2020. október 1., csütörtök

Szeptemberi Haul

Nos én már tudatosan készülök a Glamour napokra , mert hát az ősz beköszöntével a márkák rendszeresen rukkolnak elő az újdonságaikkal, amelyeket természetesen én is mint sokan mások szeretnék beszerezni az állandó kedvencek mellett. Aztán nyakunkon a Joy napok , jönnek a Karácsonyi ajándék szettek , a Beauty Adventi kalendáriumokról nem beszélve... szóval lehetőségünk a shoppingolásra az lesz 😁 Na de maradjunk a jelenben, pontosabban a múltban 😊 ugyanis ebben a posztban azt mutatom meg nektek mikre csaptam le múlt hónapban. Előjáróban annyi , hogy most nem lesz annyira sok kozmetikum. 

Ha kíváncsiak vagytok a szerzeményeimre olvassatok tovább...😊

Arcápolók 

Nekem nagyon bevált a Pennyi Market-ben kapható Today márkájú vattakorong , ezért duplán újra vettem. 😉 Olcsó , nem foszlik , mivel szegett nem karcolja a szemkörnyékem , a Lidl -ben kapható koronggal az volt a gondom , szóval nem tudok rá rosszat mondani. Az arclemosók nálam hihetetlenül gyorsan fogynak , így betértem a Rossmann -ba gondolva, hogy most aztán jól bevásárlok  ezekből a termékekből , de nem igazán volt nagy a választék, így ez marad a Glamour napokra amikor is egy nagyobb üzletbe fogok ellátogatni. Na de végülis azért a kosaram nem maradt üres , haza jött velem két Himalaya arcisztító , egy Mixa arctonik és egy pár Isana arcmaszk. 


Tisztálkodás 

Ugyancsak a Rossmann -ból szereztem be , pontosabban újra vásároltam a kedvenc fürdőpamacsomból is 2 példányt 😋 ahogyan a képen látható radírozó kesztyűből is vettem 2 darabot. Aminek nagyon megörültem, hiszen ezek nálam állandó termékek , viszont én eddig az Oriflame -ből szereztem be ezeket , dupla ennyiért ( ez kb.:  350 ft volt / db ) Viszont a színét leszámítva ugyanaz , az Oriflame -es verzió narancs színű. 
Aztán vettem még egy Isana fültisztító pálcikát , amit a tisztálkodáshoz soroltam  de én ezt egyébként főleg sminkeléskor használok .



Könyvek / papír - írószer 


A következő dolgokat több helyről szereztem be , volt amit egy  Kínai üzletben és volt amit Papír- írószer boltban vásároltam. 


Ezt az irattartó mappát például egy Kínai üzletben vásároltam , valami 650 ft -ért , ami szerintem nagyon jó árnak számít. 


Semmi extra amúgy , egy fiókos , nem egy gagyi minőség ár-érték arányban szuper. 

Ugyancsak itt vettem ezt a ,, csattos alátétet " ?  nem tudom a pontos nevét , ha ti igen írjátok meg. 


Aztán haza jött velem természetesen két füzet és két toll is , egyrészt mert papír- írószer mániám van másrészt mert amúgy tényleg szükségem van ezekre .  Ezeket egyébként egy papír- írószer boltban vettem. 


Na és a legizgisebb dolgok , vettem pár könyvet is 😀 bevallom mindegyiknek a borítója fogott meg , ezekről biztosan fogok még mesélni nektek itt a blogon. :) 


Dekorkozmetikumok 



Ezt az ecsettisztítót a Rossmann-ba vettem , azt hiszem olyan 300-400 ft körül. Nagyon jól működik szépen és könnyen lehet vele az ecseteket tisztítani. 


Továbbá betértem egy Illatszer boltba is ahol is megláttam a Revers márka termékeit, így elhoztam egy alapozót , mivel nekem van a Reverstől pirosítóm, bronzosítóm és azokat nagyon szeretem , így gondoltam teszek vele egy próbát. 
Továbbá vettem egy Lora körömlakkot , mivel ennek a levendula színnek sosem tudok ellenállni 💕, és még egy Moyra lakkot is választottam. Nekem szerintem még nem volt Moyra lakkom .... vagy csak nem emlékszem , viszont ha ez beválik mindenképp beszerzek még pár árnyalatot . 
Ezekről a termékekről nem is szeretnék többet beszélni , mivel készülni fog róluk részletes teszt. Amit viszont szeretnék nektek megmutatni, azok a képeken látható köröm dekorok , amiket egyszerűen nem tudtam otthagyni. 😄😍



Egyéb dolgok 



Ezeket a termékeket pedig ugyancsak Kínai boltban és 100 -as boltban szereztem be. 
Vettem két hajráfot , aminek arcápolásnál és sminkelésnél veszem hasznát. 
Természetesen a hajgumikról most sem feledkeztem meg , tudjátok nálam ez fogyó eszköz , na ná hisz mindig elvesztem őket. 😂 Aztán vettem ilyen kis tárolókat amiket az ecseteim tárolására , szemceruzák , szájkontúrok tárolására vásároltam és még a termék mintáim is ezekben kaptak helyett. 


Közelről a hajráfok. 


Ezek pedig az ecsetek , cerkák . 


 Itt pedig a termékminták és pár mattító lapocska na meg egy sminkszivacs foglal helyet. 

Vitamin 

Nagyon sokáig szedtem az Oriflame Wellness női packját , viszont az árát egyre jobban megemelték ( 8500 ft ) ami engem azért bosszant mert csupán 3 heti adagot tartalmaz. 😞 Félreértés ne essen , az a vitamin nagyon jó , tényleg imádtam ,mert nagyon sokat segített többek között az állandó  fejfájásom leküzdésében , viszont már egy ideje keresgéltem egy olcsóbb alternatívát. Egyébként majd készítek egy részletes beszámolót mindkét vitaminról. 
Most az én választásom a Jutavit Multivitaminra   esett , amely 100 db -os kiszerelésben kapható , így több mint 3 hónapra elegendő , az ára pedig kevesebb mint 3000 ft . Szóval remélem beválik...



Ezek lettek volna a szerzeményeim Szeptemberben. Bocsi a képek minőségéért , bevallom ezek most nagyon rosszul sikerültek , mivel este készültek , mert időm mostanában na az nem volt.
Remélem azért tetszett nektek ez a bejegyzés.


Ti miket szereztetek be Szeptemberben?


Rena

2 megjegyzés:

  1. Húúú a Himalaya termékek nagyon jók, nekem radírom van belőle meg két gyümölcsös arclemosó, valami csodaszer.:D Ezeket az arctisztítókat még pont nem próbáltam de jól hangzik.:)
    Az a csattos cucc nagyon aranyos, ezért is imádom a kínai boltokat, tele van minden cukisággal. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) igen a kínai bolt nekem is nagyon megtetszett, majd rendszeresen belépek hozzájuk a jövőben :)

      Köszi egyébként a véleményed a Himalayarol, én is szeretnék még több terméket is beszerezni tőlük :)

      Törlés