig  szeretném  bemutatni a Berlinger Haus szerzeményeimet. :)
Amelyekhez nagyon, de tényleg nagyon jó áron jutottam hozzá. :) 

2020. május 25., hétfő

2020. május 22., péntek

Mikor jár le a kozmetikumod ?

Ti oda figyeltek a szavatossági időre ? Most nem az élelmiszerek szavatosságára gondolok, hanem a kozmetikumokra.
Mert bizony nekik is van , amellyel nem árt tisztában lenni. Ugyanis egy kis bőrirritációtól ( viszketés , pattanás ) kezdve akár a súlyos problémákig is,  okozhatnak kellemetlen meglepetést.

2020. május 15., péntek

Online vásárlás

Azoknak akik még most először járnak itt nálam :) bemutatnám a blogot pár mondatban.
Ez egy nőknek szóló blog..igen , nőként női témákról írok. :) Első sorban szépségápolási témákról szól , azon belül is termékteszteket, szerzeményes bejegyzéseket találhatsz itt többek között.

2020. május 14., csütörtök

Sminktermékek avagy mit hová és miért !?

Arra gondoltam csinálok egy bejegyzés sorozatot , amely arra szolgál , hogy segítséget nyújtson azok számára akik még nem igazán igazodnak ki a kozmetikumok világában, még kezdők vagy épp próbálkoznak de nem igazán tudják mit is használjanak , miért és hogyan használják az adott terméket. Lesz külön bejegyzés az arcápolókról bőrtípusnak megfelelően, hajápolókról, testápolókról stb... 

2020. május 9., szombat

Oriflame The One termékek # 2

Már született a blogon több olyan posztom is amelyben mutattam nektek The One termékeket. 
Esett már szó a The One EverLasting Sync alapozóról ami számomra inkább csalódás volt 😞 Viszont akad a The One háza táján jó néhány olyan termék is , amelyet viszont többször újra is vásároltam már . 

Miss Sporty körömlakkok

Már nagyon rég készülök ezzel a bejegyzéssel , de végre ez is eljött. :) 
Ez a bejegyzés pedig nem másról, mint a körömlakkokról fog szólni. :) 
Még hozzá olyan körömlakkokról amelyek többek között ↓

2020. május 1., péntek

Oriflame Optimals termékek

Az Oriflame annak idején arcápolási termékekkel kezdte, ebből adódik, hogy rengeteg arcápolási termék közül tudunk választani az Oriflame kínálatai között,  és ebben elég erős is a márka. Nagyon büszkék a Novage termékeikre ( amit teljes mértékig megértek )  melyek a vásárlók kedvencei. ( az én kedvenceim is )