2020. május 1., péntek

Oriflame Optimals termékek

Az Oriflame annak idején arcápolási termékekkel kezdte, ebből adódik, hogy rengeteg arcápolási termék közül tudunk választani az Oriflame kínálatai között,  és ebben elég erős is a márka. Nagyon büszkék a Novage termékeikre ( amit teljes mértékig megértek )  melyek a vásárlók kedvencei. ( az én kedvenceim is ) 
A Novage termékek tudományos fejlesztésű , öregedésgátló hatású arcápoló termékcsalád, növényi őssejt kivonattal készülnek. Ezeknek a termékeknek az ára magasabb , mint a többi Oriflame márkáé, épp ezért akik ezeket a termékeket nem engedhetik meg maguknak, nekik a figyelmébe tudnám ajánlani az Optimals termékeket , melyet egy erős közép kategóriába sorolnék. 

Optimals termékekről már írtam bejegyzést, aki zsíros bőrrel küzd , annak az  Optimals Hydra Matte termékekről szóló írásom tudnám a figyelmébe ajánlani, aki pedig pigmentfoltokkal küzd neki az Optimals Even Out termékekről szólót. 
Most pedig szeretnék pár dolgot megosztani veletek további Optimals termékekről, melyeket volt szerencsém kipróbálni. :) 

Optimals Hydra Micellás arctisztító víz


Maga a termék 200 ml , egy átlátszó rózsaszín flakonban, a kupak pedig amint látjátok a képen fehér színű. Jól zárható , nem kell attól félni, hogy esetleg kiömlik. 
pH - semleges és alkohol mentes , ami mindenképp plusz pont, tehát érzékeny bőrűek is használhatják. 
Illatanyagot sem tartalmaz ami megint csak plusz pont! 
Ezt a Micellás vizet én már többször újra vettem, mindig van itthon belőle, erről volt szó a Arcápolási rutinom -ról szóló bejegyzésben. 
Szépen leszedi a szennyeződéseket, a sminket, oké a szempillaspirált azért nem olyan könnyen, de mentségére legyen mondva az egy makacs smink termék :) 
Nem csíp, nem irritált, nem szárít, tartalmaz egyébként Glycerin- t is. 
Használat után nem hagy maga után ragacsos érzetet. 

Optimals tápláló szérum 



Ebben a kis cuki, csini  üvegben egy igazi kis csoda van :) Nagyon tetszik a pipettás megoldás, így pont annyi terméket tudunk kinyerni amennyire szükség van. 
15 ml a termék, ami lehet kevésnek tűnik ,de én jó pár hónapig használt reggel és este is , tehát sokáig kitart. 
Ezt a szérumot nem szabad önmagában használni, csak is a hidratáló krémekbe belekeverve. 
Én ezt úgy oldottam meg, hogy miután lefertőtlenítettem ! a kezeim a tenyeremben tettem a megfelelő mennyiségű hidratálót, hozzáadtam ebből a szérumból 2-3 cseppet , kicsit összekevertem és felvittem. 
Nagyon szépen hidratálta a bőröm, ez köszönhető a benne lévő E- vitaminnak is. Nem zsírosított, nem fényesítette ki a bőröm, csupán szebb , üdébb lett tőle. 
! Most láttam, hogy katalógusban utoljára címkét kapott :( szóval ha látjátok még a katalógusban, vagy a webshop-ban gyorsan csapjatok le rá. 

Optimals Hydra Radiance zselés arclemosó normál/kombinált bőrre és Optimals Hydra Radiance zselés arctonik normál/kombinált bőrre


Arctisztító : pumpás adagoló! imádom, szívem szerint mindent pumpás adagolóval oldanék meg. :) 
praktikus is és nem mellesleg higiéniai szempontokból nagyon jó megoldás. 150 ml terméket tartalmaz, átlátszó, zselés állag. Elég sűrű , kicsit habzik is. Igazából szépen leszedi a szennyeződéseket , a smink maradványokat. 
Nem szárított, nem irritált. Normál / kombinált bőrre ajánlják , én valamikor a tél folyamán rendeltem meg őket, olyankor az én bőröm is hajlamos a kiszáradásra , főleg az orcáim , gondoltam kicsit lecserélem a mattító arctisztítóim , és erre a termékre esett a választásom. 

Arctonik:  150 ml terméket tartalmaz ugyancsak. Alkohol mentes ! 
Nagyon enyhe, kellemes az illata. Szépen leszedi az esetleges szennyeződéseket, sminkmaradványokat. 
Frissít, kellemes ezzel a tonikkal arctisztítást követően áttörölni a bőrt. Nem hagy maga után ragacsos érzetet, hamar a bőrbe szívódik. 
Nem szárít, nem irritál, nem okozott pattanásokat. Azt vettem észre, hogy kicsit összehúzta a pórusaim.Elégedett voltam mindkettő termékkel. :) 

Optimals testápoló zselé hasra és mellre 


Na igen ... azt már az elején szeretném leszögezni, hogy nem hiszek abban, hogy egy kozmetikum segítségével feszesíthetjük a bőrünk. ( legalábbis én még nem találkoztam ilyennel ) viszont ez a termék nevetséges áron volt egyszer a katalógusban, azt hiszem ilyen 700 ft-ért , és úgy voltam vele most vagy soha :) Rendeltem belőle kettőt is. 
Egy ilyen puha flakonban van, amint látjátok egy ilyen hosszúkás kupakkal van ellátva ( bocsi nem tudom jobban megmagyarázni ) 
125 ml terméket kapunk  ,átlátszó ,zselés állagú, enyhe mentás illat. 
Amikor felkentem egy nagyon enyhe bizsergő érzést éreztem :D kicsit furi volt. 
Hamar beszívódott, elkenegettem , pontosabban még kenegetem hisz van még itthon a második flakonból, de nem hiszem, hogy újra venném. De megérte kipróbálni. 

Optimals Hydra Seeing is Believing szemkörnyékápoló krém minden bőrtípusra



A végére hagytam azt a terméket amely számomra nagy csalódást okozott :( 
Az üvege írtó cuki , egy picike kis tégely , melyben 15 ml terméket kapunk. Lehet, hogy azért mert  ilyen kiszerelésben van,de nekem sokkal többnek tűnt mint 15 ml. 
És körülbelül ennyi pozitívumot tudok róla elmondani. 
Egy sűrű, masszív krém, nehezen kenhető. 
Próbáltam kísérletezni vele, mert először elkövettem azt a hibát, hogy egy kisebb borsónyit vittem föl a szemem alá ebből, aztán már csak porszemnyi mennyiséget :D 
De sehogy sem működött, egyszerűen nem szívódott be , nagyon olajossá tette a szemkörnyékemet, ennek ellenére nem éreztem, hogy hűűű de hidratálna . 
Viszont ami a legnagyobb problémát okozta számomra, hogy iszonyatosan irritálta a szemem, csípett is, kellemetlen is volt , szóval meg is váltam tőle pár használat után. 
Ez nagyon nagy NEM! 

Na hát elég hosszúra sikeredett ez a bejegyzés, de azért remélem, hogy találtok benne számotokra hasznos információt. Talán kedvet kaptok valamelyik termék kipróbálására, ha engem kérdeztek ,én a Micellás vizet ajánlom figyelmetekbe. 

Teszteltétek már valamelyiket ? Ismeritek az Optimals termékeit ? 

Rena 

Képek forrása: Oriflame 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése