2020. december 3., csütörtök

Blogmas # 3 Catrice adventi kalendárium 2020

Elérkezett az ideje, hogy megosszam veletek a Catrice adventi kalendáriumról született véleményem , még pedig azokról a termékekről melyeket a szemeink hangsúlyozására , kiemelésére használhatunk a kalendáriumból. A Catrice sorozatom első részében megmutattam milyen arcra használható termékeket tartalmaz a kalendárium  , csekkoljátok azt is. 😉




Catrice Instant Smokey szemhéjárnyaló ceruza 020


Ez a cerka kifejezetten tetszik. Mivel ez tényleg fekete! Krémes, puha , Nagyon pigmentált , ceruza technikára is alkalmas lehet. Tökéletes  egy smokey eye smink alapjaként , de önmagában is megállja a helyét. De természetesen sima szemceruzaként is használható a vízvonalban, egyébként elég tartós is szóval tényleg egy szuper termékről van szó. 😊 A szivacsos applikátorral  sincs gond , bár én egy ecsettel vagy épp fültisztító pálcikával szebb eredményt érek el. 

Catrice Eyeshadow Stix Szemhéjfesték 030


Ettől a terméktől kicsit tartottam bevallom , mivel nem igazán vagyok jóban a krém állagú szemhéjárnyalókkal , ez a rejtett szemhéjamnak köszönhető egyébként. Ha ti is ilyen szemhéjjal vagytok megáldva akkor pontosan tudjátok , hogy milyen az amikor is felkenés után már bele is gyűlt a festék a mélyítő vonalba. 


Elmondanám , hogy ennél a terméknél ezt nem tapasztaltam 😮 Ígérete szerint víz és izzadságálló ,amit én alá tudok támasztani. Valóban nem gyűlt össze a festék a mélyítőmben , nem csúszkál el , ennek a háromszög kialakításnak hála nagyon egyszerűen feltudjuk applikálni a szemhéjunkra . Oké , én csaltam mivel ezután én még fixáltam egy nagyon hasonló árnyalatú porpúderrel , amit egyébként én javaslok is ( mármint , hogy a krémes termékeket fixáljátok poralapú termékekkel ) de a nap végéig gyönyörűen mutatott rajtam. 
Az árnyalat is bejövős . 😍

Elérhető : Lovebrands


Catrice Lashes To Kill Pro Instant Volume szempillaspirál


Hm... hm... na igen , ezt a spirált először ki sem akartam bontani ,mivel ha ilyen duckó keféjű spirált használok akkor az tuti , hogy én mindenhol festékes leszek . Emiatt én a hasonló sörtéjű spirálokat kerülöm és sokkal inkább preferálom a szilikon sörtéjű spirálokat , azon belül is a hosszabbító spirálokat. 


Végül is a kíváncsiságom győzött és csak kipróbáltam. 😁 Képzeljétek kitudtam festeni a szempilláimat anélkül , hogy összevissza kentem volna magam 😂 Ami számomra negatívum az az , hogy nagyon sok festéket vesz fel , ez a sörtéket tekintve egyébként nyilván teljesen érthető , de akkor is mielőtt a pilláimhoz érek ezzel , előtte jó alaposan le kell húzgálnom a kefe oldalait a spirál szájánál !?  Viszont a végeredmény brutál dús már-már műszempilla hatású pillák . Szóval nem tudok több negatív dolgot  mondani erre a termékre , leszámítva azt , hogy nekem az ilyen spirálokkal még barátkozni kell , de ezt ne vegyétek figyelembe. Egy szó ,mint száz nagyon fekete , nagyon dúsít , nem csomósítja a szempillákat és nem is vettem észre pergést a nap végén .😊


Catrice szemöldökápoló készlet 




Évekig az Oriflame The One szemöldökszépítő készletét használtam , amit imádtam de természetesen lecserélték egy újabb verzióra , ami nekem annyira már nem jött be mint az elődje. 
Ez a Catrice verzió nagyon hasonló ahhoz , már ami a csomagolását illeti. Amint látjátok ennek a terméknek is van egy kis fiók az oldalán , melyben helyet foglal egy pirinyó szemöldök csipesz és egy szemöldökfésű , megjegyzem ezek használhatatlanok a méretüket tekintve. 


Van benne egy tükör is , aminél megint csak a méretbe tudok belekötni , na de nem is emiatt jó ez a termék . Merthogy ez valóban egy nagyon jól összerakott szemöldökformázó kis dolog. Van kettő színünk ugye , a világos barna szerintem passzolhat a legtöbb világos hajú csajszinak , a sötét barna pedig tökéletes a sötét hajkoronával rendelkező hölgyek részére, de természetesen összekeverve  is nagyon szép az eredmény. 
A porok jól pigmentáltak , nem porolnak , természetes a hatású és tartós is a termék.

