2020. december 24., csütörtök

Blogmas #24 Alkonyat inspirálta smink

Békés , Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindannyiótoknak !!! 💓💓💓 Az Blogmas utolsó része mi más is lehetne , mint egy sminkes poszt. Nos ezt a sminket az Alkonyat inspirálta ( tegnap néztem újra 😋 ) de szerintem Karácsonyi sminknek is tökéletes lehet. 
Mutatom , hogyan készült és mivel . 😊


Szóval ezeket a termékeket használtam. 


Primerként a The One póruscsökkentő sminkalapot használtam , majd a piros foltokat ( az orrom körül )  és a szem alatti sötét karikáim a Benecos natúr négyrészes korrektor palettával fedtem el. Alapozónak a  Miss Sporty perfect to last 24 H alapozó - t választottam , aminek annyira szuper a fedése , hogy a meglévő bőrhibáim sem látszódnak ezért csak egy leheletnyi Maybelline Fit me korrektort vittem fel , de csak a szemem alatti karikákra. 


A szem alatti területen a Rimmel Stay Matte púderem használtam , az arcom többi részén pedig a Max Factor Creme Puff kompakt púderem.  Egy pici pirosítót felvittem  a Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow palettából , a highlighnak pedig a közpső aranyt színt választottam , ugyancsak ebből a palettából. 


A szemsmink a Revolution Soph X palettával készült, ami hatalmas kedvencem még mindig. 


Az egész szemhéjamra tettem a nude barnás árnyalatból ( 1 sor 2. szín ) majd a narancsos árnyalatot választottam háttérszínként ( 3. sor 1 szín ) A  mélyítő vonalamba került egy sötétebb piros ( 4. sor 2 szín ) a külső szemzugba pedig egy bordós árnyalatot választottam ( 3. sor utolsó szín ) a mozgó szemhéj elejébe és a belső szemzugba is egy arany árnyalatot használtam ( 2. sor 1 . szín ) 


A szemöldököm ennél a sminknél is a Catrice szemöldökápoló készlettel készült . A vízvonalba a The One intenzív szemceruzát használtam , a Rimmel Extra Long Lash szempillaspirál -lal pedig kiemeltem a szempilláim. 


Az ajkamra az  Essence Matt Matt Matt Longlasting szájfény  került. 
Majd most is a Revolution Base Fix -el fixáltam a sminkem. 




Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése