2020. október 10., szombat

Kedvencek #1

Ezt most egy olyan poszt lesz, ahol megmutatom nektek azokat a termékeket amelyek az elmúlt hetekben , hónapokban kiérdemelték azt, hogy kedvenceknek tituláljam őket. 😊😊 Azt még nem tudom, hogy havonta vagy épp fél évente stb.. fogok ilyen jellegű poszttal jelentkezni , de az biztos, hogy nem ez lesz az egyetlen ilyen jellegű bejegyzés. 

Egyébként már készültek Kedvences posztok a blogon, azokban csak és kizárólag Oriflame-es termékek szerepeltek , melyet ide és ide kattintva olvashattok el. 
Na de mutatom akkor a többi kedvencem is , bár megjegyzem itt is lesz egy-két  Oriflame  termék 😊


Arcápolás 

Bioderma Sensibio H2O micellás arclemosó : örök kedvenc. Kíméletesen ugyanakkor nagyon hatékonyan leszedi a bőrömről a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat. Nem szárít , nem irritál, nem hagy ragacsos , kellemetlen érzetet maga után. 

Himalaya Nim tisztító arclemosó gél : ezt a terméket viszont még nem rég kezdtem használni, de nagyon megszerettem . Jól habzik, jól tisztít , mattít ugyanakkor használat után nem húzódik a bőröm, tehát nem szárítja , sőt nagyon puha ettől a terméktől. Szóval hozza amit én egy arctisztítótól elvárok. 

Bio-Oil Speciális bőrápolóolaj : ennél a terméknél nem mennék részletekbe, hiszen írtam már róla részletesen itt tudjátok elolvasni  , annyit viszont elárulok, hogy mióta megkaptam a mindennapjaim részévé vált, én használom arcolajként , sőt mostanában ahogy beköszöntött a hűvösebb idő már testolajként is 😉 szuperül hidratál, regenerál.

Novage Ecollagen Wrinkle Power ránctalanító nappali krém  és Novage Ecollagen Wrinkle Power ránctalanító éjszakai krém : az Ecollagen termékekről szóló poszttal még lógok, ezt szerintem hamarosan pótolni fogom. Előjáróban annyit , hogy számomra ez a két termék egyszerűen tökéletes. Nagyon szépen rendbe rakják a bőröm, még ha extrán ki van száradva akkor is ( ez ugye akkor fordul elő ha valami olyan terméket használok ami iszonyatosan szárít, vagy épp a hideg, szeles idő miatt ) Hidratálnak , kisimítják az apróbb ráncokat , annyival szebb  a bőröm ezen termékek használata után. 😁

EcoBeauty szemkörnyékápoló krém : bizonyára a természetes összetevőknek hála , de ez az eddig próbált szemkörnyékápolók közül az egyetlen amitől nem könnyezem , nem csípi a szemem , hamar beszívódik , jól hidratál . Erről is találhattok részletes bejegyzést itt.


Tisztálkodás / Testápolás 

Palmolive Gourmet Vanilia Pleasure tusfürdő és Palmolive Gourmet Coffee Love krémtusfürdő : tusfürdőből nem tudtam egyet választani 😅 így most mutatom a jelenlegi két kedvencem. Az egyik a vaníliás a másik a kávé illatú Palmolive tusi. Mindkettő jól habzik, sűrű állagú , krémesek , hidratálnak az illatuk pedig isteni. 

Thermal Fürdőkristály : ezzel a fürdőkristállyal  élmény a tisztálkodás . Erről is írtam már, itt . 
Nem rég iszonyatosan fájt a hátam , valószínűleg be gyulladtak az izmok. Azonnal elővettem ezt a fürdősót és már adtam is a fürdővízhez,  ezután használtam a Natur krémet ugyanettől a márkától , és jelentősen enyhítették a fájdalmat. Egy lazító , ,nyugtató fürdőhöz kötelező termék. Nálam mindenképp újra vevős. 

Thermal testradír : róla is született  már poszt itt . Imádtam ( sajnos már elfogyott )  elég nagy és ,, durva " szemcséket tartalmaz ami remekül eltávolítja az elhalt hámsejteket , viszont nem karcolja , irritálja a bőrt. Egy ilyen olajos állagú termékről van szó , ebből kifolyólag egyáltalán nem szárít . Használat után bársonyosan puha és selymes a bőr. 

Feminelle intimlemosó : oké, erről számtalanszor zengtem már ódákat . 😋😂 Most csak annyit, hogy örök kedvenc és állandó termék nálam. 


Essense Co. testápoló lotion citrommal és verbenával : aztán itt van még egy testápoló , citrom és verbena illattal. Akár nyár van akár tél én ezt előszeretettel használom. Nagyon hamar beszívódik, remekül hidratál, az illata amellett , hogy különleges nagyon tartós . Esténként ha ezzel bekrémezem magam még másnap is érzem a bőrömön. Nagyon kis luxus érzetet ad a használata. 


Hajápolás 

Schauma Q 10 sampon : én lepődtem meg a legjobban , hogy ennyire megszerettem a Schauma samponokat , ezen kívül a Fresh It Up sampon is állandó termék lett nálam. Legelőször a 7 gyógynövényes verziót próbáltam , az viszont nagyon szárította a hajam, majd következett ez a termék, ami viszont nagyon bevált, többször újra vásároltam már. Nem lesz tőle olyan hamar zsíros a hajam   , nem szárítja még jobban, de természetesen ezután is szükségem van hajápolóra. Jól habzik, jól tisztít, jó illatú és olcsó is. 

Eleo éjszakai regeneráló hajolaj-elixír : nagyon szeretem. Itt olvashatsz róla.
Fényes, selymes, és egészségesebbnek tűnik a hajam ettől a hajolajtól. Könnyen fésülhető, könnyen formázható, nem száll, nem kócos hatású általa.


Na elérkeztünk a bejegyzés végéhez , remélem adtam egy pár hasznos tippet mit lenne érdemes nektek is kipróbálnotok, amennyiben még nem tettétek. 😉😊
Ha esetleg a posztban szereplő termékekről nektek is van tapasztalatok , örülnék neki ha velem is megosztanátok. 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése