2020. július 4., szombat

Magister Products termékeket teszteltem

Ebben a posztban szeretnék nektek bemutatni egy újabb Magyar márkát , mely nem mellesleg nagyon minőségi és sokak által kedvelt termékeket gyárt. 



A Magister Products nem rég küldött részemre egy csomagot melyben megtalálhatóak voltak teljes kiszerelésű és mini termékek is . 
Ezek a termékek tesztelésre érkeztek, tehát nem a saját pénzemen vásároltam őket. 
Mielőtt belemennék a termékek véleményezésébe pár mondatot ejtenék a márkáról. 

Magister Products 

Dr. Mester Lajos gyógyszerész 1965-től kezdődően folyamatosan készít és fejleszt különböző, a vásárlók  igényeit  kielégíteni kívánó, magisztrális kozmetikumokat.
Napjainkban unokája a gyógyszerész dr. Mester Ildikó szeretne ezekkel a készítményekkel segítséget nyújtani az allergiás bőrbetegségekkel küzdőknek és mindazoknak, akik számára a vegyszermentes testápolás értékkel bír.
Mára egész termékcsaláddá nőtték ki magukat a Magister Products márkajelzésű készítmények. Rengeteg termék közül válogathatunk a bőrtípusunknak megfelelően, és különböző bőrproblémák megelőzése érdekében avagy a bőrünk állapotának javítása céljából. 

Most pedig rátérek a termékekre melyek a hozzám érkező csomagban kaptak helyet. 😊


Sunny Bunny napozás utáni bőrnyugtató spray

Szóval mivel én kreol bőrű vagyok nem igazán szoktam leégni, csak az első erős napsugárzástól , a vállam , hátam szóval azok a testrészeim amelyek a többi évszakban nem igazán kerülnek előtérbe. 
Amikor is viszont sikerült kicsit megpörkölődnöm 😆😆 gyorsan előkaptam és magamra spicceltem. Teljesen jól működött, remekül hűsít és valóban nyugtatja a bőrt a benne lévő aloe verának és citromfűnek köszönhetően. 

Őszintén szólva én bedobtam a tatyómba és magammal hordom a munkába . Amikor egy kis felfrissülésre vágyom előkapom és csak fújok  magamra belőle. Én az arcomra is permetezem belőle,  soha nem okozott irritációt vagy bármilyen problémát. 
Az illata gyümölcsös , citrusos nagyon frissítő. Nagyon jó a pumpája is , nem fröccsen rám a termék , igazából olyan mintha harmat cseppek hullanának rám, nagyon tetszik. 

Ára : 2490 ft 


Copaca Banana tusfürdő 

Ez egy mini , 50 ml-es termék. 
Jól záródik a kupak , szóval nyugodtan magunkkal vihetjük egy pár napos kiruccanásra , nem kell félnünk, hogy esetleg kiömlik a tartalma a táskánkba. 
Amikor megkaptam azt gondoltam, hogy egy használat és kész, de kb.: 2-3 alkalomra elegendő volt. Bár én a tusfürdőkkel nem szoktam spórolni :) 
Az illata az valami mesés, olyan mintha egy banán shake-et szagolgatnánk vagy épp egy banán shake -ben fürdőznénk 😃😃
Nagyon kellemes vele a tusolás , egy könnyű , krémes állagú termékről van szó. 
Jól tisztít, jól hidratál. 
Akinek száraz a bőrre annak sem kell attól tartania szerintem, hogy ez a termék tovább szárítaná. 
Azt viszont meg kell említenem, hogy nem egy nagyon habzó termékről van szó. Ezt már egy másik bejegyzésben  is említettem, hogy a Naturkozmetikumok ugye szerencsére nem tartalmaznak annyi káros anyagot, ebből következik az, hogy ez a termék sincs tele rakva habzás fokozó anyagokkal. 

Ára : 990 ft ( 50 ml ) 
         2790 ft ( 250 ml ) 


Séance Pigment Trick Treament szérum

Maga a szérum 30 ml -es kiszerelésben érkezett hozzám, bevallom ennek a terméknek örültem a legjobban . Ez ugyanis a pigment foltok ellen jelenthet megoldást, és sajnos nekem is vannak pattanás utáni foltjaim. 
Tetszik ez a sötét kék üveg megoldás, igazából a Magister Products egész dizájnja bejön mert, ettől olyan komoly, minőségi a márka ( hu ezt most olyan bután fogalmaztam meg ) , ha egy csicsás csomagolást kaptak volna lehet, hogy fel se figyeltem volna rájuk. 
A pipettával egyszerűen tudjuk adagolni a terméket, én olyan 3-4 cseppet szoktam eloszlatni az arcomon , nyakamon reggel és este is. 

Nagyon érdekes ez a termék, ugyanis olyan mintha sima víz lenne a kis üvegben. A fő összetevői egyébként tengervíz kivonat és a C-vitamin , az utóbbi nagyon hatásos a foltok halványításában, a bőr regenerálódásában. 
Ugyanakkor amikor felviszem a bőröm hidratáltabb, üdébb. 
Nagyon hamar a bőrbe szívódik, nem hagy maga után sem olajos, sem ragacsos érzetet , ezután én hidratáló krémet viszek fel . 
Nagyon tetszik, hogy illatmentes! 

