2020. október 2., péntek

Elfogytak ( 2020. Szeptember )

Nem rég készítettem el az Augusztusi elfogytak bejegyzésem,  erre már itt is a Szeptemberi elfogytak. Repül az idő, az már biztos. Na de én sem szeretném sokáig rabolni a ti időtöket , ezért rögtön rá is térek a lényegre. Tehát ha kíváncsiak vagytok rá én milyen termékeket használtam el Szeptember hónapban, olvassatok tovább ...😉😊


Arcápolás 

Elfogyott egy csomag  Comfex vattakorong .  Én ezt smink lemosásánál használom , igazából semmi bajom nincs vele , nagyon sokat használtam már el ebből a fajtából , mivel nem foszlik , nem karcolja a bőröm, jól letudom szedni vele a sminkem, az ára is rendben van, kb.: 200 ft -ért beszerezhető a legtöbb 100-as boltban, vagy Drogériákban. 
Mostanában a Penny -ből szoktam vásárolni a Today vattakorongokat , azok még jobban beváltak. 

Két arctisztító is elfogyott , az egyik a Garnier Essentials Arctisztító gél vitaminnal amivel az volt a problémám, hogy baromira kiszárította a bőröm, így ez sajnos nem lesz újra vásárlós termék. 😔 A másik pedig a  Garnier hyaluronic aloe arctisztító gél ami már sokkan jobban bevált , szépen eltávolítja a bőrömről a smink maradványokat, a faggyút , a szennyeződéseket, amit igazából az előbbi Essentials arctisztító is teljesít , azonban az utóbbi hyaluronic aloe arctisztítónál nem vettem észre, hogy szárítana, így ezt a Glamour napok alkalmával biztosan újra veszem. 

Az Oriflame Optimals Hydra Micellás arctisztító víz is elfogyott. Azt vettem észre, hogy ez a flakon elég sokára ürült ki, mert nem ezért nyúltam minden alkalommal, mivel vannak ennél sokkal jobb sminklemosók vagy épp micellás vizek itthon. Nem igazán tudok rá rosszat mondani , mert nem szárít, nem irritál , oké a szempillaspirállal nehezebben boldogul, de hát a Garnier micellás vizek sokkal jobbak na.  Az ára egyébként olyan 1200  ft körül mozog és ezért kapunk 200 ml terméket, a Garnier micellás víz pedig ugye 400 ml és olyan 1800 ft és még a szemsminket is szépen leszedi... szóval mindenki döntse el melyik éri meg jobban. 

Oriflame Novage Ecollagen szemkörnyékápolóval kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim vannak , ja és egyébként ez a termék nem is fogyott el , hanem rám romlott . 😕 Az van , hogy a Novage termékek 90 %- ban nekem nagyon beváltak , valóban egy minőségi és  szuper arcápoló családról van szó . A blogon már írtam is róluk több posztban, tehát nekem beváltak néhány termék kivételével. Az Ecollagen termékeket én szettben vásároltam meg , a szérum és a hidratálókrémek szuperek , eddig a legjobbak amiket valaha próbáltam. Viszont ez a szemkörnyékápoló nagyon irritálta a szemem, csípett és kellemetlen érzés volt ,, viselni " Félre is raktam egy időre , egy pár nappal ezelőtt viszont elővettem ( mert már nem volt itthon más szemkrémem ) de észre vettem, hogy az állaga megváltozott, csomós volt így elbúcsúztunk természetesen , szerintem örökre. 😔


Tisztálkodás / Testápolás 

Az Oriflame Discover Costa Rican tusfürdőt valamikor szettben vásároltam, magát a tusfürdőt én nem vettem volna meg. Nem igazán szeretem ezeket a Discover tusikat , az illata nem volt rossz  , gyümölcsös , virágos illat amit a fürdést követően én nem érzek magamon , tehát egyáltalán nem marad meg a bőrön 😕 viszont nagy mennyiséget kell kiönteni  belőle, hogy megfelelő habok képződjenek , ezen kívül az én bőröm szárította. 

Elfogyott egy újabb Oriflame Feminelle intimlemosó , nos szerintem már tudjátok, hogy ezek nálam állandó és kedvenc termékek évek óta és maradnak is még . 😊

Aztán egy másik tusit is kivégeztem , ez viszont megint csak egy kedvenc termék nálam , már újra is vettem , ez ugye az Oriflame Essense Co. Tusfürdő citrommal és verbenával . 

Elfogyott ez a  Dove Folyékony szappan utántöltő is. Jól habzik, jól tisztít , nem szárít. Igazából mi mást is tudnék mondani egy ilyen termékről ? Újra fogom vásárolni. 

Aztán itt van még egy igazi csoda termék , amiből még van itthon egy ugyan ilyen dobozzal, viszont biztosan újra fogom vásárolni. 
Ez pedig Thermal Fürdőkristály . Katt a névre és olvassátok el az erről szóló bejegyzésem. 


Elfogyott továbbá a Faith In Nature sampon is , amit tesztelésre kaptam . Őszintén szólva sokkal jobban teljesít , mint gondoltam . 😊

Elhasználtam egy újabb flakon Adidas Adipure alumínium mentes női dezodort is , ezt a verziót már többször újra vásároltam és még fogom is, mivel teljesen elégedett vagyok a hatásával.

Ami viszont nem nyerte el a tetszésem az a Penny- s Today Soft creme ápoló krém . A nyár folyamán vásároltam , mivel szerettem volna letesztelni a bevásárló központok által kínált termékeket. Az illata ennek a testápoló krémnek nem rossz , bár azt sem mondanám, hogy nagyon elnyerte a tetszésem. Egy könnyed állagú testápoló , ehhez képest nagyon sokára szívódik be a bőrbe. Ami viszont engem nagyon zavar , az az hogy miután ezzel bekrémeztem magam olyan sikamlós érzetet hagy maga után , mintha tömény szilikont kennék magamra vagy nem is tudom. 😕 Ráadásul amint említettem nyáron vásároltam , és kb.: olyan Július közepe fele bontottam fel , erre szerintem megromlott , mivel az illata konkrétan ilyen avassá vált 😮 oké annyira nem zavar , mert nem egy nagy összegbe került , meg nem is szerettem , de akkor is ... pedig pára mentes , zárt helyen tartom a kozmetikumokat.




Egyebek... 

Ezt a képen látható Moda körömfehérítő folyadékot már több éve vásároltam , konkrétan nem is emlékszem már rá , hogy mikor . Én alaplakként használtam , ezáltal segített abban, hogy a körömlakkok ne fogják be a körmeim , meg úgymond egészségesebbnek is tűntek  ettől. Aztán egy időre meg is feledkeztem erről a termékről , viszont a minap szelektálás közben megtaláltam és amint azt láthatjátok eléggé elszíneződött , besárgult így sajnos kuka. Bár ha meglátnám még valahol simán újra venném. 

Hidrogén - Peroxid , na igen ez egy kis kakukktojásnak tűnhet de nálunk itthon mindig megtalálható a Hidrogén - Peroxid , ugyanis számtalan dologra jó ( az eü. -ben nem szívesen használják sebfertőtlenítésre ma már ) én viszont ehhez ragaszkodom. Ha pl.: valami kisebb ,, baleset ér " beszakad a körmöm , megvágom magam stb.. és a seb begennyesedik akkor biztos , hogy ehhez nyúlok, mivel szépen kipezsegteti , kitisztítja a sebet . Továbbá ha kijön rajtam egy pattanás, vagy esetleg több kisebb akkor ezzel jól áttörölgetem a bőröm és sokkal hamarabb és nyomtalanul múlik el. Szóval állandó termék nálunk. 😊 

Végezetül itt egy parfüm név szerint az Amber Elixir Crystal az  Oriflame egyik népszerű illata. Keleties , orientális illat fajta vagyis a kedvenc kategóriám. 

Fejjegyek : borostyán, grapefruit, vízi tónusok
Szívjegyek : római kömény, ibolya, narancsfa virág
Alapjegyek : vanília, kókusztej, cukornád

Nos amikor megrendeltem még tetszett, olyan különleges illatnak éreztem amikor először magamra fújtam. De pár perc elteltével valahogy eltűnt ... de tényleg az első fél órában még éreztem magamon, aztán nem , amit annyira nem is sajnálok mivel rajtam egyáltalán nem tűnik különlegesnek, inkább egy édes , pacsulinak . Bedobtam a dolgozós táskámba ( azok a parfümök amiket nem igazán kedvelek , jönnek velem dolgozni, így spórolok azokkal amelyeket viszont kedvelek 😂 mivel az idős, betegeket nem igazán izgatja épp milyen illat van rajtam 😊) csak , hogy minél előbb kitudjam fújkálni. 

A testvérét az Amber Elixir -t sokkal de sokkal jobban kedvelem . 


Ezek lettek volna a Szeptember hónapban elfogyott / kidobott termékeim. Remélem hasznosnak találjátok ezt a bejegyzést is 😊
Ha próbáltátok  az említett termékek valamelyikét , szívesen olvasnám a ti véleményeteket ezekről. 😘

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése