2020. december 22., kedd

Blogmas # 22 Decemberi Haul

Tudom van még hátra pár nap a Decemberből , pontosabban az egész évből is pár nap van már csak hátra , de mivel előreláthatólag idén már nem igazán tervezek shoppingolni így most mutatom meg nektek , hogy milyen termékek jöttek haza velem Decemberben. Magamhoz  képest most nem is vettem sok mindent  😂 na de majd Januárban ...



Oriflame rendelés 

Amint látjátok nekem van már egy Oriflame-es vattakorongtartóm , de most beszereztem még egyet , hiszen az ilyen dolgokra mindig szükség van. 


- Vattakorong tartó : 799 ft 


Tudjátok , hogy a Feminelle termékek állandó szereplők nálam , most is rendeltem utánpótlást. 


- Feminelle bőrvédő intimlemosó : 959 ft 


A hintőporok nagyon sok mindenre használhatók ( én szárazsampon helyett, sminkeléskor is bevetem a szemem alá így nem egy porpúder pocsékolok, gyantázás előtt így nem tépi a bőrt a gyanta csík annyira meg még számtalan felhasználási lehetőség van  )  ezek elég jó árban voltak így mindegyikből vettem . 


- Love Nature hintőporok : 399 ft / db 


Múltalkalommal is vásároltam egy ilyen kis balzsamot és most is, hiszen nagyon jó. 


Univerzális balzsam fahéjolajjal : 479 ft 


Ez a micellás víz nagyon jó árban volt és mivel már régóta szemeztem vele így ez most egy jó lehetőség volt végre beszerezni . A szemkörnyékápolóról pedig már nagyon sok jót hallottam , így most azt is megvásároltam, hogy én is letesztelhessem. 


- Sejtmegújító micellás arctisztító 1199 ft 

- Royal Velvet bőrfeszesítő szemkörnyékápoló krém:  960 ft 


Erről a termékről volt már teszt is , kedvencek között is volt. 


- The ONE póruscsökkentő sminkalap :  960 ft  


Rossmann szerzemények 

Kezdem a kevésbé érdekesekkel ... vettem egy doboz kozmetikai kendőt , egy esernyőt , mert arra ugye mindig szükség van 😃 na meg persze fogkefét.


- Alouette kozmetikai kendő : 329 ft 


- Ideen Welt összecsukható fekete esernyő : 499 ft 


- Prokudent Sensitive Triopack fogkefe : 579 ft 

Vettem még egy micellás vizet , még pedig a Garnier-től , szerintem ezt nem kell senkinek bemutatnom . Az Isana fátyolmaszkjai is felkeltették az érdeklődésem , és ez a sampon ami a kiárusított termékek között volt , ennyi pénzért nem hagytam ott, mivel ha nem válik be , akkor sem nagy veszteség. A legérdekesebb pedig a hajegyenesítő amihez nagyon jó áron jutottam hozzá , és mivel az enyém már közel 10 éves , bár még működik , úgy gondoltam beszerzek még egyet. 


- Garnier micellás víz : 955 ft 


- Isana Hydro Booster textil maszk: 299 ft 

- Isana kollagén fátyol maszk : 399 ft 

- Isana Hair proffesional sampon : 199 ft 


- Ideen Welt hajsimító : 2774 ft 

A VIP kedvezményeimmel sikerült olcsóbban hozzájutni egyes termékekhez. 

Rena

1 megjegyzés:

  1. Közben észrevettem , hogy a kedvenc parfümöm ( Giordani Gold Essenta ) testápolóját kifelejtettem a buliból , az ajændék volt 😊

    VálaszTörlés