Kb.: egy hónapja használom, eddig nagyon tetszik. 
Amit észrevettem , hogy amikor előbújik rajtam egy pattanás , ennek a termék használata mellett nem marad utána folt, nyilván most már a fényvédelemre is komolyabb hangsúlyt fektettek , mivel a foltjaim kialakulását az is befolyásolta, hogy néhány évvel ezelőttig nem használtam fényvédőt 😪 igaz , még nem találtam olyat amellyel teljesen elégedett lennék. 
Nagyon minimálisan , de én észrevettem , hogy a meglévő pigment foltocskáim halványodtak, lassan de biztosan 😊   ( ebben igazából segít még a lentebbi arckrém is , de arról később )  szóval lelkesen használgatom tovább a terméket , de biztosan lesz róla még szó itt is többek között. 

Ára : 8990 ft ( 30 ml ) 


COPACA BANANA SPF20 ARCKRÉM

Egy kis csoda cuki tégelybe zárva 😍 Egy mini arckrém is volt a csomagban, 15 ml -es kiszerelésben. 
Ez a termék is a Copana Banana családból van , és neki is csodás banán illata van. 
Nagyon féltem ettől a terméktől a benne lévő fényvédő miatt, mivel legalábbis amiket eddig próbáltam nem igazán váltak be. Nagyon csillogtam tőlük és nagyon sok olyan termékbe is ütköztem amely rettenetesen irritálta a szemem . 

Ennél a terméknél nem tapasztaltam ilyet! Nem okozott semmiféle irritációt, sem könnyezést sem bőrproblémát. Sőt nem is fényesítette ki a bőröm ,inkább mattít,  szóval le a kalappal. 
Egy sűrűbb , kicsit szárazabb textúrájú termékről van szó , tehát keveset kell belőle felkenni és jól eldolgozni. 
Amennyiben sokat viszünk fel belőle hajlamos kukacosodni és fehér réteget hagyni maga után. 
Nekem is ki kellett tapasztalni , hogyan is lehet jól használni ezt a terméket. 

Miután felviszem a bőröm üdébb , hidratált, matt . Amit a legjobban szeretek benne, hogy egységesít és a használata után sokkal kevésbé láthatóak a pattanások utáni barna foltok. 
Miután jól eldolgoztam egy pár perc elteltével az én bőröm teljesen jól beszívja a terméket, talán egy enyhe ragacsos érzetet hagy maga után, de ahogy említettem pár perc elteltével ez is megszűnik. 
Remekül lehet rá sminkelni, sőt én ezután még primert is viszek fel , semmi gond nincs velük együtt sem. 

Igazából most jó pár hidratáló krém várakozik rám , felbontva ... így a közel jövőben nem tervezek arckrém vásárlást . Viszont ezt a Copana Banana arckrémet jövő tavasszal meg fogom rendelni a Magister Products webshop -ból teljes kiszerelésben, mert nagyon tetszik, ahogy a szérum is. 

Ára : 1690 ft ( 15 ml ) 
         4990 ft ( 60 ml ) 


Séance Intimity illatcseppek 

Ennek a terméknek nagyon örültem 😊 hisz oda vagyok a párologtatókért ( régebben gyűjtöttem őket, szerintem a közel jövőben újra élesztem ezt a szokásom ) a füstölőkért az illatgyertyákról már nem is beszélve. 😍 Igaz inkább ősszel szoktam az előbb említett termékeket használni, de ennek az illatcseppnek annyira finom  trópusi illata van, hogy ezt muszáj volt kipróbálni. 
Megérte, mivel isteni finom ananász illat lengte be az egész szobát. 

Ára : 1590 ft ( 10 ml ) 

A termékeket ti is betudjátok szerezni a Webáruházban 
→ Magister Products Webáruház

Végére is értem ennek a posztnak , ami megint csak nem volt rövid. Ha bejegyzés, ha videó ...úgy látszik nem tudok egy terméket sem röviden értékelni 😂😂

Innen is nagyon szépen köszönöm a Magister Products -nak , ezt a csomagot! Nagyon tetszenek a termékek és nagy örömöt nyújt a használatuk. 

Ti melyiket próbálnátok ki ? Melyik termék keltette föl az érdeklődésetek ? 

Rena 

2 megjegyzés:

  1. Jó kis beszámoló lett. Természetesen ezeket a termékeket sem ismertem. Mindig tudsz ujat mutatni nekem :) egy két dolog el is nyerte a tetszésem

    VálaszTörlés
  2. Drága Olvasóm ! :)))) Neked mindig van egy-két kedves szavad :) Igyekszem kérlek :) A jövőben még több termék teszt lesz a blogon, tehát remélem , hogy egyre több termék kipróbálásához hozom meg a kedved :)

    VálaszTörlés