2020. május 9., szombat

Oriflame The One termékek # 2

Már született a blogon több olyan posztom is amelyben mutattam nektek The One termékeket. 
Esett már szó a The One EverLasting Sync alapozóról ami számomra inkább csalódás volt 😞 Viszont akad a The One háza táján jó néhány olyan termék is , amelyet viszont többször újra is vásároltam már . 
Gondolok itt a The One sminkfixálóra vagy éppenséggel a The One szemfesték lemosójára
Ebben a posztban pedig újabb The One termékekről mesélném el a tapasztalataim 😊 ha ez érdekel titeket maradjatok velem. 😊


The One póruscsökkentő sminkalap

Maga a termék egy egyszerű műanyag tubusban érkezik hozzánk, 20 ml-es kiszerelésben. 
Illatot én nem igazán érzek, a színét egy enyhe rózsaszínnek mondanám.  
Használat előtt érdemes kicsit összerázni a tubust mielőtt felnyitnánk, mert hajlamos ez is külön válni, és van , hogy csak egy átlátszó, vizes állagú szilikon jön ki a tubusból. 

Nagyon kevés mennyiség kell belőle. 


A szilikonos állagnak köszönhetően felvitel után nagyon selymes az eredmény, üdébb a bőr és kicsit a tónusán is javít, szebb az összkép használat után.
Nem eredményez brutális matt hatást ( szerencsére, az nekem olyan természet ellenes hatást kelt) inkább úgy fogalmaznék, hogy kevésbé tűnik olajosnak, fényesnek a bőr ettől. 

Az alapozó szépen terül rajta, jobban siklik, és tartósabb is. 

Ára akciósan : 1400 ft 


The One Strobing effekt krém

Ez a termék is puha műanyag tubusban érkezik, amely enyhe rózsaszín és ciklámen kombót kapott. Maga a krém egy enyhe szaténos , rózsaszínes árnyalatú .  Nagyon megtévesztő mert egy olyan közepesen krémes állagúnak mutatja magát, azonban ez elég testes kis krém. Épp ezért nagyon kevés kell belőle. Nem tartalmaz csillámokat, inkább egy visszafogott szaténos finist eredményez, amely akár a hétköznapokban is nyugodtan viselhető. 


Nagyon szeretném szeretni , de nem tudom. Mióta meg van 1-2 alkalommal használtam , azóta meg hozzá sem nyúltam. Ahhoz, hogy én ezt a terméket szépen tudjam eldolgozni reggelente sokat kell vele bíbelődni, ecsettel egyébként nem igazán működik. Az ujjainkkal felütögetve, vagy egy sminkszivaccsal jobb az eredmény. 

Ára akciósan : 1000 ft 

The ONE IlluSkin korrektor


Ez a korrektor még a régi, ő még nem kapott új külsőt :) 
Nagyon könnyű, folyékony a textúrája. A tubussal is könnyű bánni, jól lehet szabályozni, hogy mennyi termékre van szükségünk. 
Nos a fedése az nagyon enyhe, a bőrhibákra nem igazán ez a termék lesz a legmegfelelőbb. Viszont télen én mindig ezt a korrektort vetem be, mivel hidratál. 


Abszolút nem ül bele az apróbb kis ráncokba, nem emeli ki a szem körüli száraz részeket. Rétegezhető, építhető nem fog összegyűlni a termék a szem alatt. Hétköznapra , hogy egy kicsit elrejtse a sötét karikákat teljesen megfelelő. 
Ez a termék is 3 árnyalatban kapható, nekem a Nude Pink árnyalat van meg.

Ára akciósan : 800 ft 

The One szemhéjárnyaló alap


Ez  szemhéjalap ránézésre olyan mint egy korrektor , az állaga viszont valamivel könnyedebb.
Nagyon selymes, könnyű textúra. Könnyen eloszlatható a szemhéjon , viszont arra figyelni kell, hogy nagyon kevés mennyiséget vigyünk föl belőle.


Hajlamos begyűlni az apróbb kis ráncokba és foltos is marad ha nincs megfelelően eloszlatva/ eldolgozva .
Matt hatást érhetünk el vele, pigmentáltabb lesz tőle a szemsminkünk , a tartósságáról annyit tudok mondani, hogy a mindennapok során én szeretem használni, viszont aki már próbált High End minőségű szemhéjalapot , annak ez kevés lesz.


Ára akciósan : 1200 ft 

Végül mutatom a korrektort és a szemhéj alapot együtt. 


Remélem tudtam kicsit segíteni ezzel a kis beszámolóval 😊
Amint látjátok a The One termékek egész jó áron elérhetőek , és azt kell, hogy mondjam némelyik kimagaslóan jó minőségű. 
Szerintem érdemes őket kipróbálni ? 

Van kedvencetek a The One -tól ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése