2020. május 15., péntek

Online vásárlás

Azoknak akik még most először járnak itt nálam :) bemutatnám a blogot pár mondatban.
Ez egy nőknek szóló blog..igen , nőként női témákról írok. :) Első sorban szépségápolási témákról szól , azon belül is termékteszteket, szerzeményes bejegyzéseket találhatsz itt többek között.
Amiben picit különbözik talán a többi hasonló  témájú blogtól, hogy igyekszem olyan termékeket bemutatni amelyek mindenki számára megfizethetőek, és könnyen beszerezhetőek akár online is  pl.: Drogériás termékek.




Mivel nem csak kozmetikumot szoktam vásárolni , így a jövőben számíthattok egyéb ( ruha, kiegészítő , könyv, háztartási termék ) termékek bemutatására is . 
Meg úgy igazából az éppen aktuálisan foglalkoztató témákról írok. :) 
Most éppen az Online rendelés van napirenden, ami ebben az időszakban , ( a veszélyhelyzetre való tekintettel ) nem is olyan rossz dolog. 
Én rengeteget vásárolok online , azért mert szeretek is , mert praktikus is és mert ahol élek egy pici Rossmann -on kívül más nincs is. :( 



Na de miért is érdemes online vásárolni ??? 

Kényelmes  - ki sem kell mozdulnod otthonról , a kanapédon ücsörögve a laptopod , telefonod  stb... segítségével könnyen és gyorsan tudsz vásárolni. 
Ami pedig a legjobb és kicsit gonosz :D nem nekünk kell haza cipelni a teli szatyrokat :) 

Nincs tömeg  - ahogy sorban állás sem. Nem kell más vevőket kerülgetned, nincs tolakodás, lökdösődés, várakozás. 

Teszter   - na ez egy fájó pont nekem :( Légyszi használjátok a tesztereket !!   Múltkor pont tanúja voltam , hogy egy kedves vásárló az egyik Drogériában felbontogatott jó pár spirált ( aminél ugye a szav.idő : 3-6 hónap ) megnézegette majd visszarakta és elsétált. Kérdem én neki  milyen érzés lenne ha miután több ezret otthagyott egy termékért az üzletbe, otthon szembesülne vele , hogy beszáradt ??  De beszélhetünk itt alapozóról, tusról vagy bármiről amit ugye felbontogatnak. Persze értem én, hogy nem szeretünk zsákba macskát venni, de ahol van teszter akkor használjuk már. 
Az online rendeléseknél azért nem félig már elhasznált terméket kapunk. 

Készlet - oké nem mondom, hogy ha online rendelünk akkor ott mindig minden van raktáron, de azért a választék nagyobb mint egy pici Drogériában. Nem beszélve a csak online elérhető termékekről. 

Ajándék  - a legtöbb webshop-ban általában meglepnek valami ajándékkal, ha bizonyos feltételeket teljesítesz. pl.: ha x összeg felett rendelsz vagy ha ezen a hétvégén rendelsz akkor ez és ez az ajándékod stb...

Kedvezmények  - nagyon sok olyan kedvezményben részesülhetsz amelyet csak online rendelés esetén vehetsz igénybe, érdemes online rendelés előtt regisztrálni és feliratkozni a hírlevélre. Oké tudom, hogy idegesítő a reklám, de néha tényleg kihagyhatatlan ajánlatokról szólnak :) 

Na hát hirtelen így ennyi dolog jutott eszembe az online rendeléssel kapcsolatban , ha kihagytam valamit, nyugodtan írjátok meg kommentba. :) 

Ti honnan szoktatok rendelni? 
Gyakran vásároltok a neten ? 

Rena 

Képek : pixabay 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése