2020. december 26., szombat

Sminkkollekció és szelektálás

Először is még egyszer szeretnék mindannyiótoknak Kellemes Ünnepeket kívánni ! Nagyon szépen köszönöm , hogy itt vagytok , olvastok , követtek és a kedves kommenteknek is ! 💓 A mai posztban megmutatom nektek a sminkkollekcióm és azt is , hogy mely termékek azok amelyek maradnak a kollekciómban és melyek azok amelyek nem. Azt elárulom, hogy sok mindentől nem fogok megválni , mivel én rendszeresen ,  rendszerezem a kozmetikumokat, sminkeket  , amikor is megválok azoktól a termékektől amelyeket nem igazán használok. 

Ebből kifolyólag nincs is hatalmas kollekció a birtokomban , de ez nem is szerepel a terveim között. Mivel teljesen feleslegesnek tartom , egyrészt pénz kidobás ha egy -egy termék rám romlik , mert ugye a legtöbb kozmetikum  szavatossági ideje úgy 1 év , másrészt nem is igazán van helyem a tárolásukra. Na de nézzük miből is élünk ....


Tehát össz -vissz ennyi termék van jelenleg a birtokomban. 
A lenti képen láthatók a primerek. 


Ezek közül nem váltam meg semmitől , bár az essence nem lett a kedvencem , de még próbálkozom vele. 
Aztán van itt két sminkfixáló a Revolution Base Fix -ét nagyon megkedveltem , az Oriflame The One fixálójával sincs bajom , na meg itt van az Ebelin ecsettisztító folyadék amit naponta használok szinte. 



Íme az alapozóim . 


Megváltam az Oriflame The One Sync alapozótól , mivel irritálja a benne lévő fényvédő a szemem , a két Benecos alapozót pedig szinte teljesen elhasználtam így tőlük emiatt váltam meg, viszont már nem tenném bele őket Elfogytak posztba , így itt mutatom meg őket. 



Itt vannak a korrektorjaim , és két színkorrekciós paletta , melyek közül a Benecos az amit napi szinten használok , mivel imádom. 


Kettő terméktől búcsúzom ebből a szekcióból , az egyik az Oriflame On Colour korrektor mivel hónapok óta hozzá sem nyúltam , a másik The One Everlasting korrektor ami viszont elfogyott , de őt szerintem újra is fogom venni majd . 



Aztán vannak itt Contour stickek , a két  Oriflame -es nagyon szép az egyik bronzer a másik highlighter , ezeket nagyon ritkán használom , inkább a W7 contourját szeretem  használni , valahogy természetesebb ezzel az eredmény. 
Itt minden marad. 



3 arckontúr paletta következik, a Lovely tökéletes a hétköznapokra , a Catrice már egy kicsit ütősebb változat , benne 2 gyönyörű highlighterrel és egy bronzer. 



Elbúcsúztam a Revers palettától mivel egyáltalán nem használom. Ami nem jelenti azt, hogy nem jó termék , sőt ajánlom a figyelmetekbe a Revers termékeket , hiszen egy olyan márkáról van szó aminél már pár száz forintért juthatunk alapozóhoz, szemfestékhez, pirosítóhoz. De mivel én ezeket nem igazán használom ezért jobbnak látom megválni tőlük. 


Következzenek a púderek, pirosítók , highlighterek , bronzerek. 


Itt mindegyik maradt , szerencsére a púderek tekintetében nem igazán sokszor bukkanok olyan termékre ami nem válik be. 



A highlighterekkel kapcsolatban ugyanezt tudom mondani. 


A pirosítókat tekintve viszont kivettem kettő terméket a kollekcióból. 



A két Revers pirosítótól búcsúzom , ismétlem nincs bajom a márkával csak épp ezekhez már tényleg egyáltalán nem nyúlok . Mindkettő nagyon pigmentált és nem igazán tudom úgy felvinni őket, hogy egy szép természetes hatást érjek el. Én inkább azokat a pirosítókat kedvelem amelyeket építgetni lehet. 


Na amint látjátok bronzerből elég rosszul állok , itt viszont a Revers bronzerét emelném ki , amiről már a felírat is lekopott, viszont nagyon szép , természetes bronzer. Könnyű eldolgozni, szépen építhető és nagyon tartós. Az Oriflame- es Giordani Gold bronzosítóról már ezt nem tudom elmondani, foltos és a szín sem a kedvencem, de egyenlőre még megtartom. 


Ezek a szemfesték palettáim. 



Innen az Oriflame On Colour palettától búcsúzom ami nagyon nem vált be , és a Benecos általam eszkábált palettától is búcsút veszek , mivel amint látjátok szegényen már nagyon megviselt állapotban van. 




Itt vannak a szemceruzák , spirálok, tusok , szemhéjprimerek stb...


Az essence spiráltól búcsút veszek, mert nagyon nem vált be , a Benecos szemhéjprimert pedig elhasználtam , tőle  azért veszek búcsút. 


Végül mutatom az ajakra való termékeket , a fenti képen látjátok az ajakkontúr ceruzáim. 


Itt ajakápolók, ajakradírok vannak. 


Ezek szájfények , folyékony rúzsok , matt és csillámos rúzsok . 


Ezek pedig a hagyományos rúzsaim. 



Megválok az Oriflame On Colour rúzstól mivel nem tetszik az árnyalat, aztán a prémium rúzstól mivel inkább színezett balzsam mint sem rúzs , és a két extra fényes rúzstól is mivel ezek már több mint 2 évesek. 

Végül kiselejteztem a körömlakkjaim körül is néhányat.

Körömlakk kollekcióm + szelektálás


Nos ez lett volna az én kis sminkkollekcióm.Ajánlom figyelmetekbe egy korábbi bejegyzésem , ami szerintem hasznos lehet számotokra. Itt találjátok !Ti mennyi időközönként nézitek át a sminkeket , kozmetikumokat ? 

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése