2020. március 17., kedd

Love Nature termékek #2 - Arcmaszkok

Az előző posztom a Love Nature arcápolókról szólt . Ami talán picit negatívra sikeredett 😕 és azt gondolhatjátok, hogy a Love Nature termékekről nekem csak rossz véleményem lehet. Na ezt most megcáfolom 😀 mert igenis van a Love Nature -nél olyan arcápolási termék , mely előtt még én is megemelem a kalapom 😉😁 sőt nem is egy, hanem 3 ! 


Love Nature arcmaszkok 

Az arcmaszkok csodát tudnak tenni a bőrrel. Én szeretem is őket használni, főleg ha látványos is az eredmény a használatuk során, ha pedig meg még az áruk is mindenki számára megfizethető akkor meg pláne 😃😃

 Most  3 arcmaszkot hoztam Nektek amelyek igazi kis csodák 😊 Ezek tasakos arcmaszkok , viszont elegendő mennyiség van bennük ahhoz, hogy akár 2 alkalommal is tudd őket használni. 

Bár itt megjegyezném, hogy 2-3 napnál tovább ne tartogassátok az ilyen tasakos termékeket, akár termék mintáról vagy épp, ahogyan most is arcmaszkról legyen szó, mivel ezeknek a szavatossága felbontás után csak pár nap. 

Love Nature zselés arcmaszk uborkával

Az uborkás változatot kombinált bőrre ajánlják. C-vitaminban gazdag, hidratáló és élénkítő hatású uborkakivonatot tartalmaz. Zselés állagú, felkenés után átlátszó, színtelen, talán a zselatinhoz tudnám hasonlítani látszatra. :) Az illata valami isteni, annyira friss, nem egy mű illata van, olyan mint ha egy lédús uborkát szagolna az ember :)
Élénkítő, üde, felfrissült lesz a bőrünk, nem szárít, nem csíp, nem irritál. A nyári kánikulában kötelező kipróbálni, vagy ha esetleg egy kis felfrissülést , üdeséget igényel a bőröd.

Love Nature agyagos arcmaszk bojtorjánnal 

A felsoroltak között ő az abszolút kedvenc.
Ez már egy agyagos arcmaszk, olyan nagyon halvány rózsaszínesnek mondanám.
Hidratáló bojtorjánkivonatot tartalmaz, amely hatékonyan tisztítja a bőrt.
Felkenéskor kicsit csíp, ettől én első használatkor megijedtem, de ahogy szárad, ami egy pár perc, elmúlik ez az érzés. A lemosása az elég macerás, az tuti.
Viszont mindezeket pótolja, hogy amikor lemosom, a bőröm mintha kicserélődött volna...😊 Bársonyosan puha, üde, szép , a pórusaimból szinte kiszippantja a szennyeződések. Egyszerűen tökéletes. 

Love Nature krémes arcmaszk zabkivonattal

Ez a verzió ideális száraz bőrre.
Ez egy krémes állagú arcmaszk, a színét olyan krém színnek mondanám. Mindhárom arcmaszkról elmondható, hogy az illatuk nagyon kellemes, nem túl erősek, nem kellemetlenek.
Ezt a maszkot én télen szeretem használni, amikor is az én zsíros bőröm is ki tud száradni, főleg az orcák környéke.
Ezt a zabos fajtát könnyű lemosni. Használat után , a bőrömet hidratáltnak, tápláltnak érzem. Nem feszül, nem húzódik. 

Összegezve :  én bátran ajánlom mindenkinek, kortól, bőrtípustól függetlenül bármely változatot. Akció nélkül is 350 ft-ba kerülnek ezek a maszkok, tehát tényleg bárki megengedheti magának. Higgyétek el, ár-érték arányban nem találtok jobbat. Ha látjátok a katalógusban feltétlenül csapjatok le rájuk. 😉😊

Ti próbáltátok már valamelyiket ? 

Rena

Kép forrása: Oriflame 

2 megjegyzés: