2020. július 12., vasárnap

Oriflame The One vízálló szemfesték lemosó

Az Oriflame The One smink márkája nagyon baráti áron kínálja a termékeit a vásárlóknak. Személy szerint én kedvelem a márkát , ebből kifolyólag nagyon sok terméküket próbáltam már. 
A rúzsokat és a szempillaspirálokat nagyon szeretem , a szemceruzákért pedig odáig vagyok. 
Na de ezeket a termékeket előbb vagy utóbb el is kell távolítani ugye :) 
A The One erre is kínál megoldást :D alább a vízálló szemfesték lemosóról olvashatjátok a véleményem. :)


The One Vízálló szemfesték lemosó ( 100 ml ) 

Amit ígér A hidratáló hatású szemfestéklemosó gyorsan és hatékonyan távolítja el a vízálló vagy tartós szemsminket. Olajmentes formulája nem ragad a bőrön. Selymesen simává és üdévé teszi a szemkörnyék érzékeny bőrét. Érzékeny szemek és kontaktlencse viselésekor is használható.

A csomagolás nagyon egyszerű , ez a The One -ra jellemző egyébként,  nincsen feleslegesen túl bonyolítva, ez tetszik. 
Egy átlátszó műanyag flakon , a kupakja fehér színű és szerencsére jól záródik . Egy pici lyukon keresztül tudjuk kinyerni a terméket, nem ömlik ki belőle sok mennyiség csak éppen amennyire szükségünk van. 


Kétfázisú termék, nem tudom ez a képeken mennyire jön át számotokra a kék színű maga a lemosó víz ugye , a világos pedig az olaj. 
Amikor először próbáltam ezt a terméket nagyon nem tetszett. Nagyon olajos réteget hagyott maga után, konkrétan miután lemostam ezzel a szemfestéket nem láttam semmit és rohantam a fürdőszobába mosdani. :D 


Aztán rájöttem, hogy a titok , hogy alaposabban kell felrázni. :) Ezt javaslom is nektek , hogy jól rázzátok össze és akkor nagyon szépen teszi a dolgát. 
Valóban szépen eltávolítja a szemsminket, a szempillaspirállal is jól elbánik. Nem irritál, nem csíp. 
A hidratálásról én nem tudok igazán nyilatkozni... mivel arra szemkörnyék ápolót használok , és szerintem inkább az az ami segít :) az viszont tény, hogy ez a lemosó tényleg nem szárítja tovább a szemeim. 

Az tény , hogy nem ragad , viszont hagy maga után egy olajos réteget, csak úgy mint a legtöbb kétfázisú termék. 
Én a Garnier Essentials Sensitive 2 in 1 nyugtató sminklemosójához tudnám hasonlítani. Bár az árukat tekintve a Garnier jobban megéri mivel az 200 ml -es termék. Akciósan pedig mindkettő olyan 1000 ft körül szokott lenni. 

Én általában azt veszem amelyikhez hamarabb és könnyebben hozzájutok . :D 
Mindkettőt számtalanszor újra vettem már. 

Ti próbáltátok már a The One szemfesték lemosót ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése