2021. január 30., szombat

Oriflame csomagom érkezett

Akkor engedjétek meg , hogy megmutassam nektek  Január hónap utolsó Haul posztját 😋 igen ugyanis ebben a hónapban több is volt , ha esetleg lemaradtatok volna valamelyikről akkor itt az ideje , hogy lecsekkoljátok. Kezdtem az évet egy Rossmann bevásárlással , majd tettem egy online rendelést a Decathlon webshopban , felkerült végre a várva várt Turis szerzemények és végül de nem utolsó sorban ebben a posztban megmutatom Nektek miket szereztem be az Oriflame -től. Nem sok mindent vettem , de azért akadt pár dolog amire nem tudtam nemet mondani . 😁



Elsőként itt van ez a vadiúj illat a katalógusból .  A piros  Love Potion -t nagyon kedvelem , amely egy nagyon dögös, nagyon fűszeres és szenvedélyes illat . A Love Potion Secrets ez ugye a rózsaszín ezzel szemben egy visszafogottabb , lágyabb illat , viszont azt is nagyon szeretem , csak épp a pirosat ősszel-télen míg a rózsaszínt tavasszal használom, így egyértelmű volt , hogy ezt is muszáj leszek kipróbálni. 
Eddig egyébként tetszik. Szettben érkezett , amint látjátok egy testápolóval. 

Love Potion Midnight Wish szett : 3800 ft 



Újra vásároltam a Novage Peelinget , amit rendszeresen használok , most kaptunk hozzá egy ajándék fejpántot is . Itt olvashattok a termékről bővebben.

NovAge Skin Renewing bőrmegújító peeling . 1500 ft 



Ezt a Royal Velvet balzsamot a törzsvásárlói bazárban láttam meg. Nagyon sok jót hallottam erről , szinte ódákat zengtek róla  azok akik már kipróbálták, a katalógusból már kivették 😔 viszont a tagságnak hála a bazárban hozzájuthatunk a már katalógusban nem elérhető termékekhez is 😃amint látjátok gyorsan vettem is belőle hármat , azt mondanom sem kell, hogy nagyon jutányos áron. Az arcbalzsam simábbá, puhábbá, egyenletesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrt. 

Royal Velvet bőrkisimító balzsam : 1300 ft / db 


Ugyancsak a bazárban találtam ezt az EcoBeauty arctonikot . Mivel a szemkörnyékápolót nagyon szeretem és jó ideje használom , azt gondoltam ez sem fog csalódás okozni ( legalábbis remélem ) a spray -s szórófej pedig egyből levett a lábamról. 

Ecobeauty arctonik : 1800 ft 


Ezekről a csoda maszkokról már írtam  , ide kattintva olvashatjátok . Ebből mindig veszünk párat amikor csak szerepel a katalógusban . 
Megsúgom a kövibe az agyagos lesz akciósan , pattanásos bőrre kiváló. 😉😍

Love Nature zselés arcmaszk uborkával : 200 ft / db 


Végül megleptem magam egy órával , hátha így időben fogom kirakni a posztokat a jövőben 😂 Egyébként több órát is vásároltam már az Oriflame -től , szeretem is őket. 
Ez olyan kis egyszerű mégis elegáns . 

Sharing Crystal Case karóra : 3600 ft 


Na ennyi lett volna az Oriflame rendelésem. Legközelebb hozok nektek egy olyan posztot amelyben adok pár tippet ahhoz , mit is érdemes beszerezni az Oriflame -től , Avon-tól és a Farmasi -tól . 

Rena 

2 megjegyzés: