2020. október 12., hétfő

Mini Haul

Nos most nem várok a Haul bejegyzéssel hónap végéig , mivel biztos vagyok benne, hogy Október hónapban több nagyobb bevásárlás is be lesz iktatva . Meg igazából mire eltelik egy hónap , már azt sem tudom , hogy mit mikor vettem, meg nehéz együtt befotózni mindent szépen , bontatlanul stb... szó ami szó , mutatom miket vettem az elmúlt pár nap során. 😉😊



DM 

Először is itt van ez a gyönyörűség , a DM Lifebook 😍. 
Én már jó ideje minden évben kettő határidőnaplót veszek , egyet a privát dolgaimnak egyet pedig a munkámmal kapcsolatos teendőim vezetéséhez. 
Viszont eddig minden határidőnaplóm ugyan úgy nézett ki belülről , semmi különleges nem volt bennük , pedig árban olyan 2000-3000 ft körül mozogtak. 
Én viszont vágytam valami csajosra, szépre, különlegesre amit most a Lifebook -tól meg is kaptam, és még másikra sincs szükségem , mert ebben mindent szépen tudok vezetni. 
Elmondanám, hogy az ára ennek egy cseppet sem magasabb mint egy nagyon egyszerű határidőnaplónak, majd egy külön posztban megmutatom nektek belülről. 😊

Ára : 2999 ft


Oriflame 


Mostanában nem igazán rendeltem Oriflame terméket. Bevallom mivel évekig  szinte csak innen vásároltam eléggé meguntam őket, azon kívül meg szinte az összes olyan terméket sorra szüntetik meg amit én állandóan újra és újra vásároltam .😡 Az újdonságokat tekintve pedig 10-ből 9 számomra inkább csalódás volt, már amiket próbáltam , és ez ugye eléggé eltudja venni az ember kedvét . 😌 Na de azért most beszereztem pár terméket tőlük, pontosan 3 db-ot. 


- Professional manikűr készlet : 2799 ft 



2 sebességfokozatú, 2 AA elemmel működő készülék. 
5 applikátor fejjel a körömágybőr visszatolásához, trimmeléshez, a köröm formázásához, simításához és fényesítéséhez.


The ONE IlluSkin Aquaboost hidratáló alapozó 

Ez egy hidratáló alapozó , amit sajnos már katalógusból nem lehet beszerezni . Én a bazárban találtam neetséges áron, ennyiért nyilván nem hagyhattam ott. 

Ára : 899 ft 


- EcoBeauty szemkörnyékápoló krém 

Már írtam róla tesztet , mivel nagyon megtetszett ez a termék természetesen újra vettem. 

Ára : 1199 ft 

Kínai üzlet 

Megint csak betértem a közeli kis Kínaiba , ahol mindig találok néhány kis cukiságot. 😉


Először is vettem két tálcát , ami én igazából a bloghoz szeretnék majd használni , fotózáshoz. 
A szögletes : 500 ft 
A kerek : 350 ft ( ebben volt minta középen, de nekem nem tetszett úgy, ezért fehér körömlakkal befestettem 😂 ) 


Aztán itt van egy ilyen kis utazó szett , ami szerintem nem csak nagyon aranyos, de hihetetlenül praktikus is. 


A spray -s verzióba tölthetünk bármilyen folyékony állagú terméket , testpermetet , termál vizet stb ...
A pumpás adagolójúba pedig mehetnek a géles állagú termékek ( arctisztító , kézfertőtlenítő , sőt akár még hígabb állagú testápoló , tusfürdő is . 
A két kis tégelybe pedig mehetnek a krém állagú termékek , kézkrém , testápoló. 
Sőt  én arra gondoltam , hogy ezek tökéletesek arra , hogy egy kevés mennyiségű fényvédőt, alapozót öntsek bele , így napközben bármikor újra tudom kenni magam. Szóval bármit tehetünk az ilyen kis adagolókba. Utazáshoz tökéletes, de én a mindennapok során is remekül ki fogom tudni használni őket, hiszen nagyon kevés helyett foglalnak és a legkisebb táskában is elférnek. 

Ára : 500 ft 


Végül itt van egy persely ... 😂


Mikor megláttam, na mondom ez annyira édes, hogy ennek jönnie kell velem haza. Arra gondoltam, hogy most már kicsit összehúzom a nadrág szíjat és csak az ilyen szezonközi leárazásokkor , meg Glamour , Joy - napokon vásárolok be , havonta pedig a megspórolt összegeket majd jól összegyűjtöm egy perselyben . 
Na ez a persely tuti megakadályozza a költekezésem , hiszen a tetején van egy luk de sehol máshol ... szóval amit beledobunk az ki nem jön 😂😂 csak úgy ha valahogy szétvágom vagy nem tudom, ahhoz meg túl aranyos ,nem ? 
Így ezt eléggé benéztem, na de mindegy , majd lesz vele valami...

Ára : 800 ft 

Szóval ezek lettek volna az eddigi szerzeményeim, hamarosan mutatom , mit vásároltam a Glamour - napok alatt 😃😃

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése