2020. március 17., kedd

Oriflame Amber Elixir EDP

Amber Elixir = Borostyán Elixír 

Szerintem bátran kijelenthetem, hogy az Oriflame legütősebb, legtestesebb illatáról van szó. 

Évekkel ezelőtt pillantottam meg először az Oriflame egyik katalógusában . Ott csak egy kép volt erről a parfümről , tehát nem volt illatosított oldal. Mégis megfogott már maga az üveg, ránézésre azt gondoltam róla, hogy ez nem egy tipikus gyümölcsös kis könnyű illat lehet, annál sokkal inkább komolyabb , nőiesebb . Amikor pedig láttam , hogy egy keleties , vaníliás kategóriáról van szó, tudtam ,hogy kell nekem!




A parfüm üvege egy vastag falú, bordázott megoldás , a kupakon találjuk a parfüm nevét, mindezt arany részletek díszítik.  
Maga az illat ... ütős ! 😁😁
Valóban nagyon tömény illatról van szó , nem szabad vele túlzásba esni mert nagyon sok lehet, egy-két fújás és kész. 
Kedvelem magát a parfümöt , viszont én ezt magamon csak ősszel -télen tudom elviselni. Egyébként valóban nem egy nyárias illat kategória. 



Ha mondhatok ilyet , szerintem az Oriflame legtartósabb illata , már -már az Giordani Gold Essenza- val vetekszik , holott az Essenza egy parfüm esszencia , az Amber Elixir pedig EDP . 
Én reggel magamra fújok egy nagyon pici mennyiséget és egész nap érzem . Nem, nem pár órán át , hanem egész nap ! érzem ezt az illatot magamon , ezt nem kell napközben újra fújkálni , ezért is írtam előbb, hogy nem szabad sokat magunkra tenni belőle. 




Az illat fajtája : keleties, vaníliás, fás 

Fejjegyek : szőlő, mandarin, feketeribizli

Szívjegyek : mandula, heliotrop, bazsarózsa

Alapjegyek : borostyán, szantálfa, pézsma

Ezt a parfümöt  én azoknak a hölgyeknek tudnám ajánlani akik egy karakteres, magabiztos ugyanakkor nőies és elegáns illatot keresnek. 


Ti mit gondoltok erről az illatról ? 

Rena 


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése