2021. augusztus 4., szerda

Aktuális kedvenceim ( 2021. Nyár )

Nagyon régen volt már a blogon Kedvenc típusú bejegyzés , viszont megsúgom , hogy ezentúl tervezem havi szinten bemutatni Nektek azokat a termékeket amelyek kedvenccé váltak , avagy épp ellenkezőleg csalódásként szerepelt nálam .  Azt, hogy ez milyen formában fog történni hamarosan megtudjátok . Most viszont ejtenék pár szót az Aktuális kedvenceimről , pontosabban egy -két termék kivételével melyek nem csak aktuális , sokkal inkább örök kedvencek. Na meg persze lesznek olyanok is , amelyek újdonságnak számítanak mind nálam , mind a piacon viszont rögtön a szívembe zártam őket. Lesz olyan termék amelyről korábban készült egy részletesebb termékteszt is , azoknak a linkjét beteszem a posztba. 


Az arcápolás terén még mindig kedvencem a  Garnier Skin Naturals 2in1 Nyugtató Sminklemosó ami egy tuti megoldást jelent számomra ha erősebben van kifestve a szemem. A kétfázisú sminklemosó gyönyörűen leszedi még a vízálló sminket is , anélkül , hogy szárítana , irritálna vagy épp szét kellene dörzsölnöm a szemkörnyékem. Minimális olajos réteget hagy maga után , de én ezután még áttörlöm az arcom a  Garnier Skin Naturals Micellás vízzel , majd arctisztítót használok , szóval egyáltalán nem zavar. 
A Micellás vízre visszatérve pedig szerintem már tudjátok , hogy nálam örök kedvenc. Nagyon szépen teszi a dolgát , hozza amit ígér és mindezt nagyszerű áron. 

Az Apivita Black Detox Arc és szemkörnyéktisztítót pedig már első használat után a szívembe zártam. Egy nagyon gyengéd lemosó , mely gyönyörűen leszedi a sminkmaradványokat , az egésznapi bőrünkre rakódott szennyeződést, emellett mattítja , felfrissíti , hidratálja a bőrt. Egyszerűen imádtam , még ezt használtam nem is nyúltam más arctisztító után. 




Még mindig arcápolás , egy másik új felfedezettem is van , mely nem más mint, az Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló gél- krém ami maga a csoda . Imádom , jó az állaga , a hidratáló hatása , hamar beszívódik , nem zsírosítja a bőröm , sőt mióta ezt használom egyre szebb a bőröm. Akinek irritációra hajlamos a bőre , ajánlom figyelmébe. 

→ Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló gél- krém

Az Oriflame NovAge Nutri6 arcápolóolaj-kapszula is egy többször újra vásárolt termék nálam. Ahhoz képest , hogy egy arcolajról van szó , egyáltalán nem hagy maga után olajos réteget , nagyon hamar a bőrbe szívódik , szuperül hidratálja , feltölti azt . Ez egy olyan termék melyet zsíros bőrűek ( nekem is zsíros bőröm van ) számára is nyugodtan ajánlok. 


Még mindig Oriflame , viszont ez a termék egy olyan csodaszer amit bűn lenne kihagyni . Kb.: 200 ft -ba kerül maga az arcmaszk , de amit kapunk cserébe az mindent megér. Egy agyagos arcmaszkról van szó , ebből adódóan kombinált / zsíros , mitesszeres bőrűek számára kötelező! Szinte magába szippantja a felesleges faggyúváladékot , mélyen tisztítja a pórusokat , miután ezt használom a bőröm sokkal szebb , egységesebb , tisztább , üdébb. Ráadásul ahogy írtam is szinte nevetséges áron elérhető , egy tasak egyébként 2 - 3 alkalomra elegendő. 

→ Love Nature agyagos arcmaszk bojtorjánnal




Az Oriflame Feminelle termékeiről már számtalanszor zengtem ódákat Nektek , de ez amiatt van , mert valóban nagyon elégedett vagyok velük és tényleg szeretem őket. 
Ezt az intimbalzsamot szőrtelenítés után szoktam bevetni , teljesen mindegy hogyan szőrtelenítek egyébként , gyanta, epilátor vagy épp borotva , mindegyik irritálja a bőröm . Viszont ez a balzsam nyugtatja és gyorsítja a regenerálást , és a használata mellett kevesebbszer van nálam benőtt szőrszál. 

Isana Sensitiv női bortovahab egy egyszerű de nagyszerű termék . Nagyon sok esetben nincs túl sok időm a szőrtelenítéshez , így előkapok egy eldobható borotvát . Ehhez ugye érdemes használni egy borotvahabot vagy gélt . Az Isana borotvahabja egy kellemes gyümölcsillatú hab , amely nem szárít , viszont megkönnyíti a szőrtelenítést , illetve csökkenti az irritációt , természetesen csak úgy , mint az összes többi Isana termék ez is remek áron elérhető , azt hiszem 400 - 500 ft körül van. 

Az Oriflame Milk & Honey Gold termékcsalád sokak kedvence már a jellegzetes illatáról is , ez a tej és méz illat isteni. Számtalanszor újra vettem már ezt a Cukros testradírt amely nem szárít viszont nem kíméli az elhalt hámsejteket , ennek köszönhetően a bőröm használat után puha és selymes. 




Olyan tavaly ősszel fedeztem fel a Fa izzadásgátló dezodorjait és azóta szinte csak ezeket vásárlom újra és újra . Előtte Adidas deókat használtam . Az illtauk az nagyon bejövős , az izzadásgátló hatásuk számomra megfelelő szóval abszolut kedvenceim. Az áruk ezeknek is nagyon baráti. 




Az Oriflame -nek van egy nagyon ikonikus illata a Love Potion , amely egy nagyon fűszeres , szenvedélyes illat . Itt írtam róla. A kistestvére viszont a Love Potion Secrets egy sokkal visszafogottabb , kifinomultabb illat amelyet én nyáron is szívesen használok . Illatjegyei : fehér eper, fehér virágok, fehér csoki. 




Ilyenkor nyáron a hajam még jobban megbolondul, szinte naponta moshatnám mivel zsírosodásra hajlamos , na meg,  meg is izzad a fejbőr stb... viszont a napsugárzásnak hála a hajvégem még kezelhetetlenebb és szárazabb  . A Pantene Aqua Light  egyike azon kevés samponoknak mellyel valóban elkerülhető , hogy szinte naponta mossam a hajam. Nem szárítja tovább a hajvégem, viszont a fejbőröm sem . Jól habzik, jól tisztít, kellemes , frissítő az illata , és tényleg szuper zsíros hajra. 




A Rival Loves Me körömlakk szárító spray -je is kedvenc lett nálam, mivel jelentősen lecsökkenti a körömlakkok száradási idejét. Azt gondoltam amikor megvettem , hogy 2-3 alkalom és kivégzem , ahhoz képest elég régóta használom , szóval egy kiadós termék. Ha elfogy ezt is újra fogom venni. 





Végül itt van két Oriflame kézkrém , amely egy trio volt igazság szerint , limitált kollekciós Springt Blossoms kézkrém trio. A képen látható a jázmin és bazsarózsa illatú , a harmadik pedig az orgona illatú volt. Nem vagyok benne biztos , hogy még az Ori beteszi e őket bármikor is , ha igen akkor is új csomagolás + új illatban viszont szerettem volna őket megemlíteni , mivel az illatuk valami mesés . Annyira durván visszaadja a virágok eredeti illatát , hogy már csak emiatt is szerettem bekrémezni a kezeim. A hidratáló hatásuk az így nyáron elegendő , de ősszel , télen már kevés lenne. Viszont ha látjátok a katalógusba őket vagy épp hasonlót érdemes lehet őket kipróbálni. 

Nos ezek lettek volna azok a termékek amelyek újdonságként váltak a kedvenceimmé , illetve az örök kedvenceim is itt szerepeltek. Remélem hasznosnak találtátok ezt a posztot. 

Ti próbáltátok valamelyiket ezek közül ? 
Nektek melyik / melyek azok a termékek amelyek már évek óta hatalmas kedvencek ? 

Rena 

17 megjegyzés:

  1. Príma termékek, lesz amit kipróbálok😉

    VálaszTörlés
  2. Vártam hogy a körömlakk szárító spray beválik -e a Rival-tól!! Ki fogom én is próbálni! Még sosem volt dolgom ilyen termékkel de megkönnyítené az életem 😊

    VálaszTörlés
  3. Garnier micellás víz imádom 🥰

    VálaszTörlés
  4. Köszi a tippeket 💓 szuper jók a termékek néhányat már én is próbáltam 🤗

    VálaszTörlés
  5. Uuuuu nagyon jó termékek 😍🥰 pár az én kedvencem is ❤

    VálaszTörlés
  6. A garnier kétfázisú lemosót én is nagyon szeretem! 😍

    VálaszTörlés
  7. A Pantene pro v sampon nálam is best 20 éve 😊

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó kis szerzemények, nekem a Pantene sampon annyira nem vált be, a parfüm eléggé tetszik, még nem használtam 😊 bár én sok parfümöt imádok 😄

    VálaszTörlés