2021. január 30., szombat

Turis szerzemények

Instán már meséltem Nektek , hogy néhány hete újra ellátogattam az egyik Debreceni Turiba , ahonnan is haza jött velem néhány szuper kis darab. Ne haragudjatok , hogy csak most sikerült kitennem de,  mostanában eléggé elhanyagoltam a blogot 😔 ami egyáltalán nem szándékos , sokkal inkább arról van szó , hogy annyira felgyűltek a teendőim , hogy elég nehéz utolérni magam. Remélem a jövőben sokkal több idő jut rá , mert nagyon sok új  ötletem van. Na de most akkor megmutatom azt a pár dolgot amit a Csapó utcán lévő Turiba szereztem be. 
Mindegyik ruha darab egységesen 1000 ft - ba került. 

Bodyzone sportmelltartó 




H&M körsál 


Hm... a közeli kép adja vissza a sál eredeti színét. Na meg pontosítanék , ez a körsál a kivétel , mivel ez a darab 500 ft -ért került a kosaramba. 


Zara felső 




Tally Weijl felső 






Mexx pulóver 




Next kardigán




F&F kardigán 


Ez pedig egy sima no name kardigán. 


Adidas mellény 



Nos ezek a darabok jöttek haza velem 😊
Mit gondoltok , szerintetek megéri bemenni egy Turiba ? 
Ti szoktatok Turkálóba járni ? 

Rena 

5 megjegyzés:

  1. Imádok turizni. Ha egy sportág lenne akkor szerintem mehetnék vele az olimpiára olyan jókat szoktam találni. 😅 a nő name kardigán és a sport melltartó nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon is megéri bemenni ❤ imádom... kikalcsol... egy igazi kis program végigválogatni a kincseket és rábukanni ilyen jó kis fogásokra ❤ ügyesen turiztál!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon is megéri bemenni ❤ imádom... kikalcsol... egy igazi kis program végigválogatni a kincseket és rábukanni ilyen jó kis fogásokra ❤ ügyesen turiztál!

    VálaszTörlés