2020. december 15., kedd

Blogmas # 15 Véleményem a Essence kalendáriumról ( 1. rész )

Egy előző bejegyzésemben már megmutattam nektek az idei essence DIY adventi kalendárium tartalmát. Akkor megemlítettem , hogy nem igazán ismerem / használom az essence termékeit. Viszont Októberben amikor az idei  kalendáriumok között szemezgettem eldöntöttem, hogy ezt az essence kalendáriumot is beszerzem, és szerencsére össze is jött. 😊 Így most pár szóban mesélnék nektek az eddigi tapasztalataimról az essence termékeit illetően.

A kalendáriumot egyébként a Notino webshop -ból rendeltem .


Catrice DIY Adventi Kalendárium 2020 - hoz hasonlóan , sajnos ebben a kalendáriumba is olyan termékeket pakoltak főleg , amelyek már nem elérhetőek a drogériákban. Viszont nyugodtan nézzetek szét a Notino webshop -ban , na meg látogassatok el a Lovebrands oldalára is , náluk még megtalálható jó néhány termék. 😊


Ha belenéztetek abba a bejegyzésemben ahol megmutattam a kalendárium tartalmát , akkor láthattátok , hogy helyett kapott pár olyan termék is amelyről most nem szeretnék itt szót ejteni ( körömreszelő , rózsafapálcika stb....) ezeket én tovább ajándékoztam , na meg most őszintén arról most mit is tudnék mesélni ?? Na de kezdem is a beszámolót , az arcra való termékekkel. 😄
 

Essence Time to Wake Up Face Sheet Mask  fogalmam sem volt róla , hogy az essence kínálatában megtalálhatóak textilmaszkok is , na de ezzel nincs is semmi gond , sőt. Egy egyszerű textilmaszkról van szó , jó érzés néha felrakni magunkra egy ilyet . Kicsit felfrissítette a bőröm , picit hidratáltabb is lett, örülök , hogy kipróbálhattam. 


Essence Prime + Studio HD Hydra Primer Spray nos ez a termék nem igazán tetszik , bár bevallom , hogy csak néhány alakalommal használtam eddig primerként. Igazából a szórófejével van bajom , ugyanis egyáltalán nem oszlatja el a benne lévő folyadékot , tudjátok ez az a fajta amely egy területre ,, kiköpi " a terméket emiatt sem mertem még fixálóként kipróbálni , mert tuti lefolyna rólam az egész alapozás ezután. 😔Szóval kézzel kell eloszlatni a börön , viszont én nem vettem észre , hogy hidratáltabb lenne ezután a bőröm vagy épp  tartósabb a sminkem .


Essence Pure Nude Sunlighter Highlighter ez egy égetett highlighter , amelynek gyönyörű a színe , nagyon tartós , nem foltos a bőrön. A kép sajnos nem adja vissza, élőben sokkal élénkebb és pigmentáltabb ahogyan a pirosító is. 

Essence Matt Touch Blush a Peach Me Up ez az árnyalat szerintem bármely bőrtípusnak megfelelő lehet , nagyon szép,  természetes hatású. A nap végéig ott marad, a tartóssága lenyűgöző. 


A Kalendáriumban helyett kapott 3 db körömlakk is. 


Itt van  nekünk 2 db  Essence Glitter On Glitter Off Peel Off körömlakk  , amelyekkel kapcsolatban nagyon vegyes érzéseim vannak . és még egy  Essence Glow In The Dark Top Coat .


Ő lenne a  Party Queen árnyalat , amely egy nagyon szép fukszia glittereket  tartalmazó fedőlakk. 

 
Ez az ezüstös , szürkés glittereket tartalmazó fedőlakk pedig a Ring A Ring nevet kapta. 


A 3- körömlakkunk különlegessége pedig, hogy világít a sötétben . Erről nem tudtam sajnos képet készíteni , viszont jelentem valóban működik , jó buli . 😁


Nos a két glitteres fedőlakkal kapcsolatban pedig a véleményem , hogy nagyon tetszik mind két árnyalat . Önmagunkban , hogy látszódjon belőle valami , kell 3-4 réteg , a képen is 3 réteget kentem fel , viszont ahogy láthatjátok nem az igazi. A problémám viszont ezekkel a lakkokkal az , hogy iszonyatosan büdös és erős az illatuk . A körömlakk és ragasztó keveredése .... 😕 na meg iszonyatosan soká szárad , én 3 réteget kentem fel , nyilván hagytam időt a rétegek között , használtam körömlakk szárító folyadékot és még így is kellett vagy fél óra a száradásnak. 
Ami viszont pozitívum , hogy több napig fenn marad és egy húzással leszedhető az egész a körmökről. 


Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése