2020. július 27., hétfő

Oriflame Novage kezelés

Ahogyan sokan mások tiniként én is sokat küzdöttem a pattanásokkal.
Ahogy idősebb lettem a pattik szerencsére sokkal ritkábban bukkantak fel rajtam, de cserébe maradtak a mitesszerek és az olajosság. :( Az Oriflame Pure Skin termékei sokat segítettek ,de most nem részletezném , viszont olvashattok róluk bővebben itt.

2020. július 20., hétfő

Júliusi Haul

Tudom , hogy még korai egy ilyen posztot kirakni...mivel még csak Július közepén járunk . Viszont én tettem egy olyan fogadalmat, hogy ebben a hónapban én bizony már nem veszek semmit ! Remélem sikerül is betartanom :D

Oriflame rendelés C 10

A 9-es katalógusból nem rendeltem semmit, mivel készültem a nagy Glamour napi shopping-ra , és arra gyűjtögettem. Aztán bele lapoztam a 10-es katalógusba, ami egyébként a Shopping Ünnep előtt két nappal jelent meg.. és hát csak elcsábultam. :)

2020. július 18., szombat

Glamour napok 2020. ( 2 . Rész )

Az első részben megmutattam milyen háztartási termékeket vettem. Most pedig mutatom milyen szépségápolási termékekre csaptam le a kuponok által... na persze a virtuális kosaramba került azért egy-két sminktermék is :)

Glamour napok 2020 ( 1. Rész )

Tavasszal nagyon vártam , de elmaradt ugye. Aztán hirtelen bejelentették , hogy Glamoooourrr naaaapooook ! Aminek persze mindenki örült. :) 

2020. július 12., vasárnap

Oriflame The One vízálló szemfesték lemosó

Az Oriflame The One smink márkája nagyon baráti áron kínálja a termékeit a vásárlóknak. Személy szerint én kedvelem a márkát , ebből kifolyólag nagyon sok terméküket próbáltam már. 

Tippjeim Szépségtanácsadóknak ! 😏

Ahogy az előző Szépségtanácsadók és az MLM című posztomban ígértem hoztam pár tippet ( remélem hasznos lesz ) amellyel esetleg több ember akarja majd kipróbálni / rendszeresen használni azon termékeket , melyekhez katalógusból rendelve szerezhetünk be. :) 

Szépségtanácsadók és az MLM

Már nagyon sokszor eszembe jutott , hogy írok egy ilyen jellegű posztot . Most végre van rá egy kis időm, hogy összeszedjem a gondolataimat és ezeket le is írjam. Bár azzal teljes mértékig tisztában vagyok , hogy ez egy nagyon megosztó cikk  lesz , lesz aki egyetért velem és lesz aki teljesen felháborodik ezen.

Csajos filmek

Van jó pár olyan film / sorozat amelyekért tiniként rajongtam ...na jó igazából most is megnézném / megnézem az alább felsoroltak összesét :) 
Összeszedtem egy csokorba azokat amelyek számomra ( és még sokaknak ) igazi klasszikusnak számítanak. 

2020. július 5., vasárnap

Az arcmaszkok fajtái

Egy jó arcmaszk csodát tud tenni a bőrünkkel, ezt azonban csak úgy érhetjük el ha helyesen használjuk ezeket és a bőrtípusunknak megfelelőt választjuk. 

2020. július 4., szombat

Oriflame Giordani Gold termékek


A Giordani Gold  az Oriflame prémium smink márkája. Az alapozókat már mutattam nektek egy bejegyzésben amit Ide kattintva olvashattok el . Persze sok más termék is a kedvencem , viszont vannak olyanok is amelyek nem igazán váltak be. 
Most is Giordani Gold termékeket hoztam ,  szám szerint 5-öt. :) 

Magister Products termékeket teszteltem

Ebben a posztban szeretnék nektek bemutatni egy újabb Magyar márkát , mely nem mellesleg nagyon minőségi és sokak által kedvelt termékeket gyárt. 

2020. július 3., péntek

Júniusi szerzemények ( 2. rész )

Akkor folytatom a Júniusi szerzeményeim bemutatását ...
Amennyiben lemaradtál volna az első részről kattints ide

Júniusi szerzemények ( 1 rész. )

Június hónapban elég sok mindent beszereztem, pontosabban magamhoz mérten nem is olyan sokat 😄😄 inkább úgy fogalmaznék, hogy több helyről vásároltam. 😊