2020. március 17., kedd

Oriflame Giordani Gold alapozók

A Giordani Gold az Oriflame prémium minőségű smink márkája. Rengeteg termék áll rendelkezésünkre, a primer-től a szebbnél szebb ajakrúzsokig, sőt még alapozó árnyalat módosító is szerepel a kínálatban. 😊 Én most az általam már letesztelt alapozókról mesélnék nektek.
Megsúgom a Giordani Gold alapozók nagy része kedvenc nálam, némelyiket már többször újra vásároltam .
Tehát , ha érdekel én mit gondolok, milyen tapasztalatom volt ezekről a termékekről ... olvass tovább 😊


Giordani Gold öregedésgátló alapozó


Egy átlátszó, matt üveg tégely, pumpás adagolóval. Mindenképp plusz pont, könnyen kinyerhető a megfelelő mennyiségű termék. Nekem kb. : 1-2 pumpálásnyi elegendő.Maga az alapozó 30 ml. Fényvédőt is tartalmaz, SPF 8 . Könnyű eloszlatni, szépen terül a bőrön, nem túl folyós, nem túl híg, pont megfelelő az állaga. Nem maszk szerű.

Nem okoz irritációt, pattanásokat, mitesszereket. Nem szárít, sőt a szarvasgomba -kivonatnak köszönhetően hidratál és fiatalosabbá teszi a bőrt. Nem ül bele a ráncokba, nem csomósodik.

Gyönyörűen egységesíti a bőrt, fedését egy közepesnek mondanám, de jól építhető , két rétegben már nagyon szépen elfedi a pigmentált bőrt is.

A tartósságával kapcsolatban, reggel felkenem és este még mindig ugyan Úgy ott van az arcomon, nem kenődik, nem folyik szét, nem foltos.


Giordani Gold Mineral tartós alapozó


Egyszerű , elegáns, átlátszó, fényes üveg tégely , pumpás adagolóval. A kupak egy fekete műanyag, arany szegéllyel.

Könnyen eldolgozható formula. Szépen terül, nagyon szépen egységesít. Egy rétegben egy természetes hatást kelt, de nagyon jól építhető, így két rétegben már tökéletes fedést tudunk elérni vele.

A tartósságával sem volt gondom, a kánikulában is megállta a helyét, nem folyt le rólam, nem kenődött el, természetesen nap végére kopik le belőle, de nem vészes.
Mindenképp plusz pont a 15 -ös fényvédelem is, de azért természetesen emellett is szükség van fényvédő használatára. Nem okozott pattanásokat, nem irritálta a bőröm, nagyon kellemes viselet, szinte észre sem veszem, hogy alapozó van rajtam.

Giordani Gold MasterCreation alapozó


Egy elegáns tejüveg. A kupak itt is pumpás kiszerelésű, ez megkönnyíti az adagolást. Nagyon jó a formulája, nekem egy pumpálásnyi elég volt az egész arcomra. Kiadós termék , mindennapos használat mellet három-négy hónapig elég volt, mivel nem kell sok belőle. Lágy, fátyolszerű, könnyed viselet. Nem okoz maszk hatást, nagyon szépen egységesíti a bőrt.

Amivel nekem problémám volt, hogy kifényesedett tőle a bőröm, így egy pár óra múlva feltűnően csillogtam, így ugye a tartóssága sem felelt meg számomra. A fedése egy enyhe/ közepes , mindenképp szükséges korrektor használata mellé, ha van bőrhibátok.
Összességében : nem egy rossz alapozó ez, csak épp nem zsíros/ problémás bőrűeknek lett kitalálva.


Giordani Gold Silk folyékony alapozó


Az üvege az eleganciát, luxust tükrözi, egy szép tejüvegről van szó, amely pippettás adagolóval van ellátva. Az elején nekem okozott egy kis gondot, hogy eltaláljam a megfelelő mennyiséget, mennyi terméket vegyek föl, mennyit cseppentsek stb... de pár használat után belejöttem. Az meg kell említenem, hogy egy nagyon folyékony alapozóról van szó, de még sem egy vízszerű valami, inkább krémesebb formula, vigyázni kell vele, bele kell jönni kicsit a használatában, ki kell tapasztalni.


Nagyon könnyű eldolgozni, krémes ,nem emeli ki a száraz részeket, nem ül bele a ráncocskákba, én azért mint mindig, ez alá az alapozó alá is teszek hidratálókrémet és ezt ajánlom is mindenkinek. A fedése egy erős közepes, nagyon szépen egységesíti a bőrt és eltünteti a kisebb bőrhibákat, a nagyobb, gyulladt pattanásokat nyilván nem tudja nyomtalanul elfedni, a korrektort is bevettem pluszba, ha nagyon problémás a bőröm. Viselése nagyon kényelmes, nem nehezíti el a bőröm. A finise inkább szaténos , már-már bársonyosnak nevezném az arc tapintását a használata után.

Giordani Gold Metamorphosis alapozó


Az ötlet az nagyon jó lenne egyébként ..mivel itt arról van szó, hogy a Giordani Gold létre hozott egy átalakuló alapozót , amely egy folyékony állagból egy púderes réteggé alakul , és ezért nincs szükség púder használatára külön. Tehát ezt az alapozót még fixálni sem kell. Ez így nagyon jól hangzik ugye ? Viszont az én tapasztalatom ezzel a termékkel még sem pozitív 😕😠

Először is megjegyezném , hogy az árnyalatai egyszerűen katasztrófa . Én egy Gold Sand Warm árnyalatot próbáltam először amitől a fejem szó szerint narancssárga lett. Visszaküldtem, majd megrendeltem az eggyel világosabbat a Soft Beige Cool árnyalatot. Ez az árnyalat is sárgás egyébként rajtam, de ez már inkább a mustár sárgához hasonlít... nem is értem 😲😲😲

Az állaga elég sűrű és ahogy eldolgozzuk egyre sűrűbb, tényleg púderes lesz.
Én ezt a terméket próbáltam kézzel, ecsettel, és nedves smink szivaccsal is felvinni. Talán az utóbbival a legegyszerűbb. De! Nagyon gyorsan szárad, ezért ahogy felviszed, nagyon gyorsan kell eldolgozni, mert rögtön megszárad, egyébként számomra az eldolgozás is elég nehezen ment.

Őszintén megmondom, hogy pár óránál tovább nem bírtam magamon elviselni, ezért lehet, hogy nem is tudok annyira értékes véleményt írni 😞

Amint előbb már írtam nagyon nehezen lehet szépen és egységesen eldolgozni. Rajtam brutálisan maszkszerűnek tűnik. Nagyon durván kiemeli a bőr szárazabb területeit, nagyon beleül az apróbb kis ráncocskákba és sajnos szárít is . 😪😪
Szóval ez a termék nálam nagyon nagy Nemet! kapott.

Ti próbáltátok valamelyiket ?
Melyik a kedvencetek a felsoroltak közül ?

Rena


Kép forrása: Oriflame

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése