2021. augusztus 10., kedd

Kedvenc 👍 vagy Csalódás👎 lesz ? Avagy ezeket a termékeket használtam 2021. Júliusban

Sokat agyaltam azon , hogy ezentúl miként is osszam meg Veletek a véleményem az általam használt , kipróbált termékekről. Aztán Titeket is megkérdeztelek , hogy milyen jellegű posztban olvasnátok szívesen ezekről . Végül úgy döntöttem , hogy havi szinten megmutatom az aktuálisan használt termékeim , úgymond összegyúrva a Termékteszt + Elfogytak + Kedvenc / Antikedvenc jellegű posztokat. 

2021. augusztus 8., vasárnap

Pink Panda rendelésem

Bizonyára senkinek nem kell bemutatnom a Pink Panda webshop -ot . Ha pedig ismeritek , akkor tudjátok , hogy nap mint nap van náluk valamiféle akció vagy épp kihagyhatatlan ajánlat. 💶💸 Egy ideje , mint ahogy szinte minden webshop -ban a Pink Pandán is Nyári vásár 🛍 van , ami annyit jelent , hogy egy csomó , csomó sminktermék 💄  kozmetikum 🧴  nagyon jó akcióban elérhető . Több , mint 70 % - os kedvezménnyel vásárolhatunk , szóval ha nem rég szemeztél egy jó kis szemhéjpúder palettával érdemes lecsekkolni , mert lehet , hogy épp az a termék is akciós. 🤑  Én is így tettem , végre beszereztem a még régebben kiszemelt pirosító palettát , ráadásul még meglepi csomagot is kaptam. 🎁 Ha érdekel én miket pakoltam a virtuális kosaramba , görgess le 😉

2021. augusztus 6., péntek

Uriage termékek

Pár hónappal ezelőtt mutattam Nektek a Tudom mit veszel meg sorozatomban az Uriage újdonságait . Azóta szerencsém volt magam is kipróbálni közülük kettőt terméket . Pontosabban már több , mint egy hónapja a napi bőrápolási rutinom részét képezik. Erről mesélnék most Nektek kicsit részletesebben. 😊

2021. augusztus 4., szerda

Aktuális kedvenceim ( 2021. Nyár )

Nagyon régen volt már a blogon Kedvenc típusú bejegyzés , viszont megsúgom , hogy ezentúl tervezem havi szinten bemutatni Nektek azokat a termékeket amelyek kedvenccé váltak , avagy épp ellenkezőleg csalódásként szerepelt nálam .  Azt, hogy ez milyen formában fog történni hamarosan megtudjátok . Most viszont ejtenék pár szót az Aktuális kedvenceimről , pontosabban egy -két termék kivételével melyek nem csak aktuális , sokkal inkább örök kedvencek. Na meg persze lesznek olyanok is , amelyek újdonságnak számítanak mind nálam , mind a piacon viszont rögtön a szívembe zártam őket. Lesz olyan termék amelyről korábban készült egy részletesebb termékteszt is , azoknak a linkjét beteszem a posztba. 

2021. augusztus 2., hétfő

Mit vegyünk meg a Patikából ? # 2 - Bioderma

Végre van egy kis időm leülni a laptopomhoz és foglalkozni kicsit a Bloggal , ami idén nem igazán jött össze annyiszor , amennyiszer azt év elején terveztem 😔 pedig nagyon szeretem , mert egyrészt kikapcsol , másrészt olyan dolgokról írok amikért rajongok 😍 igen ezek a kozmetikumok, sminkek , a shoppingolás varázsa 😂 na meg persze a témák is mind .mind közel állnak hozzám is és engem is foglalkoztatnak. Csak ugye nekem is van egy munkahelyem , amit 12 órában űzök  , van egy otthonom szerencsére! amiről gondoskodnom kell , hál ' Istennek van családom és  magánéletem is,  és ezek mind -mind előrébb vannak , mint a blogolás a fontossági listán , de ez így van jól !