2020. december 23., szerda

Blogmas #23 Karácsonyi Smink

A mai posztban elhoztam nektek az én kedvenc sminkem , amit általában viselek . Nálam teljesen mindegy , hogy milyen eseményre készülök , lehet az esküvő , ballagás , Karácsony vagy épp egy esti buli  kb.: mindig egy smokey eye sminket készítek magamnak.


 Idén is ez a helyzet....😃 Mutatom milyen termékeket használtam. 


A Catrice HD Active Performance primer használtam az arctisztítást , hidratálást követően. Majd következett a Benecos natúr négyrészes korrektor palettája , amiből a zöld árnyalatot használtam a kipirosodásra hajlamos területeken , a rózsaszín árnyalatból pedig vittem fel a szem alatti területre. Ezután egy sminkszivacs segítségével felvittem a Max Factor Lasting Performance alapozóm. A szemem alá pedig a Catrice One Drop Coverage Weightless Concealer- t használtam . 


Majd készítettem egy kontúrt a W7 contour stick -el . A szem alatti területen a korrektorom a 
Maybelline Master Fixer Translucent áttetsző sminkfixáló púderrel 
 fixáltam,  az arcom többi részére pedig a Max Factor Cream Puff kompakt púder került. Ezután a Revers bronzosítóm használtam. 


A  kedvenc highlighterem  a Revolution Pro Illuminate , most is ezt használtam. Erről már a felírat is eltűnt, bár valóban nagyon sokszor használom. 


Az egész szemhéjam lealapoztam a Soph x palettámban lévő nude  árnyalattal. ( Első sor második szín ) 


Majd elkészítettem a szemsminkem a Rimmel Magnif Eyes Smoke palettával. 


A belső szemzugba és a szemöldök csont alá tettem a fényes világos színből ( első árnyalat a palettában. ) Majd háttérszínként a mélyítővonal fölött picit elsatíroztam a világos szürke színt ( második árnyalat ) Ezután használtam a külső szemzugba az utolsó fekete árnyalatot , a mozgó szemhéjamra pedig az utolsó előtti szürkés szín került. Az egészet összedolgoztam és kész is a szemsmink. 


A  Catrice szemöldökápoló készlettel megcsináltam a szemöldököm. Az Aden szemceruzával kihúztam  a vízvonalam , majd a szempilláimra a Catrice Lashes To Kill Pro Instant Volume szempillaspirált használtam. 


A Rimmel Lasting Finish szájceruzával kontúroztam az ajkam , és a Max Factor folyékony rúzsból vittem fel egy keveset. 
Végül a Revolution Base Fixel fixáltam a sminkem. 




Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése