2020. július 27., hétfő

Oriflame Novage kezelés

Ahogyan sokan mások tiniként én is sokat küzdöttem a pattanásokkal.
Ahogy idősebb lettem a pattik szerencsére sokkal ritkábban bukkantak fel rajtam, de cserébe maradtak a mitesszerek és az olajosság. :( Az Oriflame Pure Skin termékei sokat segítettek ,de most nem részletezném , viszont olvashattok róluk bővebben itt.



Mivel a Novage termékekért oda vagyok , szettben veszem rendszeresen , na meg külön is az egyéb termékeket, majd kibújtam a bőrömből amikor megláttam , hogy kijön egy termék család zsíros bőrre.
Azt gondoltam , hogy na ezekben a termékekben biztos , hogy csalódni nem fogok és a legnagyobb kedvenceim lesznek. :)
Hát nem lettek, sőt.


NovAge Advanced pattanáskezelő emulzió

Itt van nekünk ez a kis emulzió. 
A csomagolás egyszerű, letisztult . A pumpás adagolónak mindig tudok örülni, minden terméknek pumpás adagolót !
A termék fő összetevői között megtalálható többek között az ázsiai gázló és a tamanu olaj, ezek az egyik legjobb összetevők az arcápolásban.
Amikor megláttam a leírását egyből tudtam, hogy kell nekem. 


Többek között a termék ezt ígéri : 
  • megakadályozza a pórusok elzáródását
  • megakadályozza a pattanások kialakulását
  • megakadályozza a pattanások okozta hegek kialakulását
  • regenerálja és hidratálja a bőrt
  • egységesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrt

Na akkor talán kezdem az illatával... elég erős , felkenve is ! Én ezt a terméket reggel és este is használtam. Napközben még hagyján mert ezután én még használtam alapozót, púdert stb,, így annyira nem érzetem az illatát. Éjszaka viszont konkrétan zavart, mert még órák múlva is éreztem, és egyre jobban utáltam. 
Az állaga nagyon könnyű, könnyen a bőrbe szívódik, sőt én magamra kentem vagy 3-4 pumpányi terméket , mert nem igazán éreztem, hogy hidratálna , hogy szebb lenne a bőröm, egészségesebb vagy épp üdébb.
Mivel a hidratálást én nem tapasztaltam , önmagában kevésnek bizonyult én még ezután felkentem egy nappali krémet ( a leírásban az szerepel , hogy a napi rutinunkba illesszük bele a Novage szett mellé, tehát az nincs, hogy arckrémet ne használjunk ezután ) bár azt gondoltam, hogy mivel ez egy emulzió kiváltja az arckrémem, de nem.
Na már most miután erre a termékre felkentem bármit, akár hidratálót, primert, alapozót ... konkrétan ledobta. Krémmel együtt , krém nélkül is próbáltam sehogy sem működött.

Sminkelni nem igazán lehet rá, legalábbis nekem nem sikerült.
Nagyon sok esélyt kapott, a felét elhasználtam de nem győzött meg.
Amit még észre vettem, hogy amíg ezt a terméket használtam egyrészt dehidratált lett az egyébként zsíros bőröm, másrészt napról -napra egyre több kis pattanás keletkezett az arcomon.
Szóval ez a termék nagyon nagy nem !




NovAge bőr zsírosodását kiegyensúlyozó kezelés

Aztán itt van ez a kis folyadék . A csomagolásra itt sem lehet egy rossz szavam sem . Mind higiéniai szempontból, mind praktikumból plusz pont a pipetta. 
Ez ahogy írtam valóban egy folyadék, ilyen tejszínű termék. Nagyon egyszerűen és kinyerhető a megfelelő mennyiség az adagoló segítségével.


Amit ígér : 
  • klinikailag igazoltan azonnal felitatja a felesleges faggyúváladékot
  • csökkenti a zsírfényt hosszú távon
  • kiegyensúlyozza a bőr tónusát
  • csökkenti a pórusok elzáródását és csodálatosan matt bőrt eredményez

Ezt a terméket arctisztítás után kell bevetni, én is így tettem. Ezelőtt még használtam egy ugyancsak mattító arctisztítót és tonikot, szóval nem lett volna sok dolga. Oké az én bőröm is kombinált, nyáron inkább zsíros, de azért nem reménytelen a helyzet. 

Azt írja, hogy pár óránként újra lehet kenni vele a bőrt.
Én csak reggel használtam, a T-vonalba vittem fel pár cseppet, napközben nem kentem újra, mivel általában alapozó van rajtam , így nem akartam, hogy foltokba leszedje.
Szóval lehet nem én vagyok a legjobb véleményező ebből a szempontból..de azért megosztom veletek a véleményem :)

Tény, hogy amikor felvittem tényleg lemattította a bőröm . Körülbelül ennyi ! De komolyan , ennyit tud a termék . Na jó , így azért csak nem fejezem be :)
Szóval felkenés után mattabb lett a bőröm tőle, úgy kb.: fél órára . :(

Nem tapasztaltam, hogy egységesebb lenne, hosszabb távon mattabb.
Viszont ez nem irritált, nincs erős illata, nem dobta le rólam a többi terméket, és nem okozott pattanásokat.
Végül is ez már valami pozitívum...

Összegezve : őszintén szólva ezután a két termék után komolyan elgondolkoztam, hogy én most tényleg Oriflame Novage terméket kentem magamra ??? Mert, hogy tőlük én nem ezt a minőséget vártam/ szoktam meg, főleg nem a Novage -től. Imádom a Novage termékeket, de tényleg. Eddig amit próbáltam attól én el voltam ájulva, az Ecollagen a mindennapjaim részét képezi ( kivéve mikor más márka termékeit tesztelem ) viszont az utóbbi 3 termék ( van egy arctisztító is ami nem vált be ) az nem a megszokott minőséget adta vissza nekem.

Arról nem beszélve, hogy a fent említett termékek akciósan 4500 ft-ba kerülnek.

Szóval nagyon sajnálom, de ezek nekem nagy csalódást okoztak :(

Ti próbáltátok valamelyiket ?
Nektek beváltak ?

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése