2021. február 2., kedd

Elfogytak ( 2021. Január )

Magamhoz képest múlt hónapban nem használtam el annyi terméket , mint máskor . Bár az igazsághoz hozzátartozik az is , hogy eléggé el is hanyagoltam magam mostanában 😥 az esetek nagy százalékában esténként munkából haza érve hulla fáradtan a fürdőkád után bemászom az ágyba és pár perc múlva már alszom is. Fáradt is vagyok ! Elegem is van ! A télből , a hidegből , a borult időből , a maszkból...meg úgy mindenből. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül... meg általában nálam ez a depresszív hangulat pár nap alatt elmúlik ...😊 és aztán újult erővel újra visszatérek önmagamhoz. 


Na de most inkább mutatom miket használtam el mostanság 😊 Kezdem a kevésbé izgalmas dolgokkal. 


Today vattakorong : elhasználtam egy újabb csomaggal a Pennyben kapható vattakorongokból , most is ezt használom ár-értékarányban szerintem tökéletes . Azt hiszem olyan 200-300 ft körül van az ára , és 140 db korong van egy csomagban. 

Baby nedves törlőkendő : fogalmam sincs mi a neve vagy , hogy honnan vettem. Ilyen törlőkendőkből mindig van a táskámban is és itthon is van jó pár csomag belőlük , általában kéztörléshez viszek magammal , de a swachokat is ezekkel szoktam leszedni. 


Oriflame Love Nature Ice Pops testradír görögdinnyével és citrommal : én ezt inkább radírozós tusfürdőnek nevezném ,  de kifejezetten örülnék ha ebből lenne  egy legalább 500 ml-es kiszerelésű flakonos verzió. Az illata nagyon tetszik , igazán frissítő , igaz , hogy ez egy nyári termék volt de én  csak nem rég vettem elő. 

X-Epil Intimo intim törlőkendő : egy ilyen terméknek minden női táskában ott a helye. Általában az X -epil-től szoktam megvásárolni. Teljes mértékig elégedett vagyok velük. 


Mixa habzó tisztító krém : egy géles arctisztító ami felkenéskor krémes habbá alakul , nagyon megszerettem mert szépen tisztít anélkül, hogy szárítana, már újra is vettem , amint azt Rossmann Haul
posztban láthattátok. 


Oriflame Essence & Co. tusfürdő és testápoló citrommal és verbenával  : nagyon szerettem mindkét terméket. A tusfürdő ahhoz képest , hogy 300 ml elég sokáig elég volt. Jól habzik , kellemes illatú , a pumpás adagoló pedig plusz pont. A testápoló pedig azért nagy kedvenc , pontosabban volt mert sajnos ezeket már nem lehet rendelni, mert nagyon jól hidratált mégis hamar beszívódott. 


Dove habfürdő : nagyon szeretem a Dove termékeit , jelenleg is egy Dove habfürdőt használok. Pont amiatt mivel télen sokkal inkább a krémes fürdőtermékeket részesítem előnyben, mert ezek nem szárítanak, ahogyan ez a termék sem. Az illata is nagyon kellemes volt. 


Oriflame Swedish Spa sókristályos testradír : ez egy olajos testradír , nagyobb szemcsékkel. A benne lévő olajoknak hála nem szárít, és a durvább szemcsék sem karcolják a bőrt. Viszont nagyon szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket. 



A Fa deokról pont tegnap írtam, ide kattintva láthatjátok a bejegyzést. Nagyon tetszenek biztosan fogok még belőlük vásárolni. 


Oriflame Eleo night elixir éjszakai hajolaj : erről a termékről már írtam ,ide kattintva elolvashatjátok . Az a helyzet, hogy mostanában nem láttam így nem vagyok benne biztos, hogy újra tudom venni, de amennyiben tévedek mindenképp , hiszen csodát művelt a hajammal. 


Gliss Kur Ultimate Repair hajpakolás : őt is szerettem igazából, csodát nem tett , viszont könnyebb volt ezzel a kifésülés hajmosás után, bár kell az a hajvégápoló olaj emellé . De azt azért elárulom, hogy a hajam nem a legjobb formában van most. 

Na ahogy látom most nem sikerült olyan terméket elhasználnom ami csalódást okozott .Hm ... vagy tényleg jól választok , vagy enyhült a szívem. 😃 Viccet félretéve remélem adtam egy-két tippet , hogy mely terméket lenne érdemes nektek is kipróbálnotok. 

Ti miket használtatok el Januárban? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése