2020. március 17., kedd

Oriflame The One sminkfixáló

Ma az egyik kedvenc The One termékem hoztam nektek 😉 Az Everlasting sminkrögzítő permetet.
Ez a termék teljesen lenyűgözött, egyszerűen imádom.
A csomagolása az nem túl nagy szám egyszerű fekete műanyag, a márka és a termék neve szürke felirattal szerepel rajta, ugye a megszokott The One stílus :)






A szóró feje nagyon jó megoldás, szépen , egyenletesen permetezi a folyadékot, nem csak úgy össze -vissza, mintha lelocsolnám magam vízzel. Éppen olyan, mintha egy kis pára csapódna rám, nagyon apróra örli a szemcséket. Kb.: fél perc alatt meg is szárad. A por alapú termékek után ( púder, pirosító, bronzosító ) használva nagyon szépen felszedi a nedvesség a felesleges port rólam, ezért még természetesebbnek hat a smink. 


Én mindennap használom, enélkül már el sem tudnék indulni itthonról :) Nem csak tartósabb a sminkem ezzel a termékkel, de szebb, természetesebb. Ha ezt használom, a szemsminkem ugyanolyan estével mint amikor reggel elkészítem, még a legolcsóbb szemfesték is tartósabb ez által.

Szóval teljesen meg vagyok elégedve vele :) Az ára is elég baráti, akciósan 1200-1400 ft -ért rendelhető, ezért az árért 50 ml terméket kapunk. Lehet , hogy kevésnek tűnik az 50 ml , de higgyétek el, elég sokáig tart mindennapos használat mellett is. Szóval ajánlom figyelmetekbe :) Mindenképp próbáljátok ki, ha módotok van rá :)

Rena

Kép forrása : Oriflame

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése