2020. március 26., csütörtök

Oriflame Wellness Shake

Az Oriflame -nél nem csak kozmetikumokra csaphatunk le, hanem Wellness termékeket is rendelhetünk magunknak.
A Wellness női packot én már több mint egy éve szedem , és imádom 💓💓 de erről majd egy külön bejegyzéssel jövök. Most a shake ről hoztam nektek egy kis beszámolót / tapasztalatot.

Wellness italpor


Az italpor 3 féle ízben elérhető , csokoládé,- eper,-és vanilia.  Nekem a vaníliás nem igazán jött be , az epreset nem próbáltam még , a csokis viszont nagyon finom, főleg ha tejjel fogyasztjuk. 
Kb.: egy 3-4 hétre elegendő mennyiséget kapunk, és itt megjegyezném, hogy figyeljetek oda a szav.időre, mert felbontás után 3 hónapig fogyasztható, tehát nem érdemes tartogatni. 

Bár ennyi pénzért ki akarná tartogatni ??? Mert számomra legalábbis,  ez a termék nem éppen az olcsó kategóriába esik. Én ezt ugye előfizetéssel rendeltem ( 3 dobozt fizetsz , a 4. -ik doboz pedig ingyen van ) és így is a 3 doboz shake -ért fizettem 22 800 ft-ot , ez ugye tanácsadói ár ! 

Na de akkor a termékről kicsit bővebben...

Az italpor magas fehérje- és rosttartalmú, tojásból, borsóból és tejből nyert fehérjét tartalmaz. Almából , cukorrépából és csipkebogyóból nyert rostot. Cukormentes , édesítőszerrel van édesítve. 

Rendeltem hozzá egy keverő poharat is , amelyhez tartozik egy adagolókanál, amellyel pontosan kitudjuk mérni a megfelelő,  ajánlott napi  mennyiséget.

Itt is megjegyezném, hogy ennyi pénzért nyugodtan rakhattak volna egy adagoló kanalat is a dobozba, hogy ne kelljen külön ezt is megvenni ..

A termék leírása szerint egy adagolókanál ( 18 g ) porhoz, 150 ml vizet adjunk, majd keverjük össze alaposan a por teljes feloldódásáig. 

Én ezt egy turmixgép segítségével szoktam megoldani, tehát ebből következik, hogy a keverőpohár megvásárlása számomra felesleges volt.. mindegy .

Ahogy már írtam a csokis finom , én ezt tejjel fogyasztottam, de lehet akár joghurtba bele szórva is fogyasztani. 

Amit tapasztaltam, hogy ennek a terméknek a fogyasztása mellett kevésbé kívántam az édességet, sokkal gyorsabb tőle az anyag csere , laktató, csökkenti az étvágyat, és még energikusabb is lettem tőle. Tehát azt leszögezhetjük , hogy egy jó termékről van szó, hozza amit ígér. 

Igazából én összesen 8 dobozzal vásároltam belőle, de már egy jó pár hónapja nem vettem újra... bár nem tudom, lehet egyszer újra csinálok egy előfizetést ebből is ... egyenlőre megelégszem a női vitamin csomagommal. 

Ő a csokis ↓


Ő pedig a vaníliás ↓





Ti próbáltátok már ? 

Rena 

Képek forrása : Oriflame 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése