2021. január 30., szombat

Oriflame csomagom érkezett

Akkor engedjétek meg , hogy megmutassam nektek  Január hónap utolsó Haul posztját 😋 igen ugyanis ebben a hónapban több is volt , ha esetleg lemaradtatok volna valamelyikről akkor itt az ideje , hogy lecsekkoljátok. Kezdtem az évet egy Rossmann bevásárlással , majd tettem egy online rendelést a Decathlon webshopban , felkerült végre a várva várt Turis szerzemények és végül de nem utolsó sorban ebben a posztban megmutatom Nektek miket szereztem be az Oriflame -től. Nem sok mindent vettem , de azért akadt pár dolog amire nem tudtam nemet mondani . 😁

Turis szerzemények

Instán már meséltem Nektek , hogy néhány hete újra ellátogattam az egyik Debreceni Turiba , ahonnan is haza jött velem néhány szuper kis darab. Ne haragudjatok , hogy csak most sikerült kitennem de,  mostanában eléggé elhanyagoltam a blogot 😔 ami egyáltalán nem szándékos , sokkal inkább arról van szó , hogy annyira felgyűltek a teendőim , hogy elég nehéz utolérni magam. Remélem a jövőben sokkal több idő jut rá , mert nagyon sok új  ötletem van.

2021. január 20., szerda

Rimmel termékek

Stay Matte ! Van itt köztetek olyan aki nem érti , hogy miért is írtam ezt ? Nos , ha te kedves Olvasó nem tudod hová tenni az első mondatom, akkor ejnye bejnye , mert ez csak két dolgot jelenthet . Először is , te még nem olvastad azt a bejegyzésem amelyben Drogériás kincseket ajánlottam ,

2021. január 14., csütörtök

Decathlon Haul

Nem rég rendeltem a Decathlon webshopból , a csomagot tegnap vettem át , melynek a tartalmát természetesen nektek is megmutatom. 😉 Mivel szeretnék idén  sokkal jobb formába lendülni , úgy döntöttem , hogy az életmód váltás mellett sokkal több időt fordítok a testmozgásra is , mivel a kettő együtt hozza el a kívánt sikert. Nos én az itthoni tornára tettem a voksom , mivel edzőteremhez  sem időm sem kedvem nincs. 

2021. január 11., hétfő

Tabu : Gyermekes / gyermektelen Nők

Idén szeretnék több újítást is bevezetni a blogon , újítás alatt új témákra, új blog sorozatokra gondolok. Kezdem egy komoly témákat feszegető blogsorozattal a Tabuval , a címből már kitalálhattátok, hogy itt olyan témákról lesz szó amelyekről nem szívesen  beszélünk akárkivel / akárhol. Mindenképp szeretném ha ez Úgymond interaktívként működne , mivel érdekel a Ti véleményetek , és ezt most ne udvariasságnak véljétek , mert tényleg , őszintén írom, hogy nagyon érdekel , hogy mások mit gondolnak a sorozatban szereplő dolgokról. 

2021. január 7., csütörtök

Rossmann Haul

Ebben a posztban megmutatom nektek az idei első shoppingolásom eredményét , amelyet a Rossmann-ban követtem el. 😊 Még tavaly kinéztem magamnak több Karácsonyi csomagot amelyekre leakartam csapni a Karácsony utáni leárazásokon , ez sajnos nem úgy jött össze ahogy terveztem , ugyanis nyitás után 10 perccel már 3-4 db csomag maradt csupán , viszont így is sikerült egy párat megszereznem azok közül amiket kinéztem . Na meg őszintén szólva nem is olyan nagy baj, hogy lemaradtam hiszen ha valamiből sok van itthon akkor az a  kozmetikum.

2021. január 5., kedd

Elfogytak ( 2020. December )

Olyan mintha csak pár napja lett volna 2020 .... 😂 na jó , ez nem volt egy nagy poén. Viszont én most csak maradok 2020 -nál és megmutatom nektek milyen termékeket használtam el a tavalyi év utolsó hónapjában , vagyis December folyamán. 

2021. január 3., vasárnap

Himalaya termékek

A Himalaya Herbals termékeket a legtöbb Drogériában ,Patikában betudjuk szerezni. 1930-ban Mohammad Manal alapította meg az indiai Himalaya céget. Az volt a célja , hogy olyan gyógykészítményeket gyártson melyek mindenki számára elérhetők , minőségiek  , és növényi alapúak.
A Himalaya termékei közül a Védőkrém az amit én már évek óta mindig újra veszek, azt egyébként láthattátok már Haul posztban is , de mostanában egyre több terméküket sikerült beszereznem és azt kell, hogy mondjam eddig egyikre sincs panaszom. 😊

2021. január 1., péntek

Hello 2021 ! Új témák jönnek ...

Sziasztok! 

Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindannyiótoknak ! Legyen ez az év sokkal boldogabb, jobb , szebb , sikeresebb , mint az előző! Azzal szerintem mindenki egyetért  , hogy az előző év nem éppen úgy alakult , ahogyan azt terveztük . 😔 Én mindenképpen hálát adok azért , hogy eddig ( nagyon remélem, hogy ez így is marad ) sem a családom , sem én nem nem fertőződtünk meg a vírussal , szerencsére nem veszítettük el sem a munkánkat , sem a lakásunk . Apropó munka... nem veszítettem el , viszont munkahelyet váltottam 😊 ami eddig jó döntésnek bizonyult.