Elérhető :  Rossmann



Catrice Brow Colorist szemöldök formázó spirál 


Sajnos ez a világos barna árnyalat nekem nem megfelelő , jobban örültem volna egy sötét barnának. 😔 Persze egy adventi kalendáriumnál teljesen érthető , hogy nem felelhet meg mindenkinek az összes benne található termék árnyalata. 
Ennek ellenére kipróbáltam , mivel én ezt egy szemöldökpor után alkalmaztam nem volt feltűnő , hogy világosabb az árnyalat. Annyit eltudok mondani, hogy nagyon jó a keféje, egyszerűen , precízen lehet vele formázni a szemöldököt . Szépen fixálja , a tartósságra sem lehet panaszom. 
Sajnos ez a termék már nem elérhető , legalábbis nem találom sehol. Viszont az Essence -nek is van egy hasonló , amiről eddig csak jót hallottam azt mindenképp szeretném beszerezni. 



Catrice Superbia Vol.1 Warm Copper szemhéjpúder paletta 


A csomagolást tekintve egyszerű műanyag , bevallom képeken nekem jobban tetszett. 
A szemhéjpúderek minősége eltérő , van amelyik nagyon krémes , selymes tapintású míg van amelyik kicsit szárazabb , nehezebben eldolgozható , foltos. 


😦 A képen baromi pirosnak tűnnek az árnyalatok  😕 

Ebben a palettában 2 matt árnyalat és 8 csillámos , szaténos árnyalat található. 
A matt színek eléggé  porolnak , ahogyan a felsősorban a második csillámos szín is. 
A színek hordhatóak , legkönnyebben az ujjaimmal tudom szépen felvinni, bár mindenképp ajánlott a szemhéjalap használata. Nem ez a legpigmentáltabb paletta , de igazából lehet építeni.  A benne lévő árnyalatok viszont nagyon szépek az tény . Megjegyzem a szemeimen sokkal pigmentáltabbak a színek a kezemen láthatjátok. 




Catrice Superbia Vol.2 Frosted Taupe szemhéjpúder paletta 


 
Nos az árnyalatokat tekintve ezt a palettát kicsit közelebb érzem magamhoz, főleg a benne lévő két lila árnyalat miatt. 
A palettában 4 matt árnyalat és 6 csillámos árnyalat található. 


A matt színek nem brutál pigmentáltak , építeni kell őket , kissé krétásak és foltosak is , ami viszont nagyon elkeserítő számomra, hogy a legrosszabb minőségű árnyalat ebben a palettában az a szép matt lila . 😔 A csillámos színek minősége már jobb , viszont mindenképp ajánlott alappal együtt használni ezt a palettát. 
Összegezve mindkét paletta kihasználható , sok féle make up elkészítésére alkalmasak ,  hétköznapokra tökéletesek . 
Kicsit többet vártam ettől a két palettától , ugyanakkor tény, hogy ezeknél sokkal drágább paletták sokkal rosszabb minőséget nyújtanak, szóval egy szavam sem lehet. 
Egyébként olyan 3000 ft körül volt az áruk, de sajna már ezek sem elérhetőek. 



Catrice The Blazing Bronze paletta 


Kicsit rosszul érzem magam szegény kis paletta miatt , ugyanis én erről azt gondoltam, hogy ez minden lesz csak jó nem. Ahhoz képest lehidaltam , hogy mit tud. 
Nagyon krémes, nagyon pigmentált , gyönyörűek ezek az árnylatok. 
Tény, hogy nem tartalmaz matt színeket , de ezek a gyönyörű szaténos árnyalatok kárpótolnak. Ez az a paletta amit reggelente előkapsz , az ujjaiddal felapplikálsz egy színt belőle és már kész is egy egyszerű de nagyszerű szemsmink , amely a nap végéig csodálatosan tündököl a szemhéjadon. 



Catrice Waterproof szemhéjalap 


Végül itt van nekünk egy szemhéjprimer, amiből szívem szerint betáraznék  de sajnos egy pár hónapja őt is megszüntették. 😢 Annyira sajnálom , hogy nem próbáltam ki hamarabb. 
Ugyanis nagyon elégedett vagyok vele , nem engedi , hogy a szemhéjfesték beüljön, gyűrődjön az apró kis ráncokba, mélyítővonalba. Tartósabb, pigmentáltabb vele az eredmény. Kicsit hígabb állagú , de nagyon könnyű eldolgozni a szemhéjon, szépen elsatírozható rajta a festék. Szuper, nagyon szeretem használni. 



A bejegyzésben szereplő termékek közül melyiket használjátok ti is a mindennapok során ? 
Van a sminkkollekciótokban Catrice termék ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése