2020. december 7., hétfő

Blogmas # 7 Elfogytak ( 2020. November )

November közepéig azt gondoltam , hogy Decemberben nem is készítek Elfogytak típusú bejegyzést , aztán végül is csak összegyűlt pár üres flakon , na meg persze elfogyott néhány smink termék is. Ha kíváncsi vagy milyen termékeket végeztem ki akkor görgess tovább...😉


Arcápolási termékek 



Garnier Skin Naturals pumpás micellás arclemosó gél érzékeny bőrre : Az van , hogy ez egy zselés állagú termék lenne , viszont amikor is kinyomsz belőle egy pumpányit és megpróbálod megtisztítani vele az arcbőröd ,egyszerűen eltűnik.  Nem igazán  habzik , olyan mintha nem is használnék arctisztítót. Ebből kifolyólag a hatásával sem vagyok megelégedve , sok mennyiséget  kell egyszerre használni , így elég hamar el is fogy. Ráadásul nem is tisztít alaposan. Az illata enyhe viszont kellemetlen , meg picit szárít is. Így őt biztosan nem veszem újra. 

Garnier Pure Active arcradír pattanásokra és nyomaikra : Erről a termékről már volt posztom itt. Ez nem egy rossz termék egyébként , viszont a hűsítő érzet miatt inkább nyáron szeretem használni. 

Oriflame Ecollagen hidratáló krémek : Nos én annak idején szettben vásároltam meg . A képen látható arckrémek mellé szettben még kapunk egy arctisztítót , egy szemkörnyékápolót és egy arcszérumot is . A termékek önmagukba olyan 5000-9000 ft/ db  -ba kerülnek , szettben viszont 18 000 ft , így természetes volt , hogy szettben vásároltam meg. Nos az arckrémekről nem tudok rosszat mondani, nem olajosították el a bőröm , tökéletes hidratálást biztosítottak, nagyon szeretem őket. De ! Sokkal olcsóbban is találok hidratáló krémet ami tudja ezt teljesíteni, mivel a másik 3 termék nem igazán vált be. Tehát nem éri meg még szettben sem újra vásárolnom , ezért a 2 termékért. 

Hajápolási termékek 



Kallos Chocolate regeneráló maszk száraz és sérült hajra : Hm... nem is tudom , mit írjak róla. Az illata az mennyei , nagyon kellemes csoki illat , de nem ez az émelyítő , tolakodó fajta. Én egy-két kivétellel minden hajmosás után ezt kentem a hajamra . Igazából könnyebben kitudtam fésülni , puhább lett tőle a hajam , de így ennyi, csodát nem tett. Nincsen a termékkel gond , hiszen ahhoz képest , hogy kb.: 800 ft -ért 1 L terméket kapunk , az szerintem brutálisan jó vétel , meg tényleg segít . Nekem inkább az a bajom már így utólag , hogy nagyon ráuntam ( több mint fél évig elég volt) na meg a hajam is hozzá szokott. 
Szerintem fogok még Kallos termékekkel kísérletezni , viszont kisebb mennyiségűeket szerzek majd be. 

Schauma Fresh It Up! sampon : Szerintem már említettem nektek , hogy az egyik kedvencem ez a Schauma sampon, jelenleg is ezt használom , na meg ezután is újra fogom még vásárolni. 😊 Ez a sampon a zsírosodásra hajlamos hajtövekre és a száraz hajvégekre lett kifejlesztve , tehát számomra tökéletes. Valóban működik ezért vettem már újra számtalanszor, ettől nem zsírosodik olyan hamar be a fejbőröm, ugyanakkor a hajvégek puhák , fényesek lesznek tőle , szuper sampon szuper áron. 

Tisztálkodási / Testápolási termékek 



Isana Jó Éjszakát habfürdő : Ár -érték arányban tökéletes választás bármely Isana tusfürdő , habfürdő. Azt hiszem olyan 600 ft körül van az ára , ezért cserébe pedig 750 ml terméket kapunk. Jól habzik , tetszett az illata , holott nem igazán rajongok a levendula illatért. Azt azért nem mondom, hogy hidratált , de nem is szárította szét a bőröm. 

Palmolive Gourmet Vanilia Pleasure tusfürdő: Óh , ezt a tusfürdőt imádtam . Annyira kellemes illata van , hatalmas habokat képez, jól hidratál , mindenképp újra fogom vásárolni.  Itt olvashatsz róla bővebben .

Feminelle gyengéd intimlemosó : Szerintem már tudjátok, hogy nálam az Oriflame Feminelle termékei állandó szereplők. 

X-epil intim törlőkendő intimo sensitive : szerintem ezt sem kell különösebben megindokolnom . Egy nőnek aki figyel a higiéniára , mindig van a táskájába intim  törlőkendő is. Az X-epil törlőkendők nekem nagyon beváltak. Természetesen újra veszem . 

Parfüm 



Infinita Eau de Parfum : Nos az egyik hatalmas kedvencem a Giordani Gold Essenza parfüm az Oriflame-től. Azon kívül nem igazán van olyan az Ori -nál amire azt mondanám, hogy újra veszem . Viszont ez az Infinita parfüm nagyon elnyerte a tetszésem . Egy elegáns , kifinomult , nőies illat. A tartóssága pedig ... reggel magamra fújtam és még este is éreztem , ez nem az az illat amit napközben újra kell fújkálni , legalábbis rajtam nagyon tartós volt. 
Fejjegy : rózsabors, mandarin, kumaquat
Szívjegy : jázmin 
Alapjegy : borostyán, vanília, kasmírfa
Szerintem jövő tavasszal újra beruházom rá. 😊


Smink termékek 




Rimmel Stay Matte Púder 001: Nem tudom megmondani pontosan hányszor vettem már újra , de úgy kb.: 4 éve állandó termék nálam ő is. Mindig a transparent árnyalatban veszem. Nagyon finom szemcséjű púder , nagyon szépen mattít, nem szárít , nem változtatja meg az alapozó színét. Egyébként szerintem nincs is köztetek olyan aki még ne próbálta volna ezt a púdert. 😁

Az Oriflame The One póruscsökkentő sminkalapjáról  már írtam .  Nagy kedvenc nálam , mivel remekül minimalizálja a pórusokat, nagyon jól lehet rá sminkelni és tartósabb is tőle az alapozás. Biztosan újra fogom venni 🥰


Miss Sporty Studio Lash 3D Volumithic szempillaspirál : sokan hasonlítják a Lovely spirálhoz , én nem gondolom, hogy ugyanolyanok lennének. Nekem ez a Miss Sporty sokkal jobban tetszik, ezzel sokkal drámaibb hatást tudok elérni. Nagyon szépen hosszít , ível, nem csomósítja el a pilláim.  Mindenképp újra veszem. 

Lovely Curling Pump Up szempillaspirál : elfogyott az előbb említett Lovely szempillaspirálom is . Tévedés ne essen ! Ez egy hihetetlenül jó szempillaspirál , csak épp másokkal ellentétben én nem mondanám azt, hogy teljes mértékig ugyanolyan mint  a Miss Sporty spirál. Ezt a spirált én inkább hétköznapokra tudom ajánlani , a Miss Sporty spirált pedig olyan alkalmakra is amikor is kicsit drámaibb megjelenést szeretnénk.  Őt is bármikor újra venném. 

Rimmel Extra Long Lash szempillaspirál : ezt a spirált már a Glamour -napokon újra vettem 😊 Egyszerűen imádom. Bevallom nem sok jóra számítottam az árát tekintve ( olyan 1100 ft ) amikor aztán kipróbáltam ... ledöbbentem , hogy miért kerül ez ennyibe ? Na meg miért nem kapott ez a spirál sokkal nagyobb figyelmet? Nem akarok sokat elárulni erről a 3 termékről , mivel hamarosan lesz róluk szó. Viszont annyit előjáróban , hogy ez nagyon fekete, nagyon szépen szétválasztja , megemeli , hosszabbítja a pillákat és nap végén nem kell lepergéstől tartani , tehát tartós is. 

Miss Sporty Studio Eyebrow Kit : megválok most már a Miss Sporty szemöldök formázómtól is mivel már vállalhatatlan állapotban van. A csomagolását tekintve , megszólalásig hasonlít a Rimmel Brow This Way szemöldökszettre , amit én sokkal de sokkal jobban kedvelek. Ezzel az volt a bajom , hogy van ugye egy géles része amivel konkrétan nincs bajom, viszont a szemöldökport mikor felvittem egyszerűen nem történt semmi , tehát egyáltalán nem látszott . Pedig sötét barna színben vettem. A géles részét használtam inkább , a porral pedig fixáltam, de annyira nem győzött meg , ahogy előbb írtam a Rimmel szemöldök szettje sokkal jobban bejön. 

Rose Cosmetics szemhéjtus : és akkor egy hatalmas csalódás 😕 Nem rég vettem egy illatszerboltban ezt a szemhéjtust , amikor először használtam tetszett . Könnyű volt használni , nagyon szépen pigmentált  , baromi tartós , konkrétan alig bírtam leszedni. Második alkalommal már nem tudtam vele tusvonalat húzni , mutatom miért ....


Tehát amint látjátok ő ennyit tudott , konkrétan egy alkalomra volt elég . 
Na de ami miatt viszont kiakadtam , és igazából magamra voltam mérges , hogy ott a boltban nem néztem meg a szav. időt , remélem a képen jól látható . 


Igen , ez a termék 2019 . 01. 19 -én már lejárt, én viszont néhány hete vettem.  Szerencsére nem okozott semmilyen problémát , viszont ha még működne akkor is megválnék tőle emiatt . 
Mindenképp nézzétek meg a szav. időt mielőtt megvásároltok valamit ! 



Oriflame The One Lip Primer : végül itt van az Oriflame The One ajakprimer ami úgyszintén elfogyott. Mielőtt kirúzsoztam volna az ajkaim pár perccel előtte vittem fel ezt a terméket. Talán picit tartósabb volt így a rúzs ha ezt használtam, az tény , hogy pigmentáltabb is , na meg persze hidratálta is az ajkaim. Nem mondom , hogy egy ilyen termék elengedhetetlen a sminkkollekciótokban , de igazából nem is akarok lebeszélni senkit róla. Ezt mindenki döntse el saját maga , hogy mit preferál és mit nem. 

Rena 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése