2020. március 17., kedd

Oriflame Giordani Gold bronzosító gyöngyök

Most a Giordani Gold meseszép Rose Petal arcpirosító gyöngyeiről és a ragyogást fokozó gyöngyökről hoztam nektek egy bejegyzést. :) 




Megmondom őszintén imádom a Giordani Gold termékeit, mind a csomagolásuk, mind a termékek minősége lenyűgöz. 

Ez ezekkel a gyöngyökkel sincs másképp. A csomagolásuk fekete arany díszítéssel, nagyon jól záródik,  visszacsavarás után. Természetesen kapunk ezekhez is egy kis szivacsot, amelyet én nem igazán szoktam megtartani. Szerintem maga a kis tégely? ? nagyon jól néz ki, a termékről nem is beszélve. :) Egyszerű, viszont nagyon elegáns megoldás. :) 

Giordani Gold Ragyogást Fokozó gyöngyök



Ezt a terméket amikor kinyitottam el voltam ájulva, annyira szép.  Sárga, zöld, lila, fehér és rózsaszín gyöngyöcskékkel van tele :)  A termék  púderes állagú. 

Erről a termékről azt gondoltam, hogy nagyon jól fogom tudni használni highlighterként a mindennapokban, viszont igazából annak elég kevés. 
Emiatt nem a terméket hibáztatom, hisz a nevéből is kiderűl, hogy ez egy ragyogást fokozó kis gyöngyöcske , amit viszont be is tart ahogy ígéri. 


Tényleg csak egy kis ragyogást ad szinte, ami egyébként egyáltalán nem baj, ilyen is kell. 
Igazából nagyon szépen építhető, ez a termék biztosan nem lesz túl tolakodó, hétköznapra egy kis fényt adhatunk az arcunknak vele :) 



Én ezt a terméket leginkább munkahelyen szeretem használni, egyáltalán nem érzem soknak.  Napfényben egy enyhe kis csillogás villan meg az arccsonton , és hát nagyon jól tud kinézni :) 

Rose Petal arcpirósító gyöngyök




Nagyon jól el vannak találva a színek, szerintem minden bőrárnyalathoz megfelelő választás lehet. Akinek világosabb a bőre annak tökéletes, akinek pedig kreol bőrre van, ő is nagyon jól fogja tudni használni. Púderes állagú, szépen lehet felvinni ecsettel. Nagyon jól építhető, rajtam elég tartós is, szinte a nap végéig ott van az almácskákon :) Apró pici csillámok vannak benne, amelyek gyönyörűen mutatnak, főleg napfényben. :)



Ezzel a termékkel lehet játszani, a nagyon vissza fogottól a brutális hatásig, komolyan eléggé pigmentált, szóval a ragyogást fokozó gyöngyökkel ellentétben, ezzel lehet túlzásba esni könnyen. 😊


Rena 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése