2020. szeptember 4., péntek

Legyen On Colour az ajkadon és körmeiden is

Az Oriflame On Colour márkájánál két termék típus van , amit én  mindig szívesen veszek elő a mindennapok során. Pontosabban fogalmazva ez a két termék család az ami nekem a legjobban tetszik , és személy szerint a minőségük is jobb szerintem , mint vártam.  

Ez a két termék típus pedig az On Colour ajakrúzsok és körömlakkok. 
Kezdem a rúzsokkal...


Nos a csomagolásukat tekintve olyan kis gyerek játszó  smink benyomását keltik, legalábbis számomra. 
Viszont azt is meg kell említenem, hogy nyugodtan bele dobhatjuk a táskába, mert nem egy gagyi műanyag,  tehát nem kell félni, hogy leesik a kupakja és összeken mindent. 
Egyébként a szatén fényű rúzsok csomagolása piros és fekete mint azt a képeken láthatjátok. 


Az On Colour kollekcióban a limitált kiadásokon kívül, ( itt is mint a lakkoknál évszakokként jönnek új, limitált termékek ) rendelkezésünkre állnak matt és szatén finisű ajakrúzsok.

Kezdem a szaténfényűekkel. 

Szám szerint 20 árnyalatból választhatunk . ( itt tudok mutatni mindegyikből swachot , a matt finisűekből sajnos nem 😟) 


OnColour Cream ajakrúzs



A textúrája nagyon krémes, nagyon könnyű felvinni, kellemes viselni.  A pigmentáltságra sem lehet panasz , szuper a fedésük. 
A tartósságukat tekintve ennyi pénzért nyilván nem várhatunk egy Mac rúzshoz hasonló eredményt, az evés-ivás nyilván leszed belőle és hát napközben meg kell igazítani, újra kell kenni. 

Na de kevés az a rúzs amelyiket nem.

Az én ajkam ha nyár van ha tél folyton kicserepesedik, ez köszönhető a kevés folyadékbevitelnek is persze. Ezek a rúzsok mivel krémes állagúak nem igazán szárítanak , ennek ellenére én mindig alá hidratálok. Viszont nem emeli ki a száraz részeket, a Giordani Gold rúzsokkal szemben, melyek ugyan csak Oriflame-esek , csak épp nem 800 ft-ba kerülnek hanem 2000 ft-ba akciósan ! 

OnColour MATTE ajakrúzs

Az On Colour Matte ajakrúzsok csomagolása szinte megegyezik az On Colour Creme ajakrúzsokéval egyedül a színében van különbség , itt fekete és fukszia megoldást választottak a megalkotók. 
Ezeknek a termékeknek is nagyon krémes a textúrája , felvitelkor szinte siklik az ajkakon.


Itt sincs gond a pigmentáltsággal, nagyon szépen fednek. Ez matt rúzs lévén picit szárítja az ajkakat , ezért mindenképp érdemes alá hidratálni. 
Valamivel tartósabb mint a Creme ajakrúzs én mégis inkább azokat kedvelem jobban. 
Ezekről a rúzsokról tudni kell, hogy felkenéskor nem teljesen matt hatásúak . Felkenés után egy pár perc elteltével tapasztalhatjuk meg a matt finist. 
A rúzsok 8 árnyalatban elérhetőek.
Mind a matt mind a szatén rúzsok 800 ft -ért elérhetőek akciósan az Oriflame katalógusban. 😊

Tehát ezek lettek volna az On Colour ajakrúzsok. 
Személy szerint én imádom őket, és valljuk be az árukra sem lehet panaszunk. 


OnColour körömlakk
Az On Colour körömlakkok 20 árnyalatban elérhetőek, de minden évszakban előrukkolnak egy-egy limitált kiadással. 

Az állandó kiadásban 15 fényes árnyalat  és 5 db csillámos verzió közül választhatunk számunkra megfelelő színt. 


A körömlakkok 5ml -es kiadásban kaphatók, ami elég kevésnek tűnik , viszont ez a mennyiség legalább annyi amennyit el is tudunk használni. 
Ezeknél ritkábban fordul elő, hogy beszáradnak , legalábbis nálam. Mivel ekkora mennyiséget még körömlakknál is el lehet használni. 

Bár akinek sok lakkja van és mindig más színt ken a körmeire annak ezek a lakkok sem fognak gyorsan fogyni. 

Amiért pedig szeretem őket, az az , hogy gyönyörűséges színekben kaphatók. Nagyon hamar megszáradnak , tartósak is ( ha egy körömlakk 3-4 napig a körmeimen van az nekem már tartós , ez pedig annyit simán bír 😋) A fedésük is szuper , már egy rétegben is szépen fed, de a tökéletes hatáshoz azért használjatok 2 réteget. 

Szerintetek megérné őket beszerezni ? 😊

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése