2020. március 17., kedd

Oriflame Novage arcmaszk

Ebben a bejegyzésben egy nagyon szuper terméket hoztam nektek. A kedvenc éjszakai arcmaszkom :)  a Novage Intense skin recharge regeneráló éjszakai arcmaszkját. 



Nagyon sokáig szemeztem ezzel a termékkel, csak az árát elég húzósnak találtam ( 7500 ft ) 
Aztán idén, év elején volt egy nagyon kecsegtető akció, csupán 2000 ft -os katalógus áron kínálták ( törzsvásárlói áron jutottam hozzá 1600 ft-ért ) azt mondtam, ha most nem próbálom ki, akkor sosem, és természetesen meg is rendeltem. Na azóta, már a teljes árát sem sajnálnám érte :) 

Nagyon elegáns hatást kelt már a csomagolás is, egy sötét kék üveg tégelyről van szó. Ez ebből a szempontból mindenképpen jó, hogy az utólső cseppig kitudjuk nyerni a terméket, higiéniai szempontok miatt viszont jobban szeretem a pumpás adagolós megoldást, de hát nem lehet mindig az én igényeimre szabva minden :) Én a tégelyes termékekbe  egyébként mindig tiszta kézzel, vagy spatulával nyúlok. 

Maga a termék állaga egy arckrémhez hasonlít, egyáltalán nem sűrű maszkszerű. Felkenni is nagyon egyszerű, szépen ellehet oszlatni, hamar beszívódik, arra viszont vigyázzunk, és ezt a termék ismertető is írja, hogy vékony rétegben vigyük fel. Én első alkalommal elég vastagon vittem fel, és ekkor hajlamos kukacosodni. Az éjszakai hidratáló fölé kell felkenni. Egyáltalán nem érzem vastagnak, soknak, nem hagy ragacsos érzetet maga után. Egy enyhe illata van, ami igazából hamar elpárolog.


Reggelre a bőröm nagyon puha, hidratált, üde, nem szürkés és fakó, kipihent, mintha most jöttem volna egy welness hétvégéről. :D 


Hetente két alkalommal használom, ( nem ajánlják mindennapos használatra ) úgyhogy egy nagyon gazdaságos termékről van szó. 

Igazából én minden korosztálynak/ minden bőrtípusra ajánlom, nem fogtok csalódni benne :) 

Rena 

Kép forrása: Oriflame 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése