2020. március 17., kedd

Oriflame parfüm : Volare

Aki ismeri az Oriflame-et , az ismeri a Volare EDP-t. Az egyik legrégebbi illat náluk , és hát méltán népszerű. 😊Ezt a parfümöt két éve rendeltem meg először anyukámnak ajándékba. A katalógusban olvastam, hogy a fő domináns illat benne a rózsa, épp ezért azt gondoltam, hogy ez talán az idősebb generáció illata. ( mármint nem tiniknek szánták a megalkotók ) 
Aztán megváltozott róla a véleményem, mert anya szinte mindennap ezt a parfümöt használja. Annyira megtetszett rajta ez az illat, hogy magamnak is beszereztem belőle egy üveggel 😃😊

Volare EDP 




Na nézzük az összetevőket 

A fejjegy: a kifinomult zöld ibolyalevél frissességével indul , mely keveredik a lédús körte és a zöld galbánum meleg, balzsamos illatával.
A szívjegy: felfedi a romantikus , nagyon kifinomult és nőies rózsacsokor kompozíciót; a lágyságot az álomszép bazsarózsa púderes illata, míg az eleganciát a fehér gardénia intenzív, édes illata adja.

Az alapjegy: fokozza a luxust, az édes - füstös bőrrel, a száraz, aromás cédrussal, míg a melegséget és a misztikumot a praliné adja.

Ez nem egy tolakodó illat, sokkal inkább kifinomult, romantikus. 
Ennek ellenére nagyon tartós, nem kell belőle sok. 
Rajtam igazából a legtöbb parfüm tartósnak mondható, ennél az illatnál nem kellett napközben újra fújkálnom magam. Reggel magamra fújtam egy keveset és még napvégén is intenzíven éreztem magamon, főleg a ruhámon . 
Az árát tekintve , teljes áron : 6500 ft , ami szerintem nem mondható vészesnek , bár mindenképpen azt javaslom, hogy érdemesebb megvárni még akciós lesz, Egyébként az Oriflame elég gyakran akciósan kínálja, ilyenkor olyan 3000 ft körülcsaphatunk le rá. 
Nem is rossz ugye ??? 😃😃

Ajánlom azoknak a hölgyeknek akik a nőies, elegáns, romantikus, púderes, és bájos illatokat kedvelik. Ezt az illatot tudni kell viselni. Az Oriflame klasszikusa, amely méltón ikonikus parfüm. Talán a tizen éveseknek ez a parfüm nem lenne jó választás, nekik inkább egy gyümölcsösebb , édesebb illatot tudnék elképzelni.

Ti próbáltátok már ?

Rena 


Kép forrása: Oriflame 

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése