2021. január 20., szerda

Rimmel termékek

Stay Matte ! Van itt köztetek olyan aki nem érti , hogy miért is írtam ezt ? Nos , ha te kedves Olvasó nem tudod hová tenni az első mondatom, akkor ejnye bejnye , mert ez csak két dolgot jelenthet . Először is , te még nem olvastad azt a bejegyzésem amelyben Drogériás kincseket ajánlottam , másodszor még nem próbáltad ki a Rimmel egyik legjobban sikerült termékét. 😊 Na de semmi baj , hiszen ami késik nem múlik ! Ajánlom figyelmedbe a fentebb említett posztom , de ha már itt vagy maradj és olvasd végig a többi Rimmel termékről is a véleményem amelyet most megosztok veled / veletek. 


Ha már beharangoztam , akkor kezdem is a sort a kedvenc púderemmel. 

Rimmel Stay Matte púder 

Nos igaz , hogy nagyon szeretem , számtalanszor újra vettem már , de! Egy negatív dolgot akkor is megemlítenék , hiszen tudjátok , hogy én igyekszem mindig őszinte lenni akármely márkáról vagy termékről is legyen szó. 
Szóval az egyetlen negatív dolog amit a termékkel kapcsolatban feltudok hozni az a csomagolás , és ha már volt szerencsétek ehhez a termékhez akkor tudjátok, hogy miről beszélek. A púder egy műanyag tégelyben van , aminek a tetejéről mindig lekopik a felírat , de nem is ez a legnagyobb baj, hanem , hogy könnyen el is törik , így nem nagyon tudom magammal vinni a táskámban . 😔 Ennek ellenére , ami viszont a tégelyben van az minden pénzt megér. 😊 


Egy ásványi anyagokkal gazdagított préselt púder , selymes apró szemcsékkel . 6 árnyalatban elérhető , én mindig a 001 -es Transzparens árnyalatot veszem . Ez a púder tökéletes a  mattításban és a fixálásban egyaránt. Nagyon természetes hatású púder , nem változtatja meg sem az alapozóm, sem a korrektor árnyalatát , van egy enyhe fedése is , amitől még szebb lesz az összhatás, eddig bármilyen alapozóval próbáltam mindegyikkel működött. A matt hatása sokáig tart , zsíros bőrűek számára nagyon jó választás, akinek viszont száraz a bőre annak nem biztos , hogy ez lesz a megfelelő púder. 

Áta : 2399 ft 


Rimmel Magnif'eyes Smoke Edition szemhéjfesték paletta 


Erről a palettáról nem szeretnék sok mindent írni , mivel nem találtam már sehol , ezt a Smokey verziót. Viszont a többi Magnif ' Eyes palettát még betudjátok szerezni többek között a Rossmann -ban , dm -ben.
Attól viszont , hogy nem elérhető még mindenképp megérdemli, hogy említést tegyek róla, hiszen nagyon szeretem. Ha füstös , elegánsabb vagy épp egy igazán dögös party sminket akarok akkor biztosan ezért nyúlok, de mutatom róla inkább a swachokat.




Rimmel szemhéjpúder paletta magnifeyes street


Aztán itt van ez a kis mini paletta, amely tökéletes lehet akkor is ha elutazunk pár napra, mivel a méretéből adódóan nem foglal túl sok helyet. 


A palettában 4 szemhéjpúder , 1 highlighter és 1 ajaktopper található. A szemhéjpúderek tökéletesek arra is , hogy egy egyszerű hétköznapi sminket készítsünk magunknak , akár egy árnyalatot használva is. De egy elegánsabb smink elkészítéséhez is tökéletesek ezek a nude , barna árnyalatok. 


Amint látjátok ennél a palettánál is jól pigmentáltak a színek . Könnyen eldolgozhatók a szemhéjon, egy szemhéjbázissal pedig még tovább fokozhatjuk a hatást. 

 
Ő lenne a highlighter , a kép sajnos nem adja vissza , élőben egy gyönyörű rose gold árnyalat. 


Ez pedig a topper. 
A palettát a Rimmer csapatától kaptam , tehát nem én vásároltam! 

Ára : 3199 ft 

Rimmel Extra Long Lash szempillaspirál


Nos erről a szempillaspirálról már áradoztam nektek többször is. Ugyanazt tudom elmondani róla, mint amit a Drogériás kincsek posztomban. Nagyon szépen megemeli, szétválasztja a pillákat, tartós napközben nem pereg. Hosszabítja a pillákat anélkül , hogy összecsomósodnának. Az ára pedig a tudásához képest nevetségesen alacsony .

Ára : 1099 ft


Aztán vannak itt ajakra való termékek is , melyekkel ugyancsak a márka ajándékozott meg. 


Rimmel Lasting Finish szájkontúr ceruza 


Hozzám a 110 Spice árnyalatban érkezett . Ez egy hagyományos szájkontúr , ami jól pigmentált , tehát nem kell többször újra és újra körbe rajzolnunk az ajkaink, hogy látszódjon is valami. A Rimmel szájkontúr cerkái nagyon jó minőségűek ha a tartósságukat vesszük figyelembe , ami erre a ceruzára is igaz. Alapként is jól működik , könnyen lehet rá rúzsozni , de akár önmagában is használhatjuk mert nem szárít.
Ára : 1399 ft 


Rimmel Lasting Finish Extreme Matte ajakrúzs


170 Furious Fuchsia árnylatban kaptam meg ezt a csoda szép ajakrúzst. Nekem nagyon tetszik ez a csepp formájú kialakítás , ez megkönnyíti a  felvitelét. Nagyon krémes az állaga , szinte siklik az ajkakon. Ami viszont megdöbbentő , az a tartóssága . Ez a rúzs egész nap ott marad kérem , holott egy hagyományos rúzsról van szó. Szóval le a kalappal. 

Ára : 2699 ft 


Rimmel Szájfény oh my gloss! plump


Na igen ez az a termék amit mostanában nem igazán tudok viselni a maszk alatt 😌 egyébként a képen 531 Peach Pie árnyalat látható. 
Ez a szájfény fahéjat, kámfort és paprika kivonatot tartalmaz , melyek intenzíven érződnek is a szájfény viselete közben. 😁 Amikor először használtam meg is lepődtem , hogy mi történik itt kérem... 😂
Egy hűsíttő , bizsergető érzetet ad ez a szájfény a viselőjének , a benne lévő összetevők pedig gondoskodnak róla , hogy az ajkaink dúsabbnak, teltebbnek látszódjanak. 😊


Krémes az állaga , picit ragacsos is , viszont szájfényhez képest meglepően tartós. 

Ára : 2999 ft 


A Rimmel -nek ezúton is nagyon szépen köszönöm a termékeket ! 

Nos Ti próbáltátok már őket ? 
Melyik termék keltette fel a legjobban a figyelmetek ? 

Rena 

6 megjegyzés: