2021. január 5., kedd

Elfogytak ( 2020. December )

Olyan mintha csak pár napja lett volna 2020 .... 😂 na jó , ez nem volt egy nagy poén. Viszont én most csak maradok 2020 -nál és megmutatom nektek milyen termékeket használtam el a tavalyi év utolsó hónapjában , vagyis December folyamán. 


Szokásomhoz híven most is az arcápolási termékekkel kezdem . 


L'oreal Skin Perfection micellás víz : Erre a termékre még a nyár folyamán tettem szert az Akciósillat.hu webshopban . Náluk még lehet találni több olyan terméket amelyek már nem elérhetők más Drogériában . Ezt a terméket nagyon szerettem régen is , mivel nem irritál , nem csíp . Szépen leszedi a szemfestéket is. Na meg sokáig is elég volt. 

Himalaya Gentle Exfoliating arclemosó : A tegnapi posztom , pont a Hímalaya termékekről szólt , így most nem írnám le újra a véleményem . Annyit viszont elárulok , hogy egyre több Himalaya terméket szereztem be azóta , mióta ezt kipróbáltam. 

Garnier Essentials frissítő tonik vitaminnal : Elhasználtam , de nem hiszem , hogy újra veszem. Nem vettem észre különösebb változást a bőrömön amikor használtam, picit szárított.

Bioderma Sensibio H2O micellás víz : Ez a micellás víz viszont hatalmas kedvenc nálam. Gyönyörűen leszedi még a legdurvább szemsminket is anélkül , hogy szétdörzsölnénk a szemeink. Ez a micellás víz szerintem a legjobb választás. 

Today vattakorong : Mostanában folyton ezt a Penny-ben kapható vattakorongot veszem újra . Általában sminklemosáshoz , arctonik felviteléhez használom , nekem bevált , így biztosan fogtok még vele találkozni itt a blogon. 

Novage revitalizáló textilmaszk : Szeretem a Novage termékeket , ez a textilmaszk sem rossz, meg szerintem még van is itthon belőle, viszont nem fogok újra venni , mert ár -érték arányban szerintem van ennél jobb is. ( olyan : 1200 ft körül mozog akciósan ) 


Palmolive Gourmet Coffee Love tusfürdő : Imádtam , nagyon kellemes az illata , krémes az állaga , jól habzik, jól hidratál. Sajnos ezt már nem forgalmazzák , különben újra venném mindenképp. 

Schauma Fresh it Up sampon : erről már sokat áradoztam , nagyon sokszor újra vásároltam már ezt a sampont. Ha zsíros a hajtöved , a hajvéged viszont száraz , mint nekem akkor ajánlom figyelmedbe. 

Milk & Honey Gold cukros bőrradír : Nagyon szeretem az Oriflame Milk & Honey termékcsaládját. Egyrészt isteni az illatuk , másrészt  nagyon jó minőségű termékekről van szó. A képen látható bőrradír is nagyon szépen leszedte az elhalt hámsejteket  anélkül , hogy szárította volna, használat után pedig egy bársonyosan puha bőr az eredmény. Természetesen újra vettem. 


Feminelle intimlemosó : Megint elfogyott egy falkonnal belőle, tudjátok ez nálam állandó termék. 

Ahogyan állandóan kap helyett a táskámban egy intimtörlőkendő is , a képen látható X -epil és Doctor Care törlőkendőket veszem általában . 

Nos ezeket a termékeket használtam el az elmúlt hetek során . Remélem izgalmasnak találtátok ezt a posztot is. 
Ha van olyan termék ezek között amelyet te is használtál már , akkor örülnék ha megosztanád velem a saját tapasztalatod róla. 

Rena 

1 megjegyzés:

  1. Hú, én ajándékba kaptam egy olyan palmolive tusfürdőt, de számomra rettenet illata volt. Nem is tudom már mit tettem vele. 😅

    VálaszTörlés