2020. október 11., vasárnap

Oriflame Colour Stylist Ultimate

Ha megkérdeznétek tőlem , hogy melyik az a smink termék amelyhez a legkevesebbszer nyúlok akkor azt válaszolnám , hogy ez a termék az ajakrúzs ! Ha pedig azt kérdeznétek tőlem meg, hogy melyik az a sminktermék amelyből a legtöbb darabbal rendelkezem akkor a válaszom az ajakrúzs lenne. 😜😅 Értitek ugye ? Nem használom mindennap, de ha megtetszik egy árnyalat akkor természetesen megveszem ... mentségemre legyen mondva nő vagyok 😄
😄
Gondolom ebből már kitaláltátok , hogy ez a poszt az ajakra való kencékről fog szólni, mégpedig az Oriflame The One Colour Stylist Ultimate kollekciójáról. 

The One Colour Stylist ajakrúzs


Tavaly év elején a The One Colour Stylist ajakrúzsai megújultak és így már új külsővel és új névvel , egész pontosan The One Colour Stylist Ultimate néven váltak elérhetővé. A csomagolásukat tekintve igazából itt csak a tubus színe változott, kék helyett fekete színű lett , ami nekem jobban is tetszik , kicsit elegánsabb hatást kelt. Ez is ugyanolyan jól záródó kupakot kapott, tehát egész nyugodtan bedobhatjuk a táskába és vihetjük magunkkal.  

Ami még változott , hogy a rúzsok mélyen ívelt , csúcsos kialakítást kaptak. Ezáltal sokkal könnyebb őket felvinni , akár  szájkontúrceruza nélkül is. A Colour Stylist ajakrúzsoknak volt egy ilyen jellegzetes , erős kissé púderes illatuk ami nekem nem igazán vált be. A Colour Stylist Ultimate ajakrúzsoknak már valamivel enyhébb az illatuk amit én néha egy enyhe csoki illatnak érzek , néha meg karamell illatnak ...😃

Összesen 24 árnyalatban elérhetőek ezek az ajakrúzsok. Ráadásul külön -külön választhatunk magunknak hideg, meleg, és semleges bőr -altónushoz megfelelő árnyalatok közül. Csináltam nektek swachokat , amivel egy kis betekintést nyerhettek , hogy milyen színek közül választhattok . 

Ezek a hideg bőr- altónusnak megfelelő árnyalatok 


Ők lennének a semleges árnyalatok 


Ezek pedig a meleg árnyalatok 


Ebből az Ultimate változatból én 4 árnyalatot szereztem be. Mutatom ezeket is . 


Rosewood Charme árnyalat 


Melted Caramel árnyalat 


Nude Mauve árnyalat 

Irresistible Copper árnyalat 

Most pedig a véleményem a rúzsokról . Kezdem a pozitívumokkal, a csomagolásukra egy szavam sem lehet, szerintem szép és tényleg nem gagyi. A rúzsok kialakítása is szuper , mivel jelentősen megkönnyíti a használatot.  A textúrája nagyon krémes , jól pigmentált , szépen fedő rúzsokról van szó. Meglepően tartósak is , tény, hogy nem árt magunkkal vinni mert napközben azért újra kell kenni , de azért ez nem egy Mac rúzs, szóval nem várhatjuk el tőle, hogy egész nap fenn maradjon. Viszont szépen kopik , inkább a szín intenzitásából veszít , emiatt érdemes rásegíteni. 

Aztán sajnos vannak negatívumok is , még pedig az, hogy mivel egy matt rúzsról beszélünk ez bizony gyönyörűen kiemeli a száraz ajkakat, sőt. Már felvitelkor rögtön beleül a redőkbe és kiemeli az ajkunk száraz részeit. Ennek a rúzsnak a használata előtt érdemes leradírozni és hidratálni is az ajkunkat, bár én azt is tapasztalom, hogy szárít, de ez nálam minden rúzsnál így van . Szóval szeretném szeretni, de mivel nincs mindig időm reggelente radírozgatni meg napközben folyton nézegetni, hogy mennyire ráncos a szám 😂 ezért nagyon ritkán nyúlok ezekért. 

Ára : akciósan 1000-1200 ft 

The ONE Colour Stylist Ultimate szájkontúrceruza



Aztán itt vannak nekünk a rúzsokhoz tökéletesen passzoló szájkontúrceruzák. 
10 árnyalat közül választhatunk , amint láthatjátok én mindet beszereztem. 
 

Ezek a ceruzák egytől-egyig nagyon pigmentáltak , nagyon tartósak , precízek . Amire viszont vigyázni kell, hogy ne tekerjünk ki belőlük sokat , csak egy pár mm , mivel nagyon krémesek és puhák emiatt könnyen törik a hegyük .



Az Oriflame ajánlja alapként is őket . Amit egyrészt megértek mivel alapként is tartósak , picit ragacsos érzetet adnak , ezért jól  tapadnak rájuk a rúzsok, és nyilván pigmentáltabbak is lesznek. Másrészt  alapként nekem rettenetesen kényelmetlen a viseletük, mivel iszonyatosan szárítják az ajkaim. 
Szóval ezt mindenki döntse el maga, mire használja, de kontúrozáshoz tökéletes. 

Az árnyalatok pedig 

- Caramel Mode 
- Graceful Nude 
- Mellow Mauve
- Rose Tenderness
- Sunset Orange
- Absolute Pink
- Red Carpet 
- Smooth Burgundy 
- Audacious Brown 
- Plum Opulence



Ára : akciósan 700-1000 ft 

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket? 
Mi a véleményetek róluk ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése