2020. július 4., szombat

Oriflame Giordani Gold termékek


A Giordani Gold  az Oriflame prémium smink márkája. Az alapozókat már mutattam nektek egy bejegyzésben amit Ide kattintva olvashattok el . Persze sok más termék is a kedvencem , viszont vannak olyanok is amelyek nem igazán váltak be. 
Most is Giordani Gold termékeket hoztam ,  szám szerint 5-öt. :) 



Giordani Gold Fiatalos Ragyogás sminkalap ( 30 ml ) 

A formulája hyaluronsavat, bőrtökéletesítő komplexet, fehértea-kivonatot, valamint rózsaszín és arany tónusú, fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. 
Használhatjuk önmagában vagy alapozás előtt primerként.

A csomagolásra egy szavam sem lehet , megszokott Giordani Gold minőség . Átlátszó vastag üveg, pumpás fekete műanyag adagolóval. 
Nagyon jól adagolja a terméket nem akadozik, nem pumpál egyszerre sokat, én olyan 2-3 pumpányit szoktam magamra tenni. 
Amikor is kinyerjük a terméket valóban láthatóak benne a kis rózsaszín és arany részecskék , felkenve azonban nem, tehát nem fogunk a terméktől csillogni. :) 

A hatásáról már viszont nem sok jót tudok mondani, pontosabban írni :( Ahogy említettem 2-3 pumpálásnyit viszek fel belőle , mivel egyszerre nem adagol túl sok terméket, ami számomra egyáltalán nem probléma. 
A bőröm szinte beszippantja ami azért érdekes, mert ezt a terméket száraz bőrre javasolják, az enyém pedig inkább zsíros, tehát nem gondolom, hogy ez egy száraz bőr esetén elegendő lehet. Mivel a hidratáló hatását én nem igazán vettem észre . Továbbá azt sem tapasztaltam, hogy egy egészséges ragyogást adna a bőrömnek. Igazából nem vettem semmilyen változást észre a használata mellet, sem szebb, sem hidratáltabb vagy épp egységesebb tónusú nem lett tőle a bőröm. 

Felkenéskor egy ragacsos érzetet hagy maga után, ami nem lenne probléma, mert így  jobban bele tapad az alapozó . 
Bár bevallom , hogy nem igazán vettem észre, hogy tartósabb lenne ettől a sminkem. Az viszont tény, hogy könnyű rá alapozni , azzal nincs probléma. 
Szóval sajnos ez a termék nem lesz nálam újra vevős. 

Én ezt a terméket egy nagyon jó akcióban vettem, azt hiszem olyan 1500 ft-ért . Teljes áron 4300 ft-ba kerül , véleményem szerint ezért az árért sokkal de sokkal jobb sminkalapokat kapunk.


Giordani Gold Iconic Volume Enhancing szempillaspirál-alap ( 8 ml ) 


A termék azt igéri, hogy  luxus, könnyű, mousse-állagú formula befedi a pillákat, különleges applikátorával dús hatást eredményez, a legkisebb pillákat is eléri. Fehér pigmentjei még intenzívebbé teszik a szempillaspirál színét. Hatására dúsabbnak, ragyogóbbnak látszanak a pillák. 

Jelentem minden amit ígér így igaz! Imádom ezt a spirál - alapot, én már 2 x újra vettem ezt a terméket és még újra is fogom venni, mert a képen látható már fogyóban van. 

A csomagolása nagyon kis luxy ( nem tehetek róla odáig vagyok a Giordani dizájnjáért ) ennél a terméknél viszont már nem a megszokott fekete -arany kombót látjuk, itt most a fehér -arany verziót választották, egyébként jó döntés volt. 

A spirál keféje egy ilyen érdekes megoldású,  talán a homokórához tudnám hasonlítani. Valóban ellehet érni vele a kisebb pillákat is, a belső szemzughoz is könnyen alkalmazható . 
Miután felkenjük a pilláinkat fehérre színezi , ez azonban eltűnik ahogy felkenjük rá a normál szempillaspirálunk. 
Az eredmény hosszabb, dúsabb már -már műszempilla hatású  :) 

Szinte már mindennap használom a terméket, ezzel ugyanis sokkal szebb eredményt érek el  egy rosszabb minőségű spirál is, mivel erre könnyebb felvinni a spirált, nem fogja annyira összetapasztani a pillákat. 
Hosszabbítja, dúsítja és megemeli őket. 
Én próbáltam ezt többféle módon használni, ahogy ezt az alapot felkentem rögtön kentem rá a spirált vagy épp megvártam, hogy ez teljesen megszáradjon, voltaképpen mindenhogy működött. 
Bár én azt javaslom, hogy az alap után várjunk egy percet és aztán spirálozzunk , az a biztos :)  Szóval ezt a terméket én nyugodt szívvel ajánlom figyelmetekbe.   
Teljes áron : 3000 ft 
Akciósan : olyan 1500 ft-ért beszerezhetjük. 



Giordani Gold MasterCreation korrektor ( 10 ml ) 

Kendőzd el a bőrhibákat a korrektorral, amely az életkor előrehaladtával jelentkező 8 jelre hat. Colour Correct Komplexe tökélesen illeszkedik a bőr természetes tónusához. Tápláló összetevői fokozzák a bőr tápláltságát. Egy nagyszerű formula, amelynek hatására fiatalosabb és tökéletesebb lesz a bőr megjelenése.

Amikor megrendeltem nem igazán kedveltem , majd azt vettem észre, hogy szinte mindennap ezért nyúlok. A nem kedvelésnek a rossz árnyalat választás volt egyébként az oka . 
Két árnyalatban elérhető 

  • Cool Porcelain ( világosabb ) 
  • Warm Beige ( sötétebb ) 

Nem tudom miért de én a sötétebbet rendeltem meg, de mivel nagyon szeretem meg fogom venni a világosabb árnyalatot legközelebb. 

Ennek a korrektornak az alapozóját már használtam, annyira azt nem érzem a magaménak, arról amúgy  Itt írtam. 
Ezt a terméket viszont tényleg kedvelem, még pedig amiatt mert annyira jó a formulája. 
Ez az egyetlen korrektor ( eddig legalábbis ) amely nem ül bele az apróbb szemráncokba , nem emeli ki a száraz részeket és még hidratál is. 

Szerencsére egy puha , műanyag tubusban van a termék így az utolsó cseppig ki tudjuk nyerni belőle, az ecsetes applikátorral pedig könnyen fel is vihető. Bár az eldolgozásához én egy smink szivacsot javaslok, azzal a legszebb az eredmény. 

A fedését én egy közepesnek mondanám, de könnyen rétegezhető. Én a bőrhibáimra egy másik korrektort használok , a szem alatti területeken viszont ezt szeretem a legjobban , a fentebb említett okokból kifolyólag. 

Teljes áron : 3500 ft 
Akciósan : 2000 ft. 



Giordani Gold bronzosító krémstift

A ragyogó hatást nyújtó bronzosító stift hidratáló sheavajat tartalmaz. Lágyan simul a bőrbe, fokozza annak nedvességtartalmát. Csillámló részecskéi ragyogó, természetes hatású, nap csókolta hatást nyújtanak. 

Bevallom őszintén amikor megrendeltem ezeket azt gondoltam, hogy rendeltem egy bronzosító és egy pirosító stiftet. 
Viszont a leírás és a katalógus is,  a rózsaszín verziót highlight -nak javasolja 😅 amit alá kell, hogy írjak mert pirosítóként nem igazán alkalmazható , de erről majd később. 


Egyébként nagyon szép mind a csomagolásuk , mind maguk a termékek . Az illata engem egy vaníliás kekszre emlékeztet ..valamiért az jut róla eszembe. 
Amikor teljesen kitekertem kicsit meglepődtem, hogy milyen kevés mennyiség ... viszont annyira kevés kell belőle, hogy szerintem el sem fogom tudni használni. 

Az állaguk krémes , könnyen kenhetőek, könnyen eldolgozhatóak akár az ujjaink segítségével is , de a legszebb eredményt természetesen egy smink szivacs segítségével kapjuk. 
Én mindig és nektek is javaslom , hogy fixáljátok egy Transparent  púderral , ettől természetesebben is hat és tartósabb is lesz. A tartósságával egyébként púder nélkül sincs gond.



Árnyalatok 


Coral Glow :  egy púder rózsaszínes alap tónus , arany csillámokkal. Amint az a képen is jól látható elég sok benne a csillám , emiatt nem igazán alkalmazható pirosítóként ( én kipróbáltam és hát nem működik, nem szép az eredmény )  
Highlighter -ként viszont gyönyörű 😍 Akinek meleg altónusú a bőre azon nagyon jól mutat. :) 

Bronze Glow : ez egy barna alapszín ugyancsak arany csillámokkal. 
Na hát itt spórolhattak volna a csillámokkal, ha pedig matt lenne az lett volna a legjobb döntés. Szerintem nyáron jól tud mutatni és még bele is fér egy lebarnult bőrön ennyi csillám. 
Egy meleg árnyalatról van szó, szóval ez konturozáshoz nem igazán használható . Őszintén szólva én a nagyon világos bőrűeknek sem ajánlanám. Rajtuk szerintem elég természetellenesen hat. Egyébként brutál pigmentált.

Teljes áron : 4500 ft 
Akciósan : 2000 ft 



Írtam már egy bejegyzést a Bronzosító gyöngyökről is olvasd el azt is :) 

Ti próbáltatok már Giordani Gold terméket ? 
Mennyire voltatok elégedettek velük ? 

Rena 

2 megjegyzés:

  1. Nekem is beváltak a Giordani Gold termékek. De most kedvet adtál, hogy a szempillaspirál alapot én is kipróbáljam. Köszi Reni ;)

    VálaszTörlés