2021. január 1., péntek

Hello 2021 ! Új témák jönnek ...

Sziasztok! 

Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindannyiótoknak ! Legyen ez az év sokkal boldogabb, jobb , szebb , sikeresebb , mint az előző! Azzal szerintem mindenki egyetért  , hogy az előző év nem éppen úgy alakult , ahogyan azt terveztük . 😔 Én mindenképpen hálát adok azért , hogy eddig ( nagyon remélem, hogy ez így is marad ) sem a családom , sem én nem nem fertőződtünk meg a vírussal , szerencsére nem veszítettük el sem a munkánkat , sem a lakásunk . Apropó munka... nem veszítettem el , viszont munkahelyet váltottam 😊 ami eddig jó döntésnek bizonyult.

Sajnos a tavalyi év sokaknak veszteségekkel járt , rengeteg ember vesztette el a munkáját , ebből kifolyólag a jövedelmét . Nem csak a gyerekeknek de a szülőknek is sok nehézséget okozott és még idén is fog az online oktatás , arról nem is beszélve , hogy számtalan halálos áldozatot követelt  ez a vírus. 😥 Ezért úgy gondolom, hogy akik eddig még a korlátozásokon kívül más negatív tapasztalatot nem éltek meg a vírus óta , azok bele értve engem is , adjunk ezért hálát ! Na meg persze tegyünk meg minden tőlünk telhető óvintézkedést , hogy ez így is maradjon ! 

A Bloggal kapcsolatban pedig rengeteg bejegyzés ötletem van , idén szeretnék sokkal több időt szánni a blogomra . Lesznek új blog sorozatok ! Természetesen a főszerep a szépségé marad , de igyekszem minél jobban színesíteni különböző témákkal. Szeretnék  olyan termékeket bemutatni nektek amelyek amellett, hogy jó minőségűek ugyanakkor mindenki számára elérhető áron mozognak és a beszerzésük is egyszerűen megoldható. Szeretnék egyre több drogériában beszerezhető terméket, márkát kipróbálni és az ezekről szerzett tapasztalataim megosztani veletek. 

Viszont 2021 -ben szerepel még a terveim között sok újdonság is , mint például életmód, diéta . Lesznek olyan posztok amelyek kicsit mélyebb témákat érintenek , mint a gyermek vállalás . Szeretnék belecsempészni a blogomba egy kis párkapcsolatot , de persze hozok majd könyvajánlót , na meg az újdonságokat / akciókat sem fogom magamban tartani. Nos így röviden , tömören ennyi lett volna ez az első bejegyzés 2021 -ben. 😊

Mit gondoltok ? Érdekes témák számotokra ? Melyik bejegyzés típus a kedvencetek tőlem ? Milyen témáról olvasnátok a jövőben szívesen ? 

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése