2020. július 20., hétfő

Júliusi Haul

Tudom , hogy még korai egy ilyen posztot kirakni...mivel még csak Július közepén járunk . Viszont én tettem egy olyan fogadalmat, hogy ebben a hónapban én bizony már nem veszek semmit ! Remélem sikerül is betartanom :D
Sőt igazából már kicsit vissza is fogok venni a vásárlásokból, mivel már régóta vágyom  a hamarosan ( kb.: Október elején ) megjelenő Beauty Adventi kalendáriumokra, azon belül is 4 db-ot néztem ki. :) Eddig sajnos mindig lemaradtam róluk, olyan gyorsan elkapkodják őket :(

Na de vissza a lényeghez, a szerzeményeimhez amelyekhez az elmúlt pár hét során jutottam hozzá.

Vannak olyan termékek amelyeket tesztelésre küldtek részemre és vannak olyanok amelyeket én magam vásároltam.

Saját szerzeményeim



Kezdem a legcukibb szerzeményemmel :)
Bizonyára tudjátok, hogy a Penny Market rendszeresen szervez ilyen pont gyűjtős programokat. Ebben az időszakban ( elvileg : 2020.08.12.-ig ) minden elköltött 2000 ft után kaphatunk egy matricát amely egy pontot jelent. 30 pont + 300 ft -ért cserébe választhatunk egy plüss állatkát magunknak. :)
Nekem kigyűlt már , és hamarosan kifog újra gyűlni :) ezért választottam ezt az édes kis baglyot. :)

Bemutatom nektek Huhogit :D



Betértem egy 100-as boltba is , és hát ott is találtam néhány olyan dolgot amit nem tudtam otthagyni. :)
Mint például ezeket az illatgyertyákat amelyek egyszerűen szuperek, őket egyébként már mutattam a Glamour napos posztban.  Az áruk is szuper , 400 ft -ért vettem darabját.




Ha én bemegyek egy 100-as boltba hajgumi nélkül bizony ki nem jövök :D
Most sem volt ez másként, ezúttal is Lora Beauty -tól vettem 2 csomaggal. Egy csomagban 2 darab van az áruk pedig 200 ft.



Tollat is rendszeresen vásárolok ( a munkám miatt rengeteg adminisztrációm van ) 99 % -ban zebra tollat, most viszont találtam egy olcsóbb alternatívát . Ezek a tollak is szép vékonyan fognak , az áruk pedig 160 ft volt.
És még belekerült a kosaramba kettő tűfilc is fekete és piros színben, az áruk 100 ft / darab. 



Megláttam ezt a nagyon csajos , talán tini lányos!?  szemüvegtokot amelyet egyszerűen nem tudtam otthagyni . :)



Így néz ki kinyitva . Az ára egyébként 400 ft volt.



Bementem egy Papír -írószer boltba is mert szükségem volt egy füzetre, amibe majd recepteket akarok írni.:) Persze ott is találtam egy olyan édes noteszt amit természetesen nem tudtam otthagyni.
Ezt a boltot nagyon nem szeretem , mert innen sosem tudok kijönni úgy, hogy ne vegyek valami olyat amire egyébként nincs szükségem. :D A határidőnaplóimat is innen veszem egyébként, általában 3 darabot, mert miért is lenne elég egy ??? 😅😅



Ez a füzet hasznos lehet azoknak akik suliba járnak, mert a borítón van órarend. Én csak itthon vettem észre, semmi extra , sima kockás . Nekem csak a borítója tetszett meg.
Mindkét termék 300 ft volt.


Na ti ott tudtátok volna hagyni ?? :D



És végül kettő körömlakk, amelyeket egy Élelmiszer boltban vásároltam. A legnagyobb megdöbbenésemre gyorsan  száradnak, tartósak . A fedésük az nem a legjobb , kell 2-3 réteg belőle, de könyörgöm 160 ft -ért vettem őket. 😮😮

A márkájuk talán a Mini cantare ? Sosem hallottam még ezekről a termékekről ezelőtt.


Ezek lettek volna azok a termékek amelyeket a Glamour napok előtt vásároltam. A Glamour napi szerzeményeim Itt nézhetitek meg !  

Most pedig jöjjenek a tesztelésre érkezett termékek. Csupa B !

Igen , most kizárólag B betűvel kezdődő márkáktól kaptam csomagot  tesztelésre. :D
Mutatom ...

Bio-oil



Az első csomag a Bio-oil márkától érkezett, amely  egy neszeszert rejtett amelyben kettő méltán népszerű terméke lapult.
Az egyik a Bio-oil Gel amely nagyon izgatja a fantáziám, hiszen egy olyan termékről van szó amely 87%-ban olajból készül , a formulának köszönhetően  intenzíven  hidratálja a bőrt , használat közben pedig kellemesen melegíti is azt. Nagyon érdekes :) 



A másik termék pedig Bio-oil ápoló olaj, amelyhez én nagy reményeket fűzök. Mivel többek között bőrhibák, hegek, striák kezelésére szolgál.
Az arcomon van néhány heg, folt a pattanások után . Ezekre már régóta keresem a megoldást, ugyanakkor bele akarok kezdeni egy hosszabb távú diétába is... szóval nagyon jókor jött. :)



Nagyon szépen köszönöm a Bio-Oil-nak ezeket a nagyszerű termékeket.:)

Termékteszt !

Biola

A Biola engem már az első csomagjával meggyőzött, arról, hogy egy minőségi márkáról van . Nagyon tetszettek azok a termékek is, azóta is használom őket.. már amelyikből még van :D
Azokról a termékekről ide kattintva olvashattok.



 Ebben a csomagban 5 termék kapott helyet. :)



 Egy intim mosakodó amely nagyon érdekes , folyékony állagú amely kifújáskor habbá alakul.
Kettő tusfürdő melyeknek az illata valami isteni, emellett nagyon különleges . Az egyikben Tamanu a fő összetevő , a Tamanu a világ egyik legjobb olaja.
Nagyon várom már, hogy leírhassam nektek ezekről a véleményem :))



A másik két termék amelyek még a csomagomban lapultak , egy színezett fényvédő amely nagyon magas védelmet nyújt, és egy napozás utáni testápoló.


Nagyon szépen köszönöm a Biolának ezeket a csodás termékeket ! :)

Termékteszt !

Benecos

Az utolsó B betűs csomagom pedig a Benecos márkától érkezett :D
Amelyben rengeteg termék lapult, bár megmondom őszintén engem a sminktermékek izgatnak a legjobban. :)
Na de hát ha egy nő sminket kap... most őszintén ti nem lennétek kíváncsiak ?? :)



A csomagban volt kettő hajápolási termék , a Fait In Nature márka termékei, egy sampon szíros hajtövekre és egy balzsam száraz hajvégekre.
Emellett kaptam rengeteg minta terméket, sampon, balzsam, tusfürdő... szóval tudok ajándékozni a családtagoknak is bőven. :)

Továbbá kaptam egy csomó szóró anyagot , amelynek kifejezetten örülök, mert ebből egy csomó hasznos dolgot megtudtam a termékekről.



 És itt vannak a sminkek ... na igen 😍 mutatom őket. :)


Kezdem az arcra való termékekkel. A csomagban volt egy  primer, egy BB krém, egy alapozó és még egy alapozó stift is .:)
Termékteszt Itt ! 



Továbbá korrektor paletta ( ennek örülök a legjobban ) egy púder, egy korrektor stift, egy pirosító és egy bronzosító teszter.
Termékteszt Itt !



A szemre való termékek közül kaptam egy szemhéj bázist és rengeteg szemfestéket. Ígérem, hogy ha a terméktesztes posztot írom mutatom a swachokat is. :)
Termékteszt itt !



A kedvencem pedig a csomagból ez a gyönyörű árnyalatú rúzs.

Külön szeretném megköszönni ezeket a kis csodákat Violának a kozmetikai ágvezetőnek ! Aki összeállította nekem ezt a szuper meglepi csomagot. Akit innen is puszilok! :)
Nagyon örülök neki, és alig várom, hogy leteszteljem őket. :)))

Na ennyi lett volna ez a szerzeményes poszt. :) Nem is volt ez annyira rövid . :)
Nektek melyik termék tetszik a legjobban ?
Melyikről olvasnátok minél előbb tesztet ?

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése