2020. július 20., hétfő

Oriflame rendelés C 10

A 9-es katalógusból nem rendeltem semmit, mivel készültem a nagy Glamour napi shopping-ra , és arra gyűjtögettem. Aztán bele lapoztam a 10-es katalógusba, ami egyébként a Shopping Ünnep előtt két nappal jelent meg.. és hát csak elcsábultam. :)
Mentségemre, anyukám rendszeresen szedi az Oriflame által forgalmazott Omega 3 kapszulát és szólt, hogy szüksége lenne rá , mivel fogyóban van.
Aztán meg ugye én is szedem a Wellness vitamint, na meg ha már úgy is rendelek akkor veszek egy sminkszivacsot amivel könnyebben viszem fel az alapozót. Ha pedig alapozok akkor nyilván ahhoz dukál egy bronzosító , de jó lenne magammal vinni ezért veszek hozzá egy táskát , na meg ott vannak azok az új körömlakkok ... :D na jó inkább mutatom.:)



Wellness vitaminok


Én már vagy két éve szedem a Wellness női vitamin packot. Nagyon sokat segít többek között a menstruációs görcsök enyhítésében, az alvásom minőségében. Ráadásul én front érzékeny vagyok , azzal pedig tisztában vagyunk, hogy a frontok jönnek -mennek ... na ezek a vitaminok sokat segítettek a migrénemen is. De erről majd lesz egy részletes bejegyzés hamarosan. Anyukám pedig az Omega 3 kapszulát szedi már lassan egy éve, amely sokat segít az ízületi problémáin.


- Wellness csomag nőknek : 6800 ft

- Omega 3 zsírsav tartalmú étrend- kiegészítő kapszula : 2240 ft / db 

Testápolás

Újravettem a kedvenc radírozós tusfürdőm nagy kiszerelésben . Erről a termékről azt tudom mondani, hogy nem csak a nevében szerepel, hogy radíroz! Ez tényleg leszedi az elhalt hámsejteket a benne lévő málnamagoknak köszönhetően, emellett az illata mennyei. Viszont kifogják venni :( kicsit sajnálom, hogy nem vettem belőle többet, de azért feltankoltam a testradírokból is, mert az most tényleg fogyóban van nálam és elég jó áron is voltak. Aztán láttam ezt az új tusfürdőt, így ő is jött a többivel együtt.


- Love Nature radírozó tusolózselé mentával és málnával : 1600 ft 

- Milk & Honey Gold bőrkisimító cukros bőrradír : 1200 ft

- Essentials Purifying tusolózselé E-vitaminnal és zöld teával : 400 ft

- Love Nature Ice Pops testradír görögdinnyével és citrommal : 240 ft

- Swedish Spa sókristályos testradír : 1440 ft 

Intim higiénia

Az Oriflame-nél mindig előrukkolnak a tagsággal rendelkezők számára különleges ajánlatokkal, többel is egy-egy katalógus alkalmával.
Az egyik ilyen pár napos ajánlatban az egyik legkedvencebb termék családom termékei voltak elérhetőek szettben , szinte már nevetséges áron. :) 



- Feminelle szett ( intim lemosó , intim törlőkendő , intim dezodor ) : 1360 ft


Hajápolás 

Na az van, hogy én az Oriflame hajápoló termékeivel ne igazán vagyok jóban. :( Néhány termék kivételével , ebben a néhány termékbe bele tartozik ez a száraz sampon, amelyet már többször újra vettem.





- HairX AC Oil Control szárazsampon : 800 ft

Dekorkozmetikum 

Na igen :) Az újdonságoknak nehezen tudok ellenállni , ha pedig Giordani Gold és The One termékekről van szó akkor főleg nem .


- The One Ultimate Gel körömlakk : 800 ft / db 

- Giordani Gold Cinque Terre bronzósító arcpúder : 2000 ft

- Hybrid alapozó applikátor : 640 ft 

KIEGÉSZÍTŐ

És itt van ez a kis gyönyörűség, imádom.
Bár megmondom őszintén kisebb mint vártam... de nem baj, mert nagy táskám van már egy jó pár, kell egy kis cukiság is a kollekciómba :D






Belül egyébként csak egy cipzáras rekesz van még. 



Ez pedig a dísze :) Ez egyébként  ilyen kulcstartó féleség , amely levehető. 



- Drift Pastel táska : 4800 ft


És végül , egy csodás ajándék amely megint csak , egy tagok részére szóló ajánlat része.
Amennyiben megvásároljuk valamelyik vitamin packot ( nálam ugye ez alap, hiszen szedem amúgy is ) és még mellé veszünk kettő körömlakkot akkor ajándékba megkapjuk ezt a Puma utazó neszeszert. :)


Ő viszont nagyobb mint vártam , és sokkal jobb is :))) 

Ennek nagyon-nagyon örülök, szuper.

Köszönöm Oriflame !


Így néz ki belülről, van benne egy kis akasztó is , egy cipzáras rekesz és még két kisebb zseb is. :)
Na tehát ezek a termékek lettek az új ,, barátaim " :)
A legtöbbről készülni fog teszt hamarosan.

Melyik termékről olvasnátok feltétlenül a blogon ?

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése