2020. augusztus 1., szombat

Bio-Oil termékek

A Bio-oil márkának van egy terméke amelyre én már rég fentem a fogam, mivel nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla. 


El is döntöttem, hogy megrendelem , a neten kutakodtam honnan is lehet ezt a terméket beszerezni . Ekkor kaptam a Bio-Oil -tól egy kedves üzenetet , melyben az állt, hogy küldenének részemre egy kis csomagot. 😊
Nagyon megörültem neki, gondoltam megvárom mi lesz a csomagba aztán majd megrendelem a vágyott terméket is. 
Nos nem volt rá szükség ... mert benne volt. 😍😍

Akkor mutatom mi volt a dobozban ...



Először is amikor kinyitottam a dobozt ezt az egyszerű de nagyszerű vászon neszeszert pillantottam meg először, rajta a Bio-Oil felírat és márka jelzés. Ez egyébként bekerült a táskámba és mindennap velem tart a munkába. 😜
A nagyobb méretű táskáimban úgy tartok rendet, hogy a kisebb méretű dolgaimat neszeszerekbe pakolom be . Van egy neszeszer nálam amiben pár smink termék van, van egy amibe notesz, toll és így tovább. 
Ebben a Bio-Oil neszeszerben pedig a papírzsepi, törlőkendők stb... kaptak helyett. 



Na de térjünk a lényegre. 😊
A neszeszerbe volt belerakva ez a kettő termék , az egyik az az olaj amit előbb már említettem, hogy rég kinéztem magamnak. A másik termék pedig egy gél , amitől kicsit tartottam, mivel száraz bőrre való , az enyém pedig zsíros. 


Bio-Oil Speciális bőrápoló olaj 60 ml 

Ára : 3795 ft 

Ez lenne az a termék amelyre már régóta vágytam. 
Egy pár mondatban bemutatnám nektek, hátha van köztetek aki még nem ismeri vagy nem volt szerencséje kipróbálni.



Tehát ez egy bőrápoló olaj , amely számos ,, problémára " megoldást jelenthet. Nézzük mit is ígér, mire is alkalmazható a termék. 


  • Hegekre : bizonyára sokatoknak ( nekem nagyon is ) ismerős fogalom a pattanások utáni hegesedés, barna foltok. Ezt a olajat régi és új hegekre is lehet alkalmazni, sőt szerintem simán megelőzésre is. 
  • Striákra: hirtelen súlygyarapodás, terhesség során kialakult striák kockázatának csökkentésére, a már meglévő striák halványítására, javítására. 
  • Egyenetlen bőrtónus érdekében: bármilyen  bőrtónussal rendelkező ( világos vagy sötét ) személy használhatja az olajat, az egyenletesebb tónus elérésének érdekében. ( Pl.: májfoltra, pattanás foltokra stb..) 
  • Öregedő és vízhiányos bőrre : segít kisimítani, tonizálni a ráncos bőrt. Továbbá segít megtartani a nedvesség tartalmát. 
Az olajat egyébként megtudjuk vásárolni több méretű kiszerelésben is , én a 60 ml-es verziót kaptam, de van belőle 25 ml , 125 ml  és 200 ml-es változat is, sőt csomagban is rendelhető. 😊



Most pedig következzen a véleményem. 😊😉

Először is ezt a terméket én átneveztem 😃 Csodaolaj lett a neve, remélem ezért nem haragszik meg rám a Bio-Oil. 
Tehát az én kis Csodaolajamat már közel egy hónapja használom reggel és este. 
Beillesztettem a napi rutinomba, a hidratáló krém előtt viszem fel. 
Mivel nekem is vannak pattanás utáni barna foltjaim , én főként az arcomon használom. 
Sajnos olyan a bőröm, hogy ha megcsíp egy szúnyog és nem piszkálom a nyoma akkor is meglátszódik rajta nagyon sokáig. 
Így van ez a meglévő foltocskáimmal, hegeimmel is. 

Őszintén megmondva az illatától kicsit féltem, azt gondoltam, hogy egy erős gyógynövényes illatot fogok magamon érezni. 
De erről szó sincs, egy nagyon kellemes, enyhe,  virág illatnak mondanám. 
Én 1-2 cseppet szoktam ahogy előbb írtam reggel és este is a bőrömbe masszírozni, a problémás területekre főként. 
Annak ellenére, hogy az én bőröm zsíros hamar beszívja, nem hagy ragacsos érzetet maga után, nem tocsogok az olajban, soha nem okozott semmilyen jellegű irritációt. 

Amit tapasztaltam eddig , hogy a bőröm használat után sokkal szebb, üdébb , egységesebb, sőt a pórusaim is kisebbnek tűnnek . 
A szemem alatti területre is szoktam kenni ,  nagyon szépen hidratálja , nem csípi , nem irritál. 
Ami pedig a legfontosabb , amikor kijön rajtam egy -egy pattanás ( ilyenkor nyáron jellemző rám ill. azokon ,, a bizonyos napokon " ) hamarabb gyógyul és nyomok nélkül tűnnek el 😊😊😀😀 a meglévő kis foltok is lassan de biztosan szépen halványulnak. 

Szóval a Csodaolajam 😃szerintem állandó termék lesz nálam, viszont legközelebb már egy nagyobb kiszerelésben fogom beszerezni , sőt meglepem vele a családtagokat is. 😉



Bio-Oil Gél száraz bőrre 100 ml 

Ára : 3879 ft 

Na ez volt az a termék amiről azt gondoltam, hogy nem biztos, hogy nekem való lesz. Viszont a kíváncsiságom győzött , így természetesen ezt is kipróbáltam. 
Először őt is bemutatom pár mondatban. 



Az ok amiért azt gondoltam, hogy ez a termék nem nekem való, az az volt, hogy azt hittem, hogy ezt csak arcra lehet használni. 
De nem ! 
Ugyanis ez a termék arcra és testre egyaránt használható. 
A termék leírásból idézve : a különböző száraz bőrre való készítmények ( testápoló krémek, testvajak ) elsősorban vízből készülnek , ez okozza a hűs érzetet, amely nagy része a bőrrel érintkezve egyszerűen elpárolog. 
A Bio-Oil Gél abban különbözik a hagyományos testápoló készítményektől , hogy olajból készül , amely felvitelkor egy kellemes meleg érzetet kelt. 



A tégelyben valóban egy enyhe rózsaszínes gélt találunk , amely nem túl sűrű , de nem is ez a nagyon folyós verzió. 
Ennek a gélnek hasonló virág illata van , mint az olajnak , de még annál is enyhébb, ami nálam egyébként plusz pont. 
A leírásban is szerepel, hogy vékonyan fel fölvinni , kevesebbet használjunk mint amennyit egy krémből használnánk. 

Nagyon kellemes a használata, nagyon könnyen eldolgozható a bőrön . Valóban érezhető használat közben egy enyhe, kellemes meleg érzet. 
Én azt javaslom, hogy ezt a gélt inkább este használjuk mert ez nem fog úgy beszívódni, mint egy krém. 
Cserébe viszont reggelre egy bársonyosan puha bőr az eredmény. Attól nem kell félni, hogy ragacsos lesz a bőrötök utána, vagy épp tiszta olajos lesz az ágynemű, mert erről szó sincs. 

Én a lábaimra kentem, mivel a virgácsaim iszonyat módon kitudnak száradni, nem tudom mitől ... mivel használok testápolót, de azt meg kell, hogy mondjam ez a termék hatásosabbnak bizonyult. 😉 Amire viszont kíváncsi lennék, hogy mit tud tenni a kezeimmel 😏 A munkámból adódóan naponta minimum 20 alkalommal mosok kezet , és megmondom őszintén ősztől -tavaszig szinte rejtegetem őket , mert sebesre száradnak , amit már konkrétan szégyellek.

Számtalan terméket próbáltam ( több ezer ft-os kézmaszkokat is ) de nem igazán értem el velük jó eredményt, szóval remélem ez a kis gél segíteni fog, el is raktam, hogy ősszel tudjam tesztelni a kezeimen is. Ilyenkor nyáron szerencsére nem száradnak ki annyira , bár én most is használok kézkrémet. 
Egyébként én úgy gondolom, hogy mindkét termék ára elég baráti , én a minőségüket megtapasztalva ezen meg is lepődtem. 

Na ennyi lett volna ez a bejegyzés. 
Nem tudom miért , de nem tudok rövid termék teszteket írni 😕 lehet, hogy ez valamelyikőtöknek szimpatikus , valakinek esetleg nem. Viszont én úgy gondolom, hogy az mindenképp jó, ha minél több információt átadok. 😊

A termékeket egyébként betudjátok szerezni a Ceumedika Webshop -ban. ahol egyébként érdemes nézelődni 😊

A Bio- Oil-nak nagyon szépen köszönöm ezt a csomagot! Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezeket a nagyszerű termékeket. 

Ti próbáltátok már ? 
Mi a véleményetek a termékekről ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése