2020. március 17., kedd

Love Nature termékek # 3 - Hajápolók

Ebben a bejegyzésben a Love Nature hajápolási termékeiről mesélnék nektek. 
Az előző bejegyzéseimben szó eset az Arcápolókról és górcső alá kerültek már a Love Nature arcmaszkok is.  Természetesen a tisztálkodásról sem feledkezünk meg, hiszen próbáltam már a márkától tusfürdőket is 

Love Nature samponok




Love Nature sampon száraz hajra búzával és kókuszolajjal

A száraz hajra való sampont ( a képen a legnagyobb flakon ) én többször is újra vásároltam, most utólag ez a hatalmas 750 ml-es kiszerelésű volt meg, de kapható egyébként 250 ml és 500 ml -es változatban is. Az illata kellemes kókusz illat, fehér színű maga a sampon.
Szerencsére nem ez a nagyon sűrű formula , mint ahogy a Hair X termékek, a Love Nature hajápolókat sokkal könnyebb kiöblíteni a hajunkból.
Igazából jól tisztít,  viszont elég sokat kell belőle használni, hogy elérjük ezt az igazi habzást , amitől én azt érzem, hogy tényleg tisztít. Nem szárítja de nem is lesz tőle hidratáltabb a hajam. A balzsamját is használtam már , igaz ő most nincs a képen, azzal kicsit jobb a hatás , már ami a kifésülhetőséget illeti , abban segít.
Amit viszont mindig újra veszek az a forró hajolaj ( kép lent ) na az szépen rendbe teszi a hajvégeim, hidratálja, puhítja.

Love Nature 2 az 1-ben sampon minden hajtípusra avokádóolajjal és kamillavirággal

Ez a sampon is elérhető több verzióban is 250 ml, 500 ml ez látható a képen is középen és egy nagyobb 750 ml- es kiszerelésben is.
Az illatával kapcsolatban érezhető a kamillavirág, viszont az avokádóolaj sokat segít rajta, a kettő együtt már kellemesnek mondható.  Igazából ennyi pozitívumot tudok elmondani erről a termékről. 😞 2 az egyben termék , ennek ellenére én ezután természetesen használtam még hajápolót vagy épp pakolót , éppen mihez volt kedvem , de nem igazán segítettek azok sem, mivel ez a termék olyan szinten kiszárította a hajam. Kezelhetetlenné vált tőle, összeállt, durva tapintású lett és ahogy előbb írtam rettenetesen száraz is.
Oda adtam Anyukámnak akinek egy teljesen normális haja van, szinte teljesen mindegy mivel mossa , szép az eredmény, na de ez a termék az ő hajával sem működött.
Mivel kb.: 3 alkalommal volt használva és utálok terméket kidobni, így kézmosóként pontosabban folyékony szappanként használtuk el. 😕

Love Nature 2 az 1-ben sampon és balzsam vékony szálú hajra almával és bambusszal

A képen a legkisebb flakonú termék pedig egy vékony szálú hajra való sampon. Az én hajam a töveknél zsírosodásra hajlamos, a végek viszont elég szárazak, Nekem elég sok hajam van, viszont vékony szálú , épp ezért semmi tartása, hamar lelapul, így gondoltam teszek ezzel a samponnal egy próbát.
Nos szerencsére ez nem szárította , bár én ez után is használtam hajpakolót. Jól habzott, jól tisztított , viszont én nem vettem észre , hogy a használatával jobb tartása lenne a hajamnak, szinte semmit nem csinált.
Igazából én azt gondolom, hogy a samponoknak egyébként annyi a dolga , hogy tisztítsanak , anélkül , hogy kiszárítanák vagy épp elzsírosítanák a hajunk. Szóval ennél többet én nem is igazán várok el tőlük. 😊

Love Nature hajmaszkok 


Aztán vannak még itt hajmaszkok is, amelyek nem rég debütáltak az Oriflame-nél.
Sok véleményt olvastam róluk , főleg Oriflame Tanácsadók véleménye volt ez , akik egyszerűen el voltak ezektől a maszkoktól alélva . Egyrészt ha új termék jelenik meg az Oriflame-nél nagyon nehezen bírom megállni, hogy ki ne próbáljam , másrészt mivel nagyon oda voltak érte úgy gondoltam , hogy ezeket mindenképp ki kell próbálnom nekem is.

Na nézzük én is el vagyok tőlük ájulva...??? 😃

Love Nature hajmaszk revitalizáló mangóval

Ez a mangós verzió festett hajra való, az enyém évek óta nincs festve, de ezt is kiakartam próbálni. 
Az illata isteni 😍 mindegyiknek az , nem fogom mindegyiknél külön megjegyezni, de valóban nagyon hasonlítanak az igazi gyümölcsökre , egy pici művi beütéssel. 
Nos a tasakban való mennyiség nekem egy alkalomra volt elegendő , hajmosás után felkentem , rajta hagytam egy negyed órára , majd leöblítettem. 
Őszintén szólva semmi pozitív hatást nem vettem észre, még csak kifésülhetőbb sem lett tőle a hajam. 

Love Nature hajmaszk tápláló avokádóval

Először is bocsi a kép ( ek ) minőségért, nem tudom ezek miért lettek ilyen rosszak. 😒 Viszont mivel kidobtam már ezeket az üres tasikat, nem volt módom új képeket gyártani .
Na szóval ez az avokádós verzió már kicsit jobban szerepelt nálam, kifésülhetőbb, puhább lett tőle a hajam. Viszont annyira nem győzött meg, hogy újra vegyem. 

Love Nature hajmaszk revitalizáló banánnal
Ez a termék kicsit rosszabbul teljesített mint az avokádós, pedig ez lenne kifejezetten száraz hajra való termék. Igazából olyan mint egy sima átlagos hajbalzsam, könnyebb ezekkel kifésülni a kócos hajat , viszont nem ezek a termékek fogják megváltani a világot. 

Az ára mindegyik hajmaszknak 400 ft akciósan , és 30 ml mennyiséget tartalmaznak. 

Nos egy próbát mindenképp megérnek, bár szerintem ezek inkább normál hajon működnek jól, akinek egy kicsit is igénybe vett a hajkoronája azoknak ez kevés lesz. 

Ti próbáltátok már a Love Nature termékeket ? 
Mi a véleményetek róluk ? 


Rena 